Sony on tekemässä pelien pohjalta kolmea elokuvaa ja seitsemän televisiosarjaa Kommentit pois päältä artikkelissa Sony on tekemässä pelien pohjalta kolmea elokuvaa ja seitsemän televisiosarjaa

The Last of Us Part II

Sonyn elokuvastudion toimitusjohtajan Tony Vinciquerran mukaan PlayStation -pelien pohjalta on tällä hetkellä työstössä kolme elokuvaa ja seitsemän televisiosarjaa.

CNBC uutiskanavan haastattelussa toimitusjohtaja kertoi laajemmin heidän suunnitelmistaan ensi vuodelle. Puhuesssaan ensi vuodelle lykätyistä elokuvajulkaisuista Vinciquerra mainitsi studion työstävän paraikaa useampia peleihin perustuvia elokuvia ja tv-sarjoja. Suurinta osaa näistä tuotannoista ei ole tarkemmin julkistettu, eikä haastattelussa tehdä selväksi lukeutuuko esimerkiksi Milla Jovovichin tähdittämä näihin suunnitelmiin.

Television puolelta tiedämme -sarjan olevan tuotannon alkuvaiheilla :lle. Sarjan käsikirjoituksesta on vastaamassa Chernobylin kynäillyt Craig Mazin. Gamespotin mukaan on työstämässä XIV:n pohjalta sarjaa yhteistyössä Hivemind Productionsin kanssa.

Kommentoi

The Last of Us -aiheisen tv-sarjan pilotin tulee ohjaamaan venäläinen indieohjaaja Kommentit pois päältä artikkelissa The Last of Us -aiheisen tv-sarjan pilotin tulee ohjaamaan venäläinen indieohjaaja

The Last of Us

:n tuleva -aiheinen tv-sarja etenee ja nyt sarjan pilotti on saanut ohjaajan. Jakson tulee ohjaamaan venäläinen Kantemir Balagov, joka tunnetaan mm. Toiseen maailmansotaan sijoittuvan Beanpole -elokuvan ohjaajana. Aiheesta kertoi ensimmäisen The Hollywood Reporter -sivusto.

Saman nimiseen pelisarjaan perustuvan sarjan käsikirjoituksesta vastaa Chernobyl -sarjan parissa työskennellyt Craig Mazin ja sarjan tuotannossa on mukana pelin käsikirjoittaja Neil Druckmann. Ensimmäisen jakson piti alunperin ohjata Johan Renck (Chernobyl), mutta tämä jättäytyi pois aikatauluongelmien vuoksi.

Sarjan tuotantoon osallistuu myös Naughty Dogin toimitusjohtaja Evan Wells, sekä monia menestyneitä sarjoja kuten The Sopranos, The Wire ja Six Feet Under HBO:lle tuottanut Carolyn Strauss.

Ensimmäisen pelin tarinassa pandemia on ravisuttanut maailmaa ja selviytyjät pakenevat tartunnan saaneita tai tappavat toisiaan saadakseen ruokaa ja aseita. Päähahmo Joel joutuu salakuljettamaan 14-vuotiaan Ellien armeijan karanteenialueelta läpi Yhdysvaltojen.

Pelisarjan ensimmäinen osa The Last of Us ilmestyi vuonna 2013 ja odotettu jatko-osa The Last of Us Part II saapui Playstation 4 -konsolille kesäkuun 19. päivä.

Kommentoi

Cyberpunkin ongelmat opettivat: joukko tulevia PS5-pelejä lykättiin tuonnemmas Kommentit pois päältä artikkelissa Cyberpunkin ongelmat opettivat: joukko tulevia PS5-pelejä lykättiin tuonnemmas

Kun kauan odotettu Cyberpunk 2077 -peli vihdoin julkaistiin, moni käyttäjä joutui pettymään. Peli sisälsi monia bugeja ja hitautta, joka teki pelikokemuksesta pienoisen pettymyksen odotuksiin verrattuna. CD Projekt Redin arvo laski sekoilujen takia, ja pelejä palautettiin kauppaan. myös veti pelin PS4-version takaisin virheiden takia.

Cyberpunk 2077 opetti julkaisijoille ja kehittäjille sen, että pelejä ei välttämättä kannata puskea markkinoille vaikka kuinka olisi hype päällä ja kvartaalitalouden paine niskassa. Sony onkin päättänyt nyt kaikessa hiljaisuudessa siirtää tulevien PS5-peliensä julkaisuajankohtia tuonnemmas, jotta pelien laatu varmistettaisiin julkaisuhetkellä, eikä vastaavanlaista kaaosta pääsisi niiden kohdalla syntymään.

Tässä lista eri peleistä ja niiden uusista julkaisuajankohdista:

  • Project Athia (Square Enix) – julkaisu vuonna 2022
  • Pragmata (Capcom) – julkaisu vuonna 2023
  • Solar Ash (Heart Machine) – julkaisu vuonna 2021
  • Stray (BlueTwelve Studio) – julkaisu vuonna 2021
  • Kena: Bridge of Spirits (Ember Lab) – julkaisu maaliskuussa 2021
  • Little Devil Inside (Neostream Interactive) – julkaisu heinäkuussa 2021
  • GhostWire: Tokyo (Tango Gameworks) – julkaisu lokakuussa 2021
  • Ratchet & Clank: Rift Apart (Insomniac Games) – julkaisu vuonna 2021
  • Horizon Forbidden West (Guerilla Games) – julkaisu vuonna 2021

Kommentoi