Sony viivästyttää PS5 -pelien julkaisutilaisuutta Kommentit pois päältä artikkelissa Sony viivästyttää PS5 -pelien julkaisutilaisuutta

Sony Playstation 5

Sonyn piti paljastaa tulevan sukupolven -konsolin pelejä tänä torstaina kesäkuun 4, mutta on nyt ilmoittanut viivästyttävänsä tapahtumaa.

Tapahtumalle ei ole ilmoitettu korvaavaa ajankohtaa.

Kommentoi

Tältä näyttää tulevan Playstation 5 -konsolin pelien kannet Kommentit pois päältä artikkelissa Tältä näyttää tulevan Playstation 5 -konsolin pelien kannet

Playstation 5

on paljastanut miltä tulevan -konsolin fyysisten pelien kannet näyttävät.

Marvel's Spider-Man: Miles Morales kansi

Mallina on tulevan Marvel’s Spider-Man: Miles Morales -pelin kannet. Suurimpana erona Playstation 4 -konsolin vastaaviin on kannen yläosa, joka on valkoisella taustalla. Tämä on linjassa itse konsolin kanssa, joka paljastettiin aiemmin tänä vuonna.

Konsolin hinnasta on ollut paljon spekulaatioita ja siitä on vuotanut tietoja useampaan otteeseen. Konsolin julkaisuajankohdaksi on huhuiltu marraskuun 20. päivää.

Playstation 5 -konsoli saapuu markkinoille tämän vuooden lopulla.

Kommentoi

Sony osti osuuden Epic Gamesista 250 miljoonalla dollarilla Kommentit pois päältä artikkelissa Sony osti osuuden Epic Gamesista 250 miljoonalla dollarilla

Fornite

on ostanut osuuden Fortnite -pelin kehittäjästä Epic Gamesista 250 miljoonalla dollarilla. Epic Gamesin arvo on parhaillaan arvioitu olevan 17,86 miljardia dollaria, jonka mukaan Sonyn omistus yrityksestä olisi 1.4%.

Kauppa laajentaa Sonyn portfoliota ja teknisiä mahdollisuuksia. Se on erityisesti kiinnostunut Forniten multimediatapahtumista kuten huhtikuinen Travis Scottin keikka.

Yritykset ovat työskennelleet pitkään yhdessä ja yksi esimerkki tästä on aiemmin tänä vuonna julkaistu demovideo, jolla nähtiin uuden Unreal Engine -pelimoottorin näyttävyys.

Kommentoi