Sony käynnistää PlayStation 4- tuotannon uudelleen – syynä PS5:sen huono saatavuus Kommentit pois päältä artikkelissa Sony käynnistää PlayStation 4- tuotannon uudelleen – syynä PS5:sen huono saatavuus

Playstation 4 Pro x The Last of Us Part II

5-konsolien huonon saatavuuden sanelemana aikoo käynnistää uudelleen -konsolien tuotannon. Ratkaisu ei sinänsä tule yllätyksenä, sillä huonon saatavuuden lisäksi uudelle konsolille ei tälle vuodelle ole yksinoikeuspelejä julkistettu.

Komponenttivalmistajilta saatujen ennusteiden mukaan tuotanto- ja toimitusvaikeudet jatkuvat näillä näkymin vuoden 2023 puolelle saakka, mutta -konsolin käyttämä vanhempi teknologia mahdollistaa tuotannon uudelleen käynnistämisen piakkoin. Yhdysvaltalaisen mediajätti Bloombergin mukaan Sonyn aikeissa on tuottaa noin miljoona konsolia tämän vuoden aikana.

Tiedotteessa ei kuitenkaan käy ilmi, miten nämä vaikuttaa Sonyn omiin tuleviin peleihin. Ratkaisun perusteella pelien voidaan kuitenkin olettaa tulevan molempien sukupolvien konsoleille jatkossakin.

Kommentoi

FIFA 22 -pelin vuoden 2021 joukkue on valittu Kommentit pois päältä artikkelissa FIFA 22 -pelin vuoden 2021 joukkue on valittu

David Beckham TOTY / FIFA 22

Sports on julkaissut 22 -jalkapallopelin of The Year -joukkueen pelaajat. Voit katsoa David Beckhamin esittelyvideon alta.

Hyökkääjät

 • Kylian Mbappé (FRA) – Paris Saint Germain
 • Robert Lewandowski (POL) – Bayern München
 • Lionel Messi (ARG) – Paris Saint Germain

Keskikenttä

 • Kevin De Bruyne (BEL) – Manchester City
 • Jorginho (ITA) – Chelsea
 • N’Golo Kanté (FRA) – Chelsea

Puolustajat

 • João Cancelo (POR) – Manchester City
 • Rúben Dias (POR) – Manchester City
 • Marquinhos (BRA) – Paris Saint Germain
 • Achraf Hakimi (MAR) – Paris Saint Germain

Maalivahti

 • Gianluigi Donnarumma (ITA) – Paris Saint Germain

of the Year on miljoonien fanien valitsema yli 80 pelaajaehdokkaasta. Valitut pelaajat ovat saatavilla Ultimate Team -pelimuodossa ensi viikolla.

22 on saatavilla 5, PlayStation 4, X ja S sekä One -konsoleille, PC:lle että Stadia -pelipalvelun kautta.

Kommentoi

GRID Legends -ajopelin uudella trailerilla nähdään uunituore hyperauto Kommentit pois päältä artikkelissa GRID Legends -ajopelin uudella trailerilla nähdään uunituore hyperauto

GRID Legends

Codemasters on julkaisemassa uutta GRID Legends -ajopeliään helmikuun 25. päivä. Nyt pelistä on saatu uusi traileri, jolla nähdään itävaltalais-slovenialaisen Tushek -autovalmistajan uunituore hyperauto ensimmäistä kertaa videopelissä. Voit katsoa videon alta.

Videolla nähtävä Tushekin TS 900 Racer Pro -autoa on tehty elävässä elämässä ainoastaan 12 kappaletta. Hybridiauto on parhaillaan maailman kevyin hyperauto ja sen huippunopeus on 380 km/h.

on toiminnantäyteinen ajopeli, jossa on paljon tuttuja sekä myös paljon uusia pelimekaniikkoja. Mukana on mm. Race Creator, jonka avulla pelaajat voivat luoda omanlaisia kisoja sekoittamalla ajoneuvoluokkia, vaihtamalla sääolosuhteita sekä lisäämällä ramppeja ja boostereita.

Race Creatorin lisäksi peliin saadaan fanien paljon toivomat aiemmat pelitilat Drift ja Elimination. Lisäksi uutena pelitilana pelistä löytyy Electric Boost.

Autoja pelistä löytyy julkaisun yhteydessä yli 100 kappaletta. Ratoja löytyy ympäri maapalloa aina klassisista radoista ikonisiin kaupunkeihin.

Pelata voi joko yksin tai kavereiden kanssa. Peli tukee alustojen välistä ristiinpelaamista ja uusi hop-in toiminto nopeuttaa kaverin sessioon littymistä.

GRID Legends ilmestyy helmikuun 25. päivä PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X ja S sekä Xbox One -konsoleille, että PC:lle Origin ja Steam -palveluiden kautta.

Kommentoi