Sony lopetti PlayStation Vitan tuotannon Kommentit pois päältä artikkelissa Sony lopetti PlayStation Vitan tuotannon

on ilmoittanut lopettaneensa käsikonsoli PlayStation Vitan tuotannon. Tieto ei pelialaa yllättänyt, sillä Sonyn varapuheenjohtaja Hiroyuki Oda kertoi jo viime vuonna firman lopettavan tuotteen kaikkien versioiden valmistukset sekä toimitukset. Oda kommentoi myös, ettei Vitasta ole tulossa uutta jatkoversiota.

PlayStation Vitan myyntiluvusta ei ole tarkkaa tietoa, sillä Sony ei ole julkistanut tuotteen myyntiä sijoittajille vuodesta 2013 lähtien. Ulkopuolisten arvioiden mukaan Vitaa olisi myyty laitteen seitsemän elinvuoden aikana noin 10-15 miljoonaa kappaletta.

julkaistiin ensimmäisen kerran Japanissa vuoden 2011 joulukuussa, ja seuraavan vuoden alussa sen myynti alkoi Pohjois-Amerikassa. Vitan kompastuskiveksi osoittautui sen vähäinen huomio, vaikka sen vahvuutena oli tarjota konsolitasoinen pelikokemus käsikonsolina. Vitan julkaisun aikana mobiilipelien nousu oli kuumimmillaan, jolloin erillisten laitteiden hankinta jäi markkinoiden jalkoihin. Suositumpaa oli pelata puhelimilla tai tableteilla.

Seuraava Call Of Duty on uusi osa Black Ops -pelisarjaan? Kommentit pois päältä artikkelissa Seuraava Call Of Duty on uusi osa Black Ops -pelisarjaan?

Call of Duty: Warzone

Vuonna 2024 julkaistava seuraava -peli saattaa olla uusi lisäys Black Ops -pelisarjaan ja sijoittua Persianlahden sotaan, kertoo uusin kylähuhu.

Seuraava Call of Duty -franchise-julkaisu tulisi näiden huhujen mukaan olemaan uusi Black Ops -peli, vaikka sen virallinen nimi on vielä sisäisesti päätteillä. Peli sijoittuu tämän hetkisen olettamuksen mukaan Persianlahden sotaan ja käsittelee lisäksi kylmän sodan jälkeistä globaalia poliittista jälkipuintia.

Tämä suurelta osin vahvistaa aiempia raportteja Persianlahden sodan ympäristöstä, jotka vuotivat esiin aiemmin tänä vuonna.

Tällä hetkellä uusi Black Ops -peli on suunniteltu julkaistavaksi vuonna 2024, suunnilleen tavalliseen aikaan myöhään syksyllä/talven alussa. Windows Central vihjaa, että Activisionilla harkitaan jonkinlaista merkittävää ennakkotilausetua, joka sisältäisi useita päiviä tai jopa viikkoja aikaista pääsyä peliin.

PlayStation 4 julkaistiin kymmenen vuotta sitten – vieläkö sinä pelailet kyseisellä konsolilla? Kommentit pois päältä artikkelissa PlayStation 4 julkaistiin kymmenen vuotta sitten – vieläkö sinä pelailet kyseisellä konsolilla?

julkaisusta tulee tänään, 15.11.2023, kuluneeksi tasan kymmenen vuotta. Se oli vuonna 2019 maailman toiseksi myydyin pelikonsoli 2:n jälkeen.

Konsoli julkistettiin PlayStation 3:n seuraajaksi lehdistön tiedotustilaisuudessa 20. helmikuuta 2013, ja se tuli myyntiin 15. marraskuuta 2013 Pohjois-Amerikassa sekä 29. marraskuuta 2013 Euroopassa ja Australiassa.

Pohjois-Amerikassa PlayStation 4 myi miljoona kappaletta 24 tunnissa. Vuoden 2020 kesäkuuhun mennessä sitä oli myyty yli 112 miljoonaa kappaletta. Konsolilla on ollut Euroopassa yli 70 prosentin markkinaosuus vuonna 2015.

PlayStation 4 julkaisusta tulee tänään kuluneeksi tasan kymmenen vuotta.

Onko kyseinen konsoli sinulla vielä käytössä?