Sony lopetti PlayStation Vitan tuotannon Kommentit pois päältä artikkelissa Sony lopetti PlayStation Vitan tuotannon

on ilmoittanut lopettaneensa käsikonsoli Vitan tuotannon. Tieto ei pelialaa yllättänyt, sillä Sonyn varapuheenjohtaja Hiroyuki Oda kertoi jo viime vuonna firman lopettavan tuotteen kaikkien versioiden valmistukset sekä toimitukset. Oda kommentoi myös, ettei Vitasta ole tulossa uutta jatkoversiota.

Vitan myyntiluvusta ei ole tarkkaa tietoa, sillä ei ole julkistanut tuotteen myyntiä sijoittajille vuodesta 2013 lähtien. Ulkopuolisten arvioiden mukaan Vitaa olisi myyty laitteen seitsemän elinvuoden aikana noin 10-15 miljoonaa kappaletta.

julkaistiin ensimmäisen kerran Japanissa vuoden 2011 joulukuussa, ja seuraavan vuoden alussa sen myynti alkoi Pohjois-Amerikassa. Vitan kompastuskiveksi osoittautui sen vähäinen huomio, vaikka sen vahvuutena oli tarjota konsolitasoinen pelikokemus käsikonsolina. Vitan julkaisun aikana mobiilipelien nousu oli kuumimmillaan, jolloin erillisten laitteiden hankinta jäi markkinoiden jalkoihin. Suositumpaa oli pelata puhelimilla tai tableteilla.

Kommentoi

Wreckfest -romurallipeli ilmestyi mobiililaitteille – katso julkaisutraileri Kommentit pois päältä artikkelissa Wreckfest -romurallipeli ilmestyi mobiililaitteille – katso julkaisutraileri

Wreckfest

Kotimaisen Bugbearin kehittämä ja THQ Nordicin julkaisema Wreckfest -romurallipeli on saapunut iOS ja Android -mobiililaitteille. Voit katsoa uuden julkaisutrailerin alta.

Pelin mobiiliversiossa on kaikki samat ominaisuudet kuin PC ja konsoliversioissakin. Mukana on myös paikallinen moninpeli ja kaikki tutut autot ja radat. Peli tukee myös erillistä ohjainta.

Alunperin vuonna 2018 PC:lle ilmestynyt romurallipeli on henkinen jatkumo FlatOut -peleille ja yhdistelee myös elementtejä klassisista peleistä kuten Destruction Derby sekä Street Rod.

Peli saapui PlayStation 4 ja Xbox One -konsoleille vuonna 2019. Viime vuonna se saapui myös uuden sukupolven ja sekä S -konsoleille, että Stadia -pelipalveluun.

Wreckfest on saatavilla iOS ja Android -mobiililaitteille Play, Samsung Galaxy sekä App Store -kauppapaikoilta.

Kommentoi

Horizon Call of the Mountain -VR-pelistä saatiin uusi traileri – ennakkotilaukset auki Kommentit pois päältä artikkelissa Horizon Call of the Mountain -VR-pelistä saatiin uusi traileri – ennakkotilaukset auki

Horizon Call of the Mountain

on odotetun Horizon Call of the Mountain -VR-pelin ennakkotilaukset ja samalla pelistä on saatu tuore traileri. Peli on tulossa yksinoikeudella PSVR2 -laitteistolle.

Pelissä tullaan myös tapaamaan aiempien Horizon -pelien päähahmo Aloy, muita tuttuja hahmoja, sekä täysin uusia tuttavuuksia.

Hiljattain Horizon Forbidden West sai uuden New Game+ -pelitilan sekä Ultra Hard -vaikeustason. Molemmille konsoliversioille on saatu myös parannuksia grafiikoihin, kuten antialiasointiin.

Horizon Call of the Mountain -peli ilmestyy PSVR 2 -laitteiston yhteydessä tammikuun 22. päivä 2023.

Kommentoi