Sony työstää Twisted Metal -peleistä omaa televisiosarjaa Kommentit pois päältä artikkelissa Sony työstää Twisted Metal -peleistä omaa televisiosarjaa

Vuonna 1995 julkaisi PlayStation -konsolilleen Twisted Metal -pelisarjan ensimmäisen osan, jota seurasi sen toinen osa heti seuraavana vuonna. Pelisarjan viimeisin osa julkaistiin vuonna 2012 PlayStation 3 -konsolille.

Nyt Variety raportoi, että pelisarja on saamassa jatkoa toisessa formaatissa. Sony nimittäin työstää live action -televisiosarjaa Twisted Metal -pelisarjan pohjalta. Genreltään elokuva tulee olemaan toimintakomedia, ja tapahtumat sijoittuvat post-apokalyptiseen maailmaan.

Tuottajana toimii myös näyttelijän roolissa nähtävä Will Arnett, joka on näytellyt Batmania Lego -elokuvassa sekä Lego Batman -elokuvassa. Käsikirjoituksesta vastaa Cobra Kain Michael Jonathan Smith, joka pohjaa työnsä Deadpoolin Rhett Reesen ja Paul Wernickin luomaan tarinaan.

Kommentoi

Kuusi uutta peliä tulossa PSVR -laitteelle – mukana mm. Doom 3 VR Kommentit pois päältä artikkelissa Kuusi uutta peliä tulossa PSVR -laitteelle – mukana mm. Doom 3 VR

Doom 3 VR

on ilmoittanut julkaisevansa kuusi uutta peliä PSVR -laitteelleen. Luvassa on Doom 3 VR, After the Fall, I Expect You To Die 2, Fracked, Song in the Smoke sekä Zenith: The Last City.

Doom 3 VR on alunperin vuonna 2004 ilmestyneen pelin VR-versio, joka sisältää myös pelin molemmat lisäosat. Peli on suunniteltu erityisesti PSVR:n Aim -ohjaimelle. Peli ilmestyy maaliskuun 29. päivä.

After The Fall on puolestaan Vertigo Gamesin jatko-osa VR-zombiepelille Arizona Sunshine. Tämän co-op räiskinnän piti ilmestyä jo viime vuoden puolella PSVR:lle ja PC:lle, mutta sen julkaisua jouduttiin viivästyttämään koronaviruksen aiheuttamien ongelmien vuoksi.

I Expect You to Die 2: The Spy and The Liar on jatkoa suositulle virtuaaliselle pakohuonepelille, joka ilmestyi vuonna 2016. Luvassa on jälleen agenttimaista pulmanratkontaa, uusia tehtäviä sekä vastustajia.

Fracked on uusi peli suositun kajakkiräiskintä Phantom: Covert Ops -pelin suunnittelijalta nDreamsiltä. Kajakin sijaan pelaajat pääsevät laskettelemaan, kiipeilemään ja vaijeriliukumaan vastustajia vastaan.

Song in the Smoke on puolestaan selviytymispeli, jossa pelaajien täytyy rakentaa tavaroita, metsästää ja etsiä resursseja mystisessä maailmassa.

Zenith: The Last City on animehenkinen MMO-roolipeli, joka joukkahoitettiin viime vuoden puolella. Pelissä pelaajat kiipeilevät ja lentävät ympäri futuristista pelimaailmaa.

Sony paljasti PlayStation 5 -konsolille saapuvan uuden version PSVR -laseista aiemmin tänä vuonna. Myös laitteen uusista ohjaimista on saatu ensimmäisiä maistiaisia.

Kommentoi

Sonyn tulevasta VR-ohjaimesta on ilmennyt patenttikuvia verkkoon – mutta mitä tällä on tekemistä banaanien kanssa? Kommentit pois päältä artikkelissa Sonyn tulevasta VR-ohjaimesta on ilmennyt patenttikuvia verkkoon – mutta mitä tällä on tekemistä banaanien kanssa?

Sony PSVR

Gamesindustry.bizin raportoinnin kautta olemme päässeet tarkastelemaan juuri julkaistuja patenttipiirroksia, joissa esitellään tulevan PlayStation VR:n uutta ohjainta.

on patenttihakemuksensa perusteella suunnittelemassa uuteen VR-kypärään kameraa, joka voisi skannata minkä tahansa kiinteän, ei-läpikuultavan, esineen ja voisi muuttaa sen ohjaimeksi. Hakemusta kirjailleet henkilöt ovat käyttäneet uuden teknologian selittämisen apuna tässä tilanteessa piirroksia banaaneista ja appelsiineista.

Hakemuksessa myös kuvaillaan mahdollisuutta skannata kaksi samanlaista esinettä, joita voisi käyttää samanaikaisesti vaikka kulkuneuvon ohjauspyörän kääntelyyn.

Patenttikaavakkeet saattavat myös esitellä uuden sukupolven PlayStation VR-laitteen ohjaimet. Kuvat esittelevät käsiin menevät ohjauskapulat edestä ja takaa. Kuvista huomattavia muutoksia PlayStation Move ohjaimiin verrattuna löytyy muutamia. Väriä vaihtava pallo kapulan kärkipäästä on korvattu pienellä led-paneelilla. Hakemuksessa olevat kuvat ja tekstit viittaisivat myös siihen, että uusi ohjain sisältäisi teknologiaa joka – Valve Indexin tapaan – mahdollistaisi useamman sormen liikkeen seuraamisen.

Kommentoi