Soulja Boy yrittää jälleen päästä pelimarkkinoille – ”Uusi konsoli on rakenteilla, uudella designilla ja uusilla peleillä.” Kommentit pois päältä artikkelissa Soulja Boy yrittää jälleen päästä pelimarkkinoille – ”Uusi konsoli on rakenteilla, uudella designilla ja uusilla peleillä.”

Viime lauantaina Soulja oli twiitannut -tililtään alla näkyvän julkaisun. Hän julkisti siinä olevansa rakentamassa täysin uutta konsolia upouusilla peleillä.

Toistaiseksi räppäri ei ole antanut mitään lisätietoa tulevan laitteen sisällöstä tai hinnasta. Ainoastaan SouljaGamen -tilille on julkaistu kaksi kuvaa laitteesta sekä video konsolista kun sen virta on kytketty päälle.

Tämä ei suinkaan ole räppäri-yrittäjän ensimmäinen kerta yrittää päästä videopelimarkkinoille. Vuonna 2018 hän julkaisi omat Console ja SouljaGame Handheld -laitteet. Kuluttajille valkeni nopeasti laitteiden olevan sittenkin Kiinassa valmistettuja konsolikopioita, joiden sisälle on asennettu verkossa jaettuja pelitiedostoja erilaisille emulaattoreille.

Tämän vuoksi laitteet vedettiin pois myynnistä ensimmäisen kuukautensa sisällä.

Aiheesta raportoi IGN.

Kommentoi

DOOMia voi pelata nyt myös twiittaamalla Kommentit pois päältä artikkelissa DOOMia voi pelata nyt myös twiittaamalla

Doom

Klassinen DOOM -peli on nyt pelattavissa Twitterin välityksellä twiittaamalla tai videoiden avulla. Alla yksi taidonnäyte nopeudesta ja komentojen vähäisyydestä.

Tweet2 on Twitter -botti, joka toimii erityisten komentojen avulla, jotka käännetään botin toimesta ja palautetaan videon muodossa. Ohjeet pelaamiseen löytyy tästä twiitistä.

toimii innokkaiden modaajien toimesta melkein millä tahansa laitteella, jonka voi vain kuvitella. Sitä on nähty aina kassakoneista raskaustesteihin, sekä tulostimista retrokonsoleihin. Aiheen ympärille on myös kasvanut oma blogi.

Kommentoi

EA vihjailee Twitterissä Battlefield 6 -trailerin julkaisuajankohtaa Kommentit pois päältä artikkelissa EA vihjailee Twitterissä Battlefield 6 -trailerin julkaisuajankohtaa

Battlefield 6

Erilaiset huhut ja tietovuodot ovat pyörineet tulevan Battlefield 6 -räiskintäpelin ympärillä jo pitkään. Esimerkiksi aiemmin pelin tulevasta trailerista julkaistiin audioraita ja pelaajien keskuudessa liikkui huhu pelin julkistamiseen liittyen. Alustavasti trailerin huhuiltiin ilmestyvän toukokuussa, mutta nyt :n viimeisin Twitter -päivitys vahvistaa julkaisun tapahtuvan kesäkuun puolella. 

Vuoden 2021 E3 -tapahtuma sijoittuu myös kesäkuulle, joten onkin mahdollista, että pelin saa ensi-iltansa kyseisessä tapahtumassa. Lue viimeisimpiä peliin liittyviä huhuja täältä.

Kommentoi