Soulstice -taistelupelistä saatiin uusi pelivideo Kommentit pois päältä artikkelissa Soulstice -taistelupelistä saatiin uusi pelivideo

Soulstice

Modus Games ja ovat julkaisseet uuden taisteluun keskittyvän pelivideon tulevasta Soulstice -taistelupelistä. Peli on saapumassa :lle ja konsoleille syksyllä.

Video keskittyy pelin comboihin perustuvaa taistelua ja siinä nähdään kuinka Briar ja Lute työskentelevät yhdessä erilaisten aseiden kanssa.

Pelissä Briar ja Lute ovat siskoksia, jotka ovat uudelleensyntyneet Chimerana ja ovat ainoita, jotka pystyvät haastamaan Wraithit.

Soulstice ilmestyy tänä syksynä 5 ja sekä S -konsoleille, että :lle Steamin kautta.

Kommentoi

Seikkailupelejä tarjolla edullisesti Humble Bundlesta Kommentit pois päältä artikkelissa Seikkailupelejä tarjolla edullisesti Humble Bundlesta

beyond a steel sky

Humble Bundle tarjoilee tällä kertaa edullista pakettia, joka sisältää erilaisia seikkailupelejä kuten Beyond a Steel Sky, Draugen sekä Unawoved.

Paketti maksaa yhteensä 19,60 euroa ja siihen kuuluvat nämä pelit:

  • Beyond a Steel
  • Alfred Hitchcock –
  • Agatha Christie – Hercule Poirot: The First Cases
  • Dreamfall Chapters
  • Draugen
  • Quern – Undying Thoughts
  • The Almost Gone

Kaikki pelit ovat Steam -koodeja PC:lle ja osa peleistä toimii myös :llä ja Linuxilla. Paketti on hankittavissa aina elokuun 12. päivä asti.

Kommentoi

NBA 2K23 -koripallopelistä saatiin uusi traileri Kommentit pois päältä artikkelissa NBA 2K23 -koripallopelistä saatiin uusi traileri

NBA 2K23

Tulevasta 2K23 -koripallopelistä on saatu uusi traileri, jonka voit katsoa alta.

Trailerilla nähdään mm. uusia animaatioita ja huhujen mukaan peli tulee olemaan edeltäjäänsä 2K22 -peliä hitaampi temmoltaan. Samaisten huhujen mukaan pelissä tullaan näkemään myös uusi heittomittari.

2K23 ilmestyy syyskuun 9. päivä 5, PlayStation 4, Xbox Series X ja S sekä Xbox One -konsoleille, että PC:lle Steamin kautta.

Kommentoi