Source -pelimoottorin haavoittuvuus mahdollistaa hakkerien pääsyn pelaajien tietoihin Kommentit pois päältä artikkelissa Source -pelimoottorin haavoittuvuus mahdollistaa hakkerien pääsyn pelaajien tietoihin

Counter-Strike: Global Offensive

Valve on väitteiden mukaan ollut tietoinen ongelmasta jo vuosia, mutta ei ole tehnyt korjauksia palveluihinsa asiaan liittyen.

-ryhmä on paljastanut useita haavoittuvuksia Source -pelimoottoria käyttävissä peleissä kuten Valven suosittu . Haavoittuvuudet mahdollistavat hakkereiden pääsyn käyttäjien tietoihin -palvelussa lähetettyjen kutsujen kautta ja antavat hakkereille reitin pelaajien laitteiden etäkäyttöön. Secret Club on ilmeisesti raportoinut löydöksistään Valve Corporationille kaksi vuotta sitten, mutta yhtiö ei ole tehnyt mitään asian korjaamiseksi, vaan on pyrkinyt pitämään tiedon poissa suurelta yleisöltä.

Secret Club on julkaissut ylläolevan haavoittuvuuden lisäksi videot kahdesta samankaltaisesta ongelmasta Counter-Strike: Global Offensive -pelissä, jotka suoritetaan itse pelin kautta, eikä Steam -palvelussa.
Twitter -päivityksessä julkaistut videot löytyvät tästä ja tästä.
Myös kyseiset haavoittuvuudet on raportoitu Valvelle, mutta edellisen tapaan muutosta näihinkään ongelmakohtiin ei ole vielä saatu. Kauko-ohjausta pystytään käyttämään myös -pelissä samankaltaisella tavalla. Hakkerit pystyvät lähettämään koodin yhteisön pelipalvelimilla kaikille pelaajille ja pääsevät näin käsiksi kaikkien käyttäjien tietoihin

Valve ei ole kommentoinut uutisia haavoittuvuuksiin liittyen.

Kaksi indie-seikkailupeliä ladattavissa ilmaiseksi PC:lle Kommentit pois päältä artikkelissa Kaksi indie-seikkailupeliä ladattavissa ilmaiseksi PC:lle

The Forest Quartet

jakaa tällä viikolla ilmaiseksi kahta indie-seikkailupeliä: ensimmäinen on kerrontaan panostava pulmanratkonta ja toinen tasohyppelyä ja pulmanratkontaa yhdistelevä .

The Forest Quartet

The Forest Quartet on viime vuoden lopulla ilmestynyt seikkailupeli, jossa pelaajat omaksuvat menehtyneen laulajan roolin. Pelaajien täytyy koota bändinsä kasaan viimeistä keikkaa varten. Voit ladata pelin ilmaiseksi täältä.

Out of Line

Out of Line on puolestaan vuonna 2021 ilmestynyt tasohyppelypeli, jossa on erinomaiset käsin piirretyt hahmot ja taustat. Pelissä San yrittää paeta tehtaasta matkalla tapaamiensa hahmojen avustamana. Voit ladata pelin ilmaiseksi täältä.

Resident Evil 4 sai tänään uuden Separate Ways -lisäosan Kommentit pois päältä artikkelissa Resident Evil 4 sai tänään uuden Separate Ways -lisäosan

Resident Evil 4

Tänään julkaistu Separate Ways -pelilaajennus tuo uuden tarinallisen kulman -kauhupelin tapahtumiin. Siinä syvennytään synkkiin ja kauhupitoisiin hetkiin Ada Wongin saappaissa. Samalla tarina kuitenkin risteää myös alkuperäisen pelin keskushahmon, sankari Leon S. Kennedyn kanssa.

Samalla Separate Ways esittelee hienoisia uudistuksia ja muutoksia pelimekaniikkaan, mikä osaltaan tekee sivuseikkailusta uudenlaisen ja raikkaan kokemuksen. Selviytymiskauhu ja kuumottava jännitys ovat kuitenkin vahvasti läsnä myös pelilaajennuksessa, joten luvassa on toisaalta myös tuttua herkkua pelisarjan faneille.

Oman seikkailutarinan ohella Resident Evil 4 saa myös odotetun Mercenaries-pelitilansa. Se tuo pääpelistä poikkeavia haastekokemuksia kaikkien pelaajien iloksi. Mercenaries-tilassa pelattavista hahmoista ovat mukana myös sekä Ada Wong että hänen pahamaineinen työnantajansa, Albert Wesker.

Uudet lisäykset kruunaa pelin alkuperäismusiikki, joka on nyt saatavilla useimmissa musiikin suoratoistopalveluissa. Mukana on peräti 80 musiikkikappaletta tunnelmoivaa musisointia pelin eri vaiheista.

Resident Evil 4 -pelin uusversio on saatavilla nyt , , ja S sekä -pelikonsoleille että :lle. Pelin -versio julkaistaan myöhemmin tulevana talvena. Pelin ikäraja on PEGI 18.