Soulja Boy yrittää jälleen päästä pelimarkkinoille – ”Uusi konsoli on rakenteilla, uudella designilla ja uusilla peleillä.” Kommentit pois päältä artikkelissa Soulja Boy yrittää jälleen päästä pelimarkkinoille – ”Uusi konsoli on rakenteilla, uudella designilla ja uusilla peleillä.”

Viime lauantaina Soulja oli twiitannut -tililtään alla näkyvän julkaisun. Hän julkisti siinä olevansa rakentamassa täysin uutta konsolia upouusilla peleillä.

Toistaiseksi räppäri ei ole antanut mitään lisätietoa tulevan laitteen sisällöstä tai hinnasta. Ainoastaan SouljaGamen -tilille on julkaistu kaksi kuvaa laitteesta sekä video konsolista kun sen virta on kytketty päälle.

https://www.instagram.com/p/CLNWeaKh6i4/

Tämä ei suinkaan ole räppäri-yrittäjän ensimmäinen kerta yrittää päästä videopelimarkkinoille. Vuonna 2018 hän julkaisi omat SouljaGame Console ja SouljaGame Handheld -laitteet. Kuluttajille valkeni nopeasti laitteiden olevan sittenkin Kiinassa valmistettuja konsolikopioita, joiden sisälle on asennettu verkossa jaettuja pelitiedostoja erilaisille emulaattoreille.

Tämän vuoksi laitteet vedettiin pois myynnistä ensimmäisen kuukautensa sisällä.

Aiheesta raportoi IGN.

Kommentoi

Hogwarts Legacy -tuottaja eroaa tehtävästään – syynä hänen ylläpitämän YouTube-kanavan kyseensalaiset videot Kommentit pois päältä artikkelissa Hogwarts Legacy -tuottaja eroaa tehtävästään – syynä hänen ylläpitämän YouTube-kanavan kyseensalaiset videot

Hogwarts Legacy

Hogwarts Legacy -nimikkeessä työskennellyt Troy Leavitt on irtisanoutunut Avalanche Software -studiosta keskustelun jyrähdettyä käyntiin hänen YouTube-kanavan Anti-Social Justice -videoista.

Kaikki lähti siitä llikkeelle kun Did You Know Gamingille videoita tekevä Liam Robertson nosti aiheen pinnalle kiinnittäen huomioa Laevittin historiassa tehtyihin pro-GamerGate ja antifeministisiin videoihin.

Leavitt kirjoitti Twitterissä olleensa hyvin tyytyväinen hänen ja WB Gamesin väliseen suhteeseen ja on hyvin innoissaan heidän tulevasta pelistään. Hän myös kertoo päättäneensä eroamisestaan ihan itse ja aikoo valottaa siihen liittyviä syitään tarkemmin tulevalla YouTube-videolla.

Hogwarts Legacyn on määrä saapua kauppoihin ostettavaksi ensi vuoden aikana.

Kommentoi

Kohutusta Elden Ringistä ilmentyi kuvamateriaalia viime viikon aikana – useita videopätkiä vuodettu eri lähteistä Kommentit pois päältä artikkelissa Kohutusta Elden Ringistä ilmentyi kuvamateriaalia viime viikon aikana – useita videopätkiä vuodettu eri lähteistä

Eurogamerin mukaan viimeisten viikkojen aikana Dark Souls -peleistään tunnetun studion työstössä olevasta Elden Ringistä on vuotanut kuvamateriaalia verkkoon.

Elden Ring on odotettu yhteistyöprojekti FromSoftwaren ja Tulen ja jään laulu -kirjasarjan kirjoittajan George R.R. Martinin välillä.

Viime viikonloppuna GamesBeat Decidesin -podcastissa vieraillut videopelitoimittaja Jeff Grubb tokaisi, ettei soulspelien fanien tarvitsisi odottaa kovinkaan pitkään kuullakseen lisätietoa Elder Ringin kehityksestä. Lyhyen hetken kuluttua Grubbin kollega Bloombergilta mukaili hänen sanomisia kertomallla Twitterissä. Schreier kertoo nähneensä vahvoja todisteita siitä, että seikkailunimikettä esiteltäisiin jälleen julkisuudessa.

Eilen videogameschronicle-sivusto raportoi muutamista vuotaneista videoista, jotka näyttäisivät olevan puhelimilla kuvattuja pätkiä Elden Ringin -trailerista.

Bandai Namcon on vastikään hakenut ja saanut hankittua itselleen BANDAI NAMCO NEXT -tavarmerkin, joka voisi viittaa suunnitteilla olevaan julkaisijan omaan presentaatiolähetykseen.

Kommentoi