Sony julkaisi uudistetun PlayStation Plus -palvelun tiedot – ilmestyy kesäkuussa Kommentit pois päältä artikkelissa Sony julkaisi uudistetun PlayStation Plus -palvelun tiedot – ilmestyy kesäkuussa

PlayStation Plus

Sony on uudistamassa Plus -palveluaan yhdystämällä siihen PlayStation Now -pelipalvelunsa. Uusi tulee olemaan saatavilla kolmessa tasossa Essential, Extra sekä Premium.

Essential on käytännössä aikaisempi Plus -palvelu, eli se sisältää kaksi ilmaista peliä kuukaudessa, erityisiä alennuksia, pelien tallennukset pilveen sekä tuen verkkomoninpelaamiselle. Hintaa Essentialille kertyy kuukaudessa 8,99€, vuosineljänneksellä 24,99€ tai vuodessa 59,99€.

Extra puolestaan sisältää kaikki Essentialin sisällöt, mutta myös pääsyyn yli 400 PS4 ja PS5 -peliin. Pelit voi ladata konsolille pelattavaksi. Hintaa sille kertyy 13,99€ kuukaudessa, 39,99€ vuosineljänneksessä sekä 99,99€ vuodessa.

Premium sisältää kaikki Essentialin ja Extran sisällöt. Lisäksi mukana on 340 lisäpeliä PS3, PS2, ja PSP -konsoleilta. Kyseisiä pelejä voi myös striimata suoraan konsolille. Tilaukseen kuuluu myös aikarajoitettuja pelidemoja. Hintaa tilaukselle kertyy 16,99€ kuukaudessa, 49,99€ vuosineljänneksellä sekä 119,99€ vuodessa.

Uuden Plus -palvelun käynnistyessä PlayStation Now -loppuu ja sen tilaajat siirtyvät automaattisesti Premium -tilaajiksi, samalla hinnalla, mitä ovat aiemmin palvelusta maksaneet.

Uudistettu Plus -palvelu on tulossa kesäkuussa.

Kommentoi

Keskiaikainen Mordhau -taistelupeli saapuu konsoleille Kommentit pois päältä artikkelissa Keskiaikainen Mordhau -taistelupeli saapuu konsoleille

Mordhau

Kehittäjä Triternion on ilmoittanut julkaisevansa suositun keskiaikaisen Mordhau -taistelupelin ja Xbox -konsoleille.

Hektisiin ja valtaviin lähitaisteluihin keskittyvä peli sai alkunsa Kickstarter -joukkorahoituskampanjan myötä ja ilmestyi :lle vuonna 2019.

ilmestyy 5, PlayStation 4, ja S sekä One -konsoleille. Tarkka julkaisuajankohta on vielä toistaiseksi pimennossa.

Kommentoi

Hogwarts Legacy myöhästyy ensi vuoden puolelle Kommentit pois päältä artikkelissa Hogwarts Legacy myöhästyy ensi vuoden puolelle

Hogwarts Legacy

Kovasti odotettu Harry Potter -aiheinen avoimen maailman Hogwarts Legacy -peli piti ilmestyä tämän vuoden lopulla, mutta nyt julkaisua on viivästetty ensi vuoden puolelle.

Viivästyksestä kertoi peliä kehittävän Avalanche Studiosin yhteisön johtaja Chandler Wood.

Avoimen maailman roolipeli sijoittuu luonnollisesti Harry Potter -kirjoista tuttuun maailmaan ja paikkoihin. Se sijoittuu 100 vuotta aikaan ennen kuin Harry Potter aloittaa koulunsa.

Hogwarts Legacy ilmestyy Playstation 5, Playstation 4, Series ja Xbox One -konsoleille sekä PC:lle helmikuun 10. päivä 2023. Nintendo Switch -konsolin julkaisuajankohta paljastetaan myöhemmin.

Kommentoi