Sony purki tulevan Playstation 5 -konsolin osiin – katso video Kommentit pois päältä artikkelissa Sony purki tulevan Playstation 5 -konsolin osiin – katso video

Playstation 5

on julkaissut Playstation blogissaan videon, jolla paneudutaan tulevan seuraavan sukupolven -konsolin sisuksiin.

Video paljastaa konsolin massiiviset jäähdytysjärjestelmät isoine tuulettimineen. Laitteen sisuksista paljastuu myös, että tallennustila on sisäänrakennettu konsoliin. Onneksi löytyy paikka myös toiselle erilliselle SSD-levylle.

Uutta konsolia on myös helpompi puhdistaa sillä sivupaneelit irtoavat vaivattomasti ja pöly kerääntyy erityisiin keräimiin.

Playstation 5 ilmestyy Euroopassa marraskuun 19. päivä.

Kommentoi

P.T. -kauhupelidemo ei tule toimimaan Playstation 5 -konsolilla Kommentit pois päältä artikkelissa P.T. -kauhupelidemo ei tule toimimaan Playstation 5 -konsolilla

P.T.

Keskeytyneen Silent Hills -pelin pelattava demo P.T. (Playable Teaser) ei tule olemaan saatavilla seuraavan sukupolven -konsolilla. Konami on varmistanut asian GamesRadar -sivustolle.

P.T. ilmestyi alunperin vuonna 2014 Playstation 4 -konsolille ja sen oli tarkoitus toimia tulevan Silent Hills -pelin demona. Pelin kehityksestä vastasi Kojima Productions salanimellä 7780s Studio ja julkaisu piti tapahtua Konamin kautta. Mukana projektissa olivat myös Death Stranding -pelissä nähdyt elokuvaohjaaja Guillermo Del Toro sekä näyttelijä Norman Reedus.

Projekti kuitenkin keskeytyi kun Kojiman ja Konamin tiet erkaantui vuonna 2015. Samalla Konami yritti myös kieltää pelin olemassaolon poistamalla viitaukset siihen.

Pelejä pystyy siirtämään Playstation 4 -konsolilta Playstation 5 -konsolilta, mutta tämä ei kuitenkaan tule toimimaan P.T. -pelin tapauksessa.

Kommentoi

Tältä näyttää täysin musta PS5 DualSense -ohjain Kommentit pois päältä artikkelissa Tältä näyttää täysin musta PS5 DualSense -ohjain

Playstation 5 DualSense

Sonyn tulevan sukupolven -konsoli ollaan nähty toistaiseksi ainoastaan valkoisessa ulkoasussaan valkoisen ohjaimen kera. Nyt kuitenki Yhdysvaltain telehallintoviraston sivulle on ilmaantunut kuva täysin mustasta DualSense -ohjaimesta.

Nähtäväksi jäänee onko kyseessä ainoastaan kehittäjille suunnattu versio ohjaimesta vai myyntiin saapuva versio. Todennäköistä on kuitenkin, että jossain vaiheessa saadaan erivärisiä ohjaimia Playstation 5 -konsolille.

Playstation 5 saapuu markkinoille Euroopassa marraskuun 19. päivä.

Kommentoi