Sony lopetti PlayStation Vitan tuotannon Kommentit pois päältä artikkelissa Sony lopetti PlayStation Vitan tuotannon

on ilmoittanut lopettaneensa käsikonsoli Vitan tuotannon. Tieto ei pelialaa yllättänyt, sillä Sonyn varapuheenjohtaja Hiroyuki Oda kertoi jo viime vuonna firman lopettavan tuotteen kaikkien versioiden valmistukset sekä toimitukset. Oda kommentoi myös, ettei Vitasta ole tulossa uutta jatkoversiota.

Vitan myyntiluvusta ei ole tarkkaa tietoa, sillä ei ole julkistanut tuotteen myyntiä sijoittajille vuodesta 2013 lähtien. Ulkopuolisten arvioiden mukaan Vitaa olisi myyty laitteen seitsemän elinvuoden aikana noin 10-15 miljoonaa kappaletta.

Vita julkaistiin ensimmäisen kerran Japanissa vuoden 2011 joulukuussa, ja seuraavan vuoden alussa sen myynti alkoi Pohjois-Amerikassa. Vitan kompastuskiveksi osoittautui sen vähäinen huomio, vaikka sen vahvuutena oli tarjota konsolitasoinen pelikokemus käsikonsolina. Vitan julkaisun aikana mobiilipelien nousu oli kuumimmillaan, jolloin erillisten laitteiden hankinta jäi markkinoiden jalkoihin. Suositumpaa oli pelata puhelimilla tai tableteilla.

Kommentoi

Sony lanseerasi pelaamiseen suunnitellut InZone näytöt ja kuulokkeet Kommentit pois päältä artikkelissa Sony lanseerasi pelaamiseen suunnitellut InZone näytöt ja kuulokkeet

Sony InZone

on lanseerannut uusia pelikäyttöön suunnattuja näyttöjä sekä kuulokkeita uuden brändin alaisuudessa.

Näytöt on suunniteltu erityisesti PC:lle, mutta tukevat myös 5 ja Series X -konsoleiden ominaisuuksia. Näyttöjä on kaksi mallia 27 tuuman 4K IPS -paneelilla oleva M9 sekä edullisempi M3, jossa on 240 Hz.

Kuulokkeita on kolmea mallia, joista paras H9 käyttää 2,4 GHz langatonta ja Bluetooth yhteyttä samanaikaisesti. Akunkestoa on luvattu 32 tuntia yhdellä latauksella. Kuulokkeissa on myös digitaalinen melunvaimennus. Lisäksi saatavilla on edullisemmat H7 -kuulokkeet sekä langalliset H3 -kuulokkeet.

Vielä ei ole varmaa milloin tuotteita saadaan Suomen markkinoille.

Kommentoi

Tältä näyttää ainoastaan kahden sentin paksuinen modattu PS5-konsoli Kommentit pois päältä artikkelissa Tältä näyttää ainoastaan kahden sentin paksuinen modattu PS5-konsoli

PlayStation 5 Slim mod

Edelleen tuontanto-ongelmista kärsivä PlayStation 5 -konsoli ei ole vielä virallisesti saanut pienikokoisempaa Slim-versiota, mutta nyt eräs modaaja on onnistunut tekemään sellaisen.

YouTube kanava nimeltään DIY Perks on julkaissut videon maailman ensimmäisestä PS5 Slim -konsolista, joka on ainoastaan kahden sentin paksuinen.

Alkuperäisen PS5 -laitteen tilaa vievät teräskuori ja jäähdytyselementti on poistettu ja niiden tilalle on asennettu täysin kustomoitu kuparinen jäähdytysratkaisu.

Lisäksi laitteen sisäinen virtalähde on muutettu ulkoiseksi tilan säästämiseksi. Myös laitteen vesijäähdytyksen elementtejä sijaitsee ulkoisen virtalähteen yhteydessä.

Kommentoi