South Park: The Stick of Truth tulossa vihdoin Nintendo Switchille Kommentit pois päältä artikkelissa South Park: The Stick of Truth tulossa vihdoin Nintendo Switchille

tiedotti, että South Park: The Stick of Truth ilmestyy syyskuun 25. päivä Switchille. Alunperin pelin oli tarkoitus ilmestyä jo maaliskuussa 2014, joten viivästysten vuoksi pelin jatko-osakin South Park: The Fractured But Whole on ehtinyt ilmestyä Switchille jo kuukausia sitten.

Ensi viikolla peli tulee saataville Switchin käyttäjille 30 dollarin hintaan digitaalisessa muodossa. Obsidian Entertainmentin kehittämässä pelissä on ollut mukana South Parkin luojat Trey Parker ja Matt Stone. Juonellisesti South Park: The Stick of Truth -pelissä hypätään lapsen rooliin ja seikkaillaan tutuilla kaduilla, seurana Stan, Kyle sekä Cartman. Maailmaa värittää mielikuvituksellinen fantasiasota, jota pelataan vuorottaisilla taisteluilla.

Lapsille sopimattomasta peli lupaa kuvottavuuksia sekä perverssimäistä ja röyhkeää menoa aina ilahduttamiseen asti. ei tulisi koskaan tekemään tämäntyylistä peliä, mutta sarjan fanien kannalta on hyvä, että peliyhtiö ainakin tarjoaa pelin käyttäjiensä saataville.

Kommentoi

Overwatch 2 -pelin Junker Queen hahmosta saatiin uusi traileri Kommentit pois päältä artikkelissa Overwatch 2 -pelin Junker Queen hahmosta saatiin uusi traileri

Overwatch 2

Blizzard on julkaissut uuden trailerin tulevasta Overwatch 2 -pelin uudesta Junker Queen hahmosta. Voit katsoa trailerin alta.

Junker Queen -hahmo on kyberneettisesti kyvykäs, erittäin liikkuva ja käyttää aseenaan raidetykkiä.

Aiemmin ilmoitettiin, että Overwatch 2 tulee olemaan ilmaispelattava ja se tulee korvaamaan aikaisemman Overwatch -pelin kokonaisuudessaan.

Overwatch 2 lanseerattiin alunperin vuonna 2019 Blizzconissa, mutta sen jälkeen pelistä ei kuultu juurikaan. Vuonna 2020 ja 2021 pelin käsikirjoittaja Michael Chu ja ohjaaja Jeff Kaplan jättivät Blizzardin.

Overwatch 2 ilmestyy Early Access tilassa 5, PlayStation 4, ja S, Xbox One sekä Nintendo Switch -konsoleille, että PC:lle.

Kommentoi

Arcade -pelihallisimulaatio ilmestyy elokuussa PC:lle ja konsoleille Kommentit pois päältä artikkelissa Arcade -pelihallisimulaatio ilmestyy elokuussa PC:lle ja konsoleille

Arcade Paradise

Nostalgisista pelihalleista pitävät saattavat riemuita sillä elokuussa :lle ja konsoleille saapuu Paradise, jossa pelaajat pääsevät rakentamaan ikioman pelihallin. Voit katsoa pelin trailerin alta.

Pelissä pelaajat ylläpitävät The Wash nimistä pesulaa, jonka takahuoneesta alkaa ikioman pelihallin rakentaminen. Pelihalliin voi hankkia yli 30 erilaista retropelikonetta ja niitä pääsee myös pelaamaan itse.

Pelihallissa pelaamisen lisäksi pääset tekemään myös arkisia puhteita kuten avaamaan tukkeutuneita vessoja sekä poistamaan purkkaa pesukoneiden reunustoista.

Arcade Paradise ilmestyy elokuun 11. päivä :lle sekä PlayStation 5, PlayStation 4, Series X ja S, Xbox One ja Nintendo Switch -konsoleille.

Kommentoi