Sony nimettiin yhdeksi maailman eettisimmäksi yhtiöksi Kommentit pois päältä artikkelissa Sony nimettiin yhdeksi maailman eettisimmäksi yhtiöksi

Sony PlayStation 5

Ethisphere Institute on nimennyt Sonyn viidettä vuotta peräkkäin yhdeksi maailman eettisimmistä yrityksistä.

Tämän vuoden listalla ehdolla oli jopa huikeat 135 yritystä 19 eri maasta sekä 46 eri toimialalta. Yrityksiä arvioitiin viidessä kategoriassa, joita olivat: hallinto, johtajuus & maine, etiikka & vaatimustenmukaisuusohjelma, etiikkakulttuuri, ympäristö- ja poikkeuksellinen johtajuus ja sitoutuminen liiketoiminnan rehellisyyteen.

Vahvaan eettiseen kulttuuriin perustuva innovaatioiden luominen onkin Sonyn itsensä mukaan yhtiön keskeisin strateginen painopiste.

Yhtiön tunnetuimpia tuotteita ovat PlayStation-pelikonsolit, musiikkisoittimet, kamerat ja televisiot. Sonyn omistamat Music Entertainment ja ovat maailman johtavimpia musiikki- sekä elokuva- ja tv-alan yrityksiä.

Sonyn koko tiedotustilaisuuden aiheesta voit lukea täältä.

Kommentoi

Nyt se on varmaa – Sony julkistaa uuden kameran ensi viikolla Kommentit pois päältä artikkelissa Nyt se on varmaa – Sony julkistaa uuden kameran ensi viikolla

Sony on tällä hetkellä Canonin rinnalla yksi maailman suurimmista peilittömien kamerarunkojen valmistajista, ja harrastajien mielestä sen peilittömät rungot ovat tällä hetkellä arvostetuimpia. Yhtiöltä on todennäköisesti tällä hetkellä tulossa muitakin uutuuksia, mutta nyt katseet ovat kääntyneet piakkoin tulevaan uuteen julkistukseen, jonka spekseistäkin päätyi taannoin vuotoja ympäri internetiä.

Nyt useille huhuille on laitettu stoppia, sillä on vahvistanut tuovansa markkinoille uuden kameran ensi viikolla, 29. maaliskuuta, ja kyseessä onkin todennäköisesti tekoälyllä varustettu täyskennoinen runko. Ja mikä parasta, kyseessä olisi nimenomaan huhuiltu Sony ZV-E1 täydenkennon -peilitön kamera, joka on erityisesti tarkoitettu vloggaajien käyttöön.

Runko perustuisi vahvasti Sonyn A7S111:een, ja muotoilultaan se olisi hyvinkin samankaltainen tällä hetkellä markkinoilla olevan SOn A7C:n kanssa.

Kommentoi

Uutta Xboxia kehitellään jo täydellä teholla Kommentit pois päältä artikkelissa Uutta Xboxia kehitellään jo täydellä teholla

Xbox Series X

Taannoin uutisoimme siitä, että on mahdollisesti alkanut valmistelemaan uuden PS5 Pro-konsoliaan täyttä häkään. Nyt myös mitä ilmeisimmin Microsoftilla on samat aikeet mielessä uuden -versioinnin suhteen.

Gamerant uutisoi, että Microsoftilla olisi jo täyttä häkää työn alla uunituore Xbox. Tämä tieto on paljastunut FTC:n (Yhdysvaltain kauppakomissio) vuotaneista asiakirjoista, jotka liittyvät lähinnä MS:n yrityskauppaan Blizzardin kanssa.

Vuotaneissa asiakirjoissa on mukana myös konsolin tämän hetkinen ”koodinimi”, joka on valitettavasti sensuroitu. Kuvan voit tarkastaa tästä alta:

Ostohousuja ei kuitenkaan kannata tässä vaiheessa vielä viritellä, sillä edelliset -konsolit on julkaistu vasta vuonna 2020, ellei ole tosiaan lähtemässä samalle linjalle, kuin ja kehittelemässä nykyisistä konsoleistaan jotain hieman paranneltuja versioita.

Kommentoi