South Parkin 25. kausi käynnistyy huomenna – katso traileri Kommentit pois päältä artikkelissa South Parkin 25. kausi käynnistyy huomenna – katso traileri

South Park

Fanien kauan odottama päivä on vihdoin käsillä: -kulttisarjan 25. juhlakausi alkaa -suoratoistopalvelussa Pohjoismaissa torstaina 24. helmikuuta.

Supersuosittu South Park sai alkunsa 25 vuotta sitten 13. elokuuta 1997, ja kriitikoiden ylistämä sarja on sittemmin palkittu muun muassa Emmy- ja Peabody-palkinnoilla. Uuden kauden kolme ensimmäistä jaksoa löytyvät Paramount+-palvelusta heti 24. helmikuuta, ja kolme viimeistä jaksoa julkaistaan viikoittain, päivää Yhdysvaltojen julkaisun jälkeen.

Viimeisten 25 vuoden aikana useiden eri sukupolvien fanit ovat ihastuneet omituisen hauskaan ja vallankumoukselliseen South Park -maailmaan.

“Emme voi valehdella – on hieno saavutus olla nyt puolessa välissä South Parkin matkaa”, kommentoivat sarjan luojat Trey Parker ja Matt Stone kuluneita vuosia.

Viime vuonna julkaistujen ja -suoratoistoelokuvien vanavedessä polkaistaan nyt käyntiin juhlavuosi, jonka kuluessa nähdään myös lukuisia yllätyssisältöjä.

Sarjan vastaavina tuottajina toimivat sen luojat Trey Parker ja Matt Stone yhdessä Anne Garefinon ja Frank C. Agnone II:n kanssa. Tuottajina toimivat Eric Stough, Adrien Beard, Bruce Howell ja Vernon Chatman sekä luovana johtajana South Park Digital Studiosin Christopher Brion.

Odotettu Teenage Mutant Ninja Turtles -sarja saa ensi-iltansa Paramount+ -palvelussa kesällä 2024 Kommentit pois päältä artikkelissa Odotettu Teenage Mutant Ninja Turtles -sarja saa ensi-iltansa Paramount+ -palvelussa kesällä 2024

paljasti ensimmäisen kurkistuksen tulevaan -sarjaan nimeltä Tales of the Teenage Mutant Ninja Turtles. Uusi alkuperäissarja on määrä saada ensi-iltansa myöhemmin tänä kesänä striimauspalvelussa.

-elokuvan jalanjäljissä seuraava sarja näyttää, miten sen nuoret sankarit tasapainoilevat elämäänsä lukiolaisina samalla kun kohtaavat uusia vaarallisia vihollisia New Yorkin kovilla kaduilla. Lehdistötiedotteen mukaan sarjassa nähdään näyttelijät Nicolas Cantu, Brady Noon, Micah Abbey ja Shamon Brown Jr. palaamassa rooleihinsa Leonardo, Raphael, Donatello ja Michaelangelo. Emmy- ja Golden Globe -palkittu näyttelijä Ayo Edebiri palaa myös rooliinsa April O'Neilina.

Sarjan tuottavat ja Seth Roganin omistama Point Grey Pictures. Chris Yost, joka on kirjoittanut muun muassa The Mandalorianille ja Thor: Ragnarokille, toimii sarjan vastaavana tuottajana yhdessä Netflixin Blue Eye Samurai -sarjan ohjaajan Alan Wanin kanssa. Wan on aiemmin toiminut myös ohjaajana Rise of the Teenage Mutant Ninja Turtles -sarjassa sekä käsikirjoittajana vuoden 2012 Teenage Mutant Ninja Turtles -sarjassa.

Halo tv-sarjan uusi kausi alkaa helmikuussa Kommentit pois päältä artikkelissa Halo tv-sarjan uusi kausi alkaa helmikuussa

Legendaariseen pelisarjaan perustuvasta -sarja saa jatkoa helmikuussa.

SkyShowtime ilmoitti tänään, että odotettu toinen kausi suositusta HALO-sarjasta saapuu palveluun helmikuussa 2024. Jaksoja 1-2 voi suoratoistaa yksinomaan SkyShowtimessa 9. helmikuuta alkaen, ja loput jaksot julkaistaan viikoittain sen jälkeen.

Toisella kaudella Master Chief John-117 johtaa eliittispartalaistensa tiimiä kohtaamaan Covenant-nimisen avaruusolentouhan. Yllättävän tapahtuman jälkeen autiolla planeetalla Johnilla on tunne, ettei sota ole enää entisensä, ja hän riskeeraa kaiken todistaakseen sen, mihin kukaan muu ei usko – että Covenant valmistautuu hyökkäämään ihmiskunnan suurimpaan linnakkeeseen. Galaksin ollessa hajoamispisteessä John lähtee matkalle löytääkseen avaimen ihmiskunnan pelastukseen tai tuhoon – Halon.

Sarjan pääkäsikirjoittajan ja tuottajan David Wienerin (Brave New World) johdolla sarja sijoittuu vuoteen 2001 ensimmäisen Xbox®in HALO-pelin julkaisun kanssa esitellyn universumin sisälle. HALO-sarja dramatisoi eeppisen 26. vuosisadan konfliktin ihmiskunnan ja Covenant-nimisen avaruusuhkan välillä, punoen syvällisiä henkilökohtaisia tarinoita toiminnan, seikkailun ja tulevaisuuden rikkaasti kuvitellun näkemyksen kanssa.

Halo -pelisarja on kasvanut maailmanlaajuiseksi viihdeilmiöksi ja myynyt yhteensä 82 miljoonaa kappaletta ympäri maailmaa.