Sony paljasti uuden muokattavan PS5 -ohjaimen Kommentit pois päältä artikkelissa Sony paljasti uuden muokattavan PS5 -ohjaimen

Sony DualSense Edge

Sony on julkaissut uuden 5 -ohjaimen nimeltään Edge osana GamesCom -tapahtumaa. Voit katsoa ohjaimen esittelyvideon alta.

Ohjain on suunniteltu erityisen muokattavaksi ja siinä voi esimerkiksi vaihtaa tai poistaa käytöstä tiettyjä painikkeita. Myös painikkeiden herkkyyttää ja liikkuvuutta voi muokata.

Myös fyysisiä painikkeita voi vaihtaa korkeammaksi tai matalammaksi halutessaan. Ohjaimesta löytyy myös takanäppäimet.

Edge -ohjaimeen voi luoda omia profiileita eri tyyppisille peleille. Esimerkiksi ajopeleihin voi säätää erilaiset asetukset kuin vaikkapa ensimmäisen persoonan räiskintäpeleihin.

Edge -ohjaimella ei ole vielä tarkkaa julkaisuajankohtaa tai hintaa.

Kommentoi

Dragons: Legends of the Nine Realms ilmestyi PC:lle ja konsoleille Kommentit pois päältä artikkelissa Dragons: Legends of the Nine Realms ilmestyi PC:lle ja konsoleille

Dragons: Legends of the Nine Realms

DreamWorksin ja Outright Gamesin koko perheelle soveltuva lohikäärmepeli Dragons: Legends of the Nine Realms on saapunut PC:lle ja konsoleille. Voit katsoa pelin julkaisutrailerin alta.

Toimintaa ja seikkailua yhdistelevässä pelissä pelaajat pääsevät tutkimaan Realms of the Hidden Worldin maailmaa ja sen eri kohteita kuten Valley sekä King’s Realm.

Pelissä Thunder, Plowhorn, Feathers, Wu ja Wei käyttävät erilaisia voimiaan kuten jäätä ja höyryä voittaakseen viholliset kuten Fault Ripperin. Peli perustuu DreamWorksin alkuperäiseen Dragons: The Nine Realms animaatiosarjaan.

on saatavilla PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X ja S, Xbox One, sekä Nintendo Switch konsoleille sekä PC:lle, että Google Stadia -pelipalvelussa.

Kommentoi

Junasimulaatio Train Life ilmestyi – katso julkaisutraileri Kommentit pois päältä artikkelissa Junasimulaatio Train Life ilmestyi – katso julkaisutraileri

Train Life

Junat ja raideliikenne ovat kiehtoneet ihmisiä jo yli kahden sadan vuoden ajan. Moni onkin varmasti haaveillut junan kuljettamisesta tai jopa oman junaradan hallitsemisesta. Train Life -pelissä pelaajalle tarjotaan mahdollisuus sekä junan ohjastamiseen että oman junayhtiön hallintaan. Peli simuloikin hauskalla tavalla eri juna-alan ammattien roolissa toimimista ja antaa pelaajalle monipuoliset työkalut näiden hallintaan.

Junan ohjaimissa pelaaja pääsee kuljettamaan matkustaja- tai tavarajunaa jopa kymmenessä eri Euroopan maassa. Raiteilla nähdään maisemia niin maaseudulta, vuoristosta ja metsistä kuin kaupungeistakin, joiden asemille juna pysähtyy purkamaan lastinsa. Jokaisella junalla on omat ominaisuutensa, kuten voimantuotto, jarrutusteho ja kiihtyvyys. Lisäksi kuljettajan roolissa täytyy oppia erilaisten raideviittojen merkitys ja tärkeys sekä sopeutuminen vaihtuviin sääolosuhteisiin.

Junayhtiön hallituksessa pelaajalta vaaditaan erilaisia taitoja. Junia ostetaan ja huolletaan, työvoimaa palkataan ja junille määritellään erilaisia reittejä sopimusten mukaan. Pelaaja joutuu punnitsemaan rahti- ja henkilöliikenteen etuja ja vaatimuksia, kuten hintoja, etäisyyttä ja muita merkittäviä asioita. Oikeilla valinnoilla rautatieyhtiö kukoistaa ja rahavirrat aukenevat, mikä mahdollistaa erilaisten lisäinvestointien tekemisen.

Peliin on mallinnettu upealla tavalla ikonisia junia, kuten ICE 3, ICE 4 ja NEWAG Griffin. Myös omia junia voi luoda ja räätälöidä aina ulkoasua ja sisustusta myöden. Pelaaja voi myös palkata konduktöörejä sekä suunnitella omaa raideverkostoaan.

Kaikkiaan peli kattaa raiteita yli 10 000 kilometrin edestä ympäri Eurooppaa. Mukana on läntisen ja itäisen Euroopan alueet sekä Alpit. Peliin on myös mallinnettu tarkasti oikean maailman tunnettuja juna-asemia eri kaupungeista, kuten Berliinistä ja Pariisista. Kiehtova junien ohjaaminen, ylläpito ja huoltaminen tekevät junailusta jännittävää, etenkin lumimyrskyn tai odottamattoman onnettomuuden iskiessä.

Train on saatavilla 5, ja Xbox One -konsoleille sekä PC:lle. Pelin Xbox One -versio on yhteensopiva myös ja S -pelikonsolien kanssa. Switch -versio julkaistaan myöhemmin.

Kommentoi