Sony käynnistää PlayStation 4- tuotannon uudelleen – syynä PS5:sen huono saatavuus Kommentit pois päältä artikkelissa Sony käynnistää PlayStation 4- tuotannon uudelleen – syynä PS5:sen huono saatavuus

Playstation 4 Pro x The Last of Us Part II

5-konsolien huonon saatavuuden sanelemana aikoo käynnistää uudelleen PS4-konsolien tuotannon. Ratkaisu ei sinänsä tule yllätyksenä, sillä huonon saatavuuden lisäksi uudelle konsolille ei tälle vuodelle ole yksinoikeuspelejä julkistettu.

Komponenttivalmistajilta saatujen ennusteiden mukaan tuotanto- ja toimitusvaikeudet jatkuvat näillä näkymin vuoden 2023 puolelle saakka, mutta PS4-konsolin käyttämä vanhempi teknologia mahdollistaa tuotannon uudelleen käynnistämisen piakkoin. Yhdysvaltalaisen mediajätti Bloombergin mukaan Sonyn aikeissa on tuottaa noin miljoona konsolia tämän vuoden aikana.

Tiedotteessa ei kuitenkaan käy ilmi, miten nämä vaikuttaa Sonyn omiin tuleviin peleihin. Ratkaisun perusteella pelien voidaan kuitenkin olettaa tulevan molempien sukupolvien konsoleille jatkossakin.

Kommentoi

FIFA 23 -pelistä saatiin uusi syväluotaava traileri Kommentit pois päältä artikkelissa FIFA 23 -pelistä saatiin uusi syväluotaava traileri

FIFA 23

julkaisee uuden 23 -jalkapallopelinsä syyskuun 30. päivä. Nyt tulevasta pelistä on saatu uusi syväluotaava esittelyvideo, joka pureutuu mm. Momentsiin, pelaajakemioihin, ristiinpelaamiseen, muokattavuuteen sekä Jalkapallon maailmanmestaruuskilpailuihin. Voit katsoa trailerin alta.

Pelissä realismia on paranneltu mm. stadionin sisä- ja ulkokuvissa, kentän kulumisessa, parannelluissa uusinnoissa sekä tarkemmin mallinnetussa yleisössä.

Pelissä on myös uusi syväterävyyskamerakulma, joka tuo pelikokemuksen lähemmäksi jalkapallolähetystä. Mukana on myös ensimmäistä kertaa naispuolisia toimihenkilöitä. Trainerin ulkoasua on myös päivitetty nykyaikaisemmaksi.

Teknologialtaan pelissä on paranneltu HyperMotion 2 -teknologia sekä pelissä on myös hyödynnetty koneoppimista. Hypermotion -teknologia nähtiin ensimmäisen kerran edellisessä 22 -pelissä ja siinä oikeiden pelaajien liikkeitä on taltioitu aidomman näköisten animaatioiden saavuttamiseen. Koneoppimista puolestaan käytetään sopivien animaatioiden yhdistelemiseen.

Lisäksi pelissä tulee olemaan uusia taitoliikkeitä kuten vasemman jalan liikkeitä, Mbappen harhautusvetoja sekä muita nimikkoliikkeitä suosituilta pelaajilta.

23 ilmestyy 5, PlayStation 4, Xbox Series X ja S, sekä Switch -konsoleille, että PC:lle syyskuun 30. päivä.

Kommentoi

Saints Row -rebootista saatiin uusi pelivideo Kommentit pois päältä artikkelissa Saints Row -rebootista saatiin uusi pelivideo

Saints Row

Saints Row -pelisarjan rebootti ilmestyy elokuun 23. päivä ja nyt tulevasta pelistä on saatu uusi pelivideo, jonka voit katsoa alta.

Tulevassa pelissä voit muokata lähes kaikkea aina pelihahmon hampaista syntymämerkkeihin sekä prosteettisista jaloista aina emojeihin joilla hahmojen sukupuolielimet peitetään. Pelissä voi muokata myös vahvasti aseita ja ajoneuvoja.

Alkuperäinen Saints Row peli ilmestyi vuonna 2006 ja se sai jatkoa kolmen pelin verran, joista viimeisin ilmestyi vuonna 2013. puolestaan sai uusinnon PS4, One ja PC -alustoille viime vuonna.

Saints Row ilmestyy PlayStation 5, PlayStation 4,  Series X ja S sekä Xbox One -konsoleille, että PC:lle elokuun 23. päivä 2022.

Kommentoi