Sony julkaisi uuden Ghostbusters lyhytelokuvan, joka on tehty reaaliaikaisella pelimoottoriteknologialla Kommentit pois päältä artikkelissa Sony julkaisi uuden Ghostbusters lyhytelokuvan, joka on tehty reaaliaikaisella pelimoottoriteknologialla

Tämän vuoden Sony Creators Conference -tapahtuman yhteydessä esiteltiin täysin uusi -lyhytelokuva (siis kirjaimellisestikin) , jossa Ecto-1 palasi New Yorkin kaduille torjuen uhkaavan vaahtokarkkimiehen. Kaikki tämä kuvattiin käyttäen reaaliaikaista pelimoottoriteknologiaa ä.

Sony Pictures Entertainmentin yhteistyönä Ghost Corpsin, Pixomondon, PlayStation Studiosin ja Epic Gamesin kanssa tämä projekti toimii Unreal Engine -pelimoottorin voimalla. Moottoria käytetään yhdessä liikkeenkaappaustilan kanssa visuaalisten tehostekohtausten kuvaamiseen, tavoitteena saavuttaa fotorealistisuus reaaliajassa ja tarjota elokuvantekijöille helpommin saavutettavia tarinankerronnan vaihtoehtoja.

Sijoittuen erittäin realistiseen digitaaliseen versioon New Yorkin kaupungista, tämä kaksiminuuttinen pätkä paljastui kuvatuksi vain yhden päivän aikana, mikä ei olisi ollut mahdollista perinteisiä menetelmiä käyttäen.

Alta voit ottaa haltuun kaksi erittäin mielenkiintoista videota, jotka kuvailevat prosessia ja siinä käytettyä teknologiaa.

Ghostbusters VR-seikkailu ”Rise of the Ghost Lord” sai uuden trailerin Kommentit pois päältä artikkelissa Ghostbusters VR-seikkailu ”Rise of the Ghost Lord” sai uuden trailerin

Ghostbusters VR

Uusi traileri pelistä : Rise of the Ghost Lord on nyt julkaistu, tarjoten yleisölle laajemman katsauksen pelin toimintaan. Peli ilmestyy sopivasti Halloweenin alla eli 26. lokakuuta.

San Franciscon tunnistettavissa maisemissa pelaajat joutuvat pelastamaan kaupungin pahamaineiselta Ghost Lordilta. Toiminnantäyteinen traileri esittelee erilaisia ympäristöjä, kummituksia, mukautusvaihtoehtoja ja pelimekaniikkoja.

”Pelissä korostetaan syventävää, yhteistyössä tapahtuvaa moninpeliä. Ghostbusters: Rise of the Ghost Lord -pelin pelaajat voivat sukeltaa peliin varustaen itsensä virtuaalisella Proton-repulla, ratkaista arvoituksia ja kokeilla uutta varustusta – kauko-ohjattavista tornitykeistä kummitusviritelmiin. Jokainen tiimin jäsen on avainasemassa, olipa kyseessä sitten pimeän PKE:n kerääminen, välimaailman porttien sulkeminen tai Ghost Trapin heittäminen. Niille, jotka haluavat pelata yksin, on tarjolla vaihtoehto, johon sisältyy kummituskaveri.

Lisänä traileriin julkaisi kehittäjien kierrospöydän, joka tarjoaa syvemmän katsauksen peliin ja PlayStation VR2:n eksklusiivisiin ominaisuuksiin, kuten silmien seurantaan, mukaansatempaavaan valaistukseen ja mukautuviin liipaisimiin. Pelaajat voivat jopa tuntea kuinka heitä roiskitaan.

”Yeah, I got slimed…”

Harvinainen Ghostbusters II -peliprototyyppi myytiin huutokaupassa yli 1000 dollarilla Kommentit pois päältä artikkelissa Harvinainen Ghostbusters II -peliprototyyppi myytiin huutokaupassa yli 1000 dollarilla

Yksi harvinainen ”testaamaton” II -pelikasetti :ille on juuri myyty huutokaupassa yli 1000 dollarin hinnalla, Ghostbustersnewsin mukaan.

Kyseinen kasetti on peräisin entisen Nintendon työntekijän kokoelmasta ja se myytiin osana Heritage Auctionsin äskettäistä Nintendo 8 to 64-Bit Video Games Showcase -huutokauppaa, joka järjestettiin torstaina, 24. elokuuta. Se hankki yhteensä 1,020 dollaria, ja voittava huuto on yksinkertaisesti merkitty sivustolle nimellä ”HA.com/live bidder”.

Pelikasetin kerrotaan olevan vuodelta 1989, mutta valitettavasti siitä ei ole tarkempaa tietoa julkaisukuukaudesta tai sen sisällöstä. On mainittu, että ”Tarrakuvitus ei selvästikään ole lopullinen kaupallinen versio”, ja että kasettia ei ole testattu, joten sen toimivuudesta ei ole varmuutta.

Ghostbusters II: The Video Game -peli kehitettiin myöhään 1980-luvulla ja sen julkaisi Activision. Pelin pohjana oli vuoden 1989 elokuva. Ghostbustersnews.comin mukaan se ei ollut ainoa kyseisestä elokuvasta tehty peli. Hal Laboratory julkaisi myös toisen Ghostbusters-pelin, joka sai nimen New Ghostbusters II.

Ghostbusters II -prototyyppikasetin lisäksi huutokaupassa myytiin muita harvinaisia esineitä, kuten Solomon's Key 2 -prototyyppi, Wordtris Game Boy & SNES -prototyypit ja Freedom Force -prototyyppi.