Space Jam: A New Legacy -elokuva tuo Väiski Vemmelsäären kumppaneineen jälleen koripallon pariin Kommentit pois päältä artikkelissa Space Jam: A New Legacy -elokuva tuo Väiski Vemmelsäären kumppaneineen jälleen koripallon pariin

Vuonna 1996 ilmestynyt, Looney Tunesin elokuva saa jatkoa. Elokuvan nimeksi tulee Space Jam: A New Legacy, ja se kuljettaa Väiski Vemmelsäären uudelleen kavereidensa kanssa koripallopeliin. Elokuvan ohjaa 5 -elokuvan ohjannut Malcom D. Lee, ja siinä ovat mukana mm. näyttelijätär Sonequa Martin-Green, näyttelijä Don Cheadle ja Los Angeles Lakersin koripalloilija LeBron James.

Vuoden 1996 Space Jamissa näytteli yhdeksi kaikkien aikojen parhaaksi koripalloilijaksi tituleerattu Michael Jordan.

Uuden elokuvan nimi paljastui ensimmäisenä LeBron Jamesin faneille, sillä koripalloilija julkaisi Instagramissa videoklipin, jossa hänellä on uuden elokuvan lippis päässään.

 

View this post on

 

2021. 🐰🥕 🎥 🍿👑

A post shared by LeBron James (@kingjames) on

Kommentoi

Space Jam: A New Legacy julkaisi joukon julisteita elokuvassa nähtävistä hahmoista Kommentit pois päältä artikkelissa Space Jam: A New Legacy julkaisi joukon julisteita elokuvassa nähtävistä hahmoista

Vuonna 1996 ilmestynyt Looney Tunes -elokuva  on monelle nostalginen matka lapsuuteen ja nuoruuteen. Elokuvassa nähtiin koripallolegenda Michael Jordan osana Looney Tunes -hahmojen maailmaa.

Elokuvasta on pian tulossa uusi jatko-osa Space Jam: A New Legacy, ja se kuljettaa Väiski Vemmelsäären uudelleen kavereidensa kanssa koripallopeliin. Elokuvan ohjaa 5 -elokuvan ohjannut Malcom D. Lee, ja siinä ovat mukana mm. näyttelijätär Sonequa Martin-Green, näyttelijä Don Cheadle ja Los Angeles Lakersin koripalloilija LeBron James.

Tulevasta elokuvasta on nyt julkaistu joukko uusia julisteita, joissa nähdään vielä hieman tarkemmin eri hahmojen ulkonäkö tulevassa elokuvassa.

Elokuvan on määrä ilmestyä 16. heinäkuuta.

Kommentoi

Lola-jäniksen ulkonäköä muutettiin entisestä tulevaan Space Jam: A New Legacy -elokuvaan: osa faneista pettyi ”perheystävällisempään” tyyliin Kommentit pois päältä artikkelissa Lola-jäniksen ulkonäköä muutettiin entisestä tulevaan Space Jam: A New Legacy -elokuvaan: osa faneista pettyi ”perheystävällisempään” tyyliin

Vuonna 1996 ilmestynyt Looney Tunes -elokuva on monelle nostalginen matka lapsuuteen ja nuoruuteen. Elokuvassa nähtiin koripallolegenda Michael Jordan osana Looney Tunes -hahmojen maailmaa, ja mukana oli myös joukko uusia hahmoja. Yksi uusista lisäyksistä Looney Tunes -maailmaan oli Lola-jänis, jolla haluttiin saada lisää naiskatsojia elokuvalle.

Tällä oli kuitenkin kenties hieman päinvastainen efekti, sillä monen mielestä Lolan design oli yliseksualisoitu. Myöhemmissä versioissaan, kuten esimerkiksi The Looney Tunes Show’ssa, Lola on saanut lapsiystävällisemmän ulkomuodon.

Siitäkin huolimatta, että Lola on ollut aikaisemminkin vähemmän yliseksualisoitu, ovat monet pettyneet huomatessaan, että tulevassa Space Jam: A New Legacy -elokuvassa Lolan tyyliä on muokattu.

Elokuvan ohjannut Malcom D. Lee kertoi Entertainment Weeklyn haastattelussa asiasta:

”Lola oli hyvin seksualisoitu, vähän kuin Betty Boop yhdistettynä Jessica Rabbitiin. Lola ei ollut poliittisesti korrekti. Tämä on kuitenkin lasten elokuva, miksi hänen pitää olla lyhyessä topissa? Se tuntui hieman tarpeettomalta, mutta samaan aikaan tätä on esiintynyt paljon animaation historiassa. Nyt on kuitenkin vuosi 2021. Meille oli tärkeää kuvastaa autenttisesti vahvoja ja kyvykkäitä naishahmoja.”

Tuleva elokuva vie Väiski Vemmelsäären ystävineen jälleen koripallomaailmaan, tällä kertaa LeBron Jamesin kanssa.

Kommentoi