Sony on tekemässä pelien pohjalta kolmea elokuvaa ja seitsemän televisiosarjaa Kommentit pois päältä artikkelissa Sony on tekemässä pelien pohjalta kolmea elokuvaa ja seitsemän televisiosarjaa

The Last of Us Part II

Sonyn elokuvastudion toimitusjohtajan Tony Vinciquerran mukaan PlayStation -pelien pohjalta on tällä hetkellä työstössä kolme elokuvaa ja seitsemän televisiosarjaa.

CNBC uutiskanavan haastattelussa toimitusjohtaja kertoi laajemmin heidän suunnitelmistaan ensi vuodelle. Puhuesssaan ensi vuodelle lykätyistä elokuvajulkaisuista Vinciquerra mainitsi studion työstävän paraikaa useampia peleihin perustuvia elokuvia ja tv-sarjoja. Suurinta osaa näistä tuotannoista ei ole tarkemmin julkistettu, eikä haastattelussa tehdä selväksi lukeutuuko esimerkiksi Milla Jovovichin tähdittämä näihin suunnitelmiin.

Television puolelta tiedämme The Last of Us -sarjan olevan tuotannon alkuvaiheilla :lle. Sarjan käsikirjoituksesta on vastaamassa Chernobylin kynäillyt Craig Mazin. Gamespotin mukaan Sony on työstämässä XIV:n pohjalta sarjaa yhteistyössä Hivemind Productionsin kanssa.

Kommentoi

Microsoft uskoo, että Sony voisi tehdä Call of Duty -kilpailijan vuosikymmenessä Kommentit pois päältä artikkelissa Microsoft uskoo, että Sony voisi tehdä Call of Duty -kilpailijan vuosikymmenessä

Call of Duty: Modern Warfare II

:in mukaan Sony pystyisi luomaan oman Call of Duty -vaihtoehdon 10 vuoden kuluessa, Yhdistyneen kuningaskunnan kilpailu- ja markkinaviranomaiselle (Competition and Markets Authority, CMA) antamassaan vastauksessa, joka liittyy Activision Blizzardin 69 miljardin dollarin yritysostoon.

Microsoftin äskettäin julkaisema asiakirja on toimitettu vastauksena CMA:n äskettäiseen Remedies Hearing -käsittelyyn, jossa käsitellään ehtoja, joita sääntelyviranomainen voi vaatia ennen kuin se on valmis hyväksymään kaupan. Vaikka siitä on poistettu paljon yksityiskohtia, siinä esitetään pääasiassa Microsoftin perustelut sille, miksi sen ehdottama 10-vuotinen sopimus Sonyn kanssa Call of Dutyn pitämisestä PlayStationilla ja sen allekirjoittamat sopimukset Nvidian kanssa riittävät tyydyttämään CMA:n huolenaiheet.

Eurogamer kommentoi, että vaikka Microsoftin mukaan 10 vuoden pitäisi kuitenkin olla Sonylle riittävästi aikaa kehittää oma Call of Duty -kilpailijansa, se sivuuttaa sen melko ilmeisen tosiasian, että Activisionin räiskintäpelillä on ollut yli 20 vuotta aikaa rakentaa sellainen tunnettavuus, joka on tehnyt siitä nykypäivän valtavan pelisarjan.

Lisäksi, yhtiö lisää, ”korjaustoimenpiteen käytännön vaikutus ulottuu yli 10 vuoden ajanjakson, koska korjaustoimenpiteen viimeisenä vuonna ladattuja pelejä voi pelata koko konsolin käyttöiän ajan.

CMA:n on määrä julkistaa päätöksensä Microsoftin ehdottamasta Activision Blizzardin ostosta 26. huhtikuuta, kun taas EU, joka pyytää parhaillaan palautetta kilpailijoilta ja asiakkailta, viimeistelee päätöksensä 22. toukokuuta.

Lähde Eurogamer.

Kommentoi

Loppu häämöttää – Quentin Tarantinon kymmenes ja viimeinen elokuva sai nimen Kommentit pois päältä artikkelissa Loppu häämöttää – Quentin Tarantinon kymmenes ja viimeinen elokuva sai nimen

Ohjaajamestari Quentin Tarantinon kymmenes ja tällä tietoa viimeinen elokuva on paljastettu yleisölle. Elokuva tulee kantamaan nimeä ja alustavien suunnitelmien mukaan sitä aletaan kuvaamaan syksyllä 2023.

Hollywood Reporterin mukaan Tarantino on saanut valmiiksi alkuperäisen käsikirjoituksen nimeltä The Movie Critic, ja hän valmistautuu parhaillaan ohjaamaan elokuvan vielä tämän syksyn puolella. Lähteet kertovat elokuvan tarinan sijoittuvan 1970-luvun lopun Los Angelesiin ja sen keskiössä tulee olemaan vielä nimeämätön naispääosa.

The Movie Criticille ei vielä ole studion tukea, mutta projektia todennäköisesti kaupitellaan parhaillaan. Sonyn uskotaan olevan jo varhainen ennakkosuosikki kisassa.

Kommentoi