Sonyn PlayStation Classic -julkaisun 20 peliä paljastettu: Mukana Metal Gear Solid, Grand Theft Auto ja Resident Evil Kommentit pois päältä artikkelissa Sonyn PlayStation Classic -julkaisun 20 peliä paljastettu: Mukana Metal Gear Solid, Grand Theft Auto ja Resident Evil

Sony ilmoitti kaikki 20 peliä, jotka tulevat löytymään sen julkaisemassa minikonsolissa. Ulkoasultaan minikokoinen konsoli vastaa alkuperäistä PlayStationia, ja siltä löytyvät valmiina erityylisiä pelejä, mm. 2D-toimintapelejä, japanilaisia roolipelejä sekä pulmapelejä. Konsolikokonaisuus ilmestyy joulukuun 3. päivä ja sen saa itselleen 99,99€ hinnalla Euroopan alueella.

Katso konsolin traileri tästä

Katso PlayStation Classicin pelilista tästä:

– Battle Arena Toshinden
– Cool Boarders 2
– Destruction Derby
– Final Fantasy 7
– Grand Theft Auto
– Intelligent Qube
– Jumping Flash
– Metal Gear Solid
– Mr Driller
– Oddworld: Abe's Oddysee
– Rayman
– Resident Evil Director's Cut
– Revelations: Persona
– Ridge Racer Type 4
– Super Puzzle Fighter 2 Turbo
– Syphon Filter
– Tekken 3
– Tom Clancy's Rainbow Six
– Twisted Metal
– Wild Arms

Japanilaisessa PlaySation Classic versiossa on tarjolla hieman erilaisia pelejä, joissa pääpaino on roolipeleissä ja ampumapeleissä.
– Arc the Lad
– Arc the Lad 2
– Armored Core
– Battle Arena Toshinden
– Devil Dice (aka XI [sai])
– Final Fantasy 7
– G Darius
– Gradius Gaiden
– Intelligent Qube
– Jumping Flash
– Metal Gear Solid
– Mr. Driller
– Parasite Eve
– Persona
– Resident Evil
– Ridge Racer Type 4
– SaGa Frontier
– Super Puzzle Fighter 2 Turbo
– Tekken 3
– Wild Arms

Switch -hakkeri tuomittiin yli kolmeksi vuodeksi vankilaan Kommentit pois päältä artikkelissa Switch -hakkeri tuomittiin yli kolmeksi vuodeksi vankilaan

Super Mario 3D World

-konsolille modauksia myyneen porukan johtaja Gary Bowser on tuomittu 40 kuukaudeksi vankilaan.

Bowser johti Team Xecuter ryhmää, joka myi modauksia Nintendo Switch, , Classic Edition, , sekä -konsoleihin. Bowser ylläpiti sivustoa, jonka kautta asiakkaiden kanssa käytiin kauppaa modauksista.

Bowser myönsi syyllisyytensä kahteen rikossyytteeseen lokakuussa 2021 ja suostui maksamaan 4,5 miljoonan dollarin korvaukset Nintendolle.

Elisan verkkokauppa myy Sony Playstation Classicia huikeaan hintaan Kommentit pois päältä artikkelissa Elisan verkkokauppa myy Sony Playstation Classicia huikeaan hintaan

Pikkuinen kahdella ohjaimella, HDMI-tuella ja sisäänrakennetuilla peleillä on Operaattorikauppa Elisan tarjouksessa nyt vain 29€! Jos klassikkopelit (emme nyt puutu siihen mitkä oleelliset pelit koneesta puuttuvat) kiinnostavat, niin tässä oiva pieni viihdepaketti kesälomalle sadepäivien ratoksi.

Suuntaa Elisan verkkokauppaan hankkimaan omasi:

https://elisa.fi/kauppa/tuote/Sony-PlayStation-Classic

Mainos ei ole maksettu. Allekirjoittanut löysi tarjouksen Facebookin kautta, tilasi omansa ja ajatteli jakaa ilosanomaa.