Spellbreak battle royale RPG-pelin hahmoluokat esittelyssä Kommentit pois päältä artikkelissa Spellbreak battle royale RPG-pelin hahmoluokat esittelyssä

Spellbreak

Tänään suljettuun betatestiin ilmestynyt roolipelaamista ja battle royalea yhdistelevän -pelin hahmoluokat ovat saaneet tarkemmat esittelyt.

Pelissä on valittavana kuusi eri hahmoluokkaa, joista jokaisella on ominainen pelityyli ja erityiset taidot.

The Pyromancer

Pyromancer luottaa nimensä mukaan tuleen ja pyrkii aiheuttamaan keskialueen tuhoa taistelukentällä. Taitoina on Fireball, joka jättää palavia lammikoita jälkeensä. Flamewall taitoa voi käyttää puolustaakseen tiettyä aluetta. Firefly taito puolestaan mahdollistaa pidempien hyppyjen tekemisen yhdistettynä Flamewall taitoon.

 

Stoneshaper

Stoneshaper on maata hyväkseen käyttävä puolustava maagi, joka voi murtaa maata taistellakseen lähietäisyydellä tai viskoa kivenmurikoita etäisempiä vihollisia vastaan. Taitoina Shockwave joka repii maata ja sinkoaa sen kohti vastustajia. Samalla pelaaja saa myös suojaa itselleen. Alla olevassa kuvassa Stoneshaper käyttää Boulderfall taitoa.

 

Toxicologist

Jos hiippailu kiinnostaa on valintasi Toxicologist. Pelaajan käytössä on myrkkypulloja, jotka aiheuttavat tahmeita alueita taistelukentälle. Voit myös viljellä taistelukentälle isoja kaasupilviä, jotka voi sytyttää, sähköistää tai pelaaja voi muuttua itse näkymättömäksi menemällä kaasupilven läpi. Näkymättömyys myös lisää samalla tuhovoimaa.

 

Conduit

Conduit valjastaa myrskyn ja salamat käyttöönsä. Lightning Bolt taito aiheuttaa vastustajalle sätkyt, jonka seurauksena vastahyökkäys on mahdotonta. Conduit hallitsee myös manan käytön paremmin, joka mahdollistaa hyökkäämisen taidoilla useammin kuin muilla hahmoilla.

 

Tempest

Tempest puolestaan hallitsee tuulen ja aiheuttaa tuhoa yläilmoista. Wind Shear taito mahdollistaa pitkien lentomaisten hyppyjen teon seiniltä ja maasta. Tornado taito puolestaan vetää viholliset mukaansa tai lennättää pelaajan vieläkin korkeammalle. Yläilmoissa Tempest aiheuttaa enemmän tuhoa kuin maassa.

 

Frostborn

Frostborn puolestaan on jäätä hyväkseen käyttävä tarkka-ampuja. Hahmo voi luoda jäisiä reittejä, joita pitkin joukkue voi edetä nopeammin. Ice Lance taito aiheuttaa suurta vahinkoa, mutta vaatii tarkkuutta. Pahaan tilanteeseen joutuessa Flash Freeze taito jäädyttää vastustajat ympäriltä.

 

Spellbreak -pelin suljettu beta alkoi tänään 3. maaliskuuta -konsolilla. Peli tulee olemaan saatavilla myös :lle Epic Games Storen kautta.

Ubisoft+ Classics -pelikirjasto laajenee kuudella klassikkojulkaisulla Kommentit pois päältä artikkelissa Ubisoft+ Classics -pelikirjasto laajenee kuudella klassikkojulkaisulla

Ubisoft Classics

+ Classics -pelipalveluun on tulossa kuusi uutta peliä huhtikuun, toukokuun ja kesäkuun aikana. Uudet pelit ovat:

Huhtikuu

  • : Avoimen maailman moottoriurheilupeli, jossa pelaajat voivat kilpailla autoilla, moottoripyörillä, veneillä ja jopa pienkoneilla.
  • : Vauhdikas bilepeli, joka on kuin modernisoitu versio polttopallosta.

Toukokuu

  • : Reaaliaikainen strategiapeli, jossa pelaajat rakentavat asutusyhteisöjä ja taistelevat ryövärilaumoja vastaan.
  • : Toimintaseikkailupeli hakkeroinnin maailmasta.

Kesäkuu

  • : Teollisen ajanjakson alkupuolelle sijoittuva strategiapeli, jossa pelaajat rakentavat kaupunkiympäristöä tyhjästä.
  • : Toimintapeli, jossa pelaajat joutuvat keskelle kuvitteellisen Kyratin valtion sisällissotaa.

Ubisoft+ Classics -pelipalvelu on saatavilla PlayStation-pelikonsoleille ja :lle. Tilaus maksaa 7,95 euroa kuukaudessa ja sen voi peruuttaa milloin tahansa.

Palvelussa on tällä hetkellä yli 50 peliä vuosien varrelta, ja valikoima laajenee jatkuvasti. Uusia pelejä lisätään noin kuukauden välein.

Ubisoft+ Classics on hyvä vaihtoehto pelaajille, jotka haluavat pelata vanhempia Ubisoft-pelejä edullisesti ja helposti.

Sea of Thieves saavutti 40 miljoonan rosvon rajapyykin Kommentit pois päältä artikkelissa Sea of Thieves saavutti 40 miljoonan rosvon rajapyykin

Sea of Thieves Season 11

Merirosvoseikkailupeli on saavuttanut vaikuttavan 40 miljoonan pelaajan rajapyykin juuri ennen sen rantautumista :lle, pelin kehittäjä ilmoittaa.

Vuodelle 2018 sijoittuvassa blogikirjoituksessa johtava tuottaja Joe Neate kertoo 40 miljoonan pelaajan jakautuvan Xboxin, Windows 10:n ja Steamin pelaajien kesken. Rare on julkaissut yli 100 ilmaista päivitystä pelin julkaisun jälkeen Onelle ja :lle kuusi vuotta sitten. Pian julkaistava 12. kausi tuo mukanaan uusia lisäyksiä, kuten heittoveitset ja Bone Callerin.

Sea of Thieves saapuu PlayStation 5:lle huhtikuun 30. päivä. Premium-versio tarjoaa viiden päivän ennakkotilaajille pääsyn peliin jo huhtikuun 25. päivästä alkaen. Edistyminen ja esineet siirtyvät Xbox- ja PS5-version välillä, ja pelissä on ”vain PlayStation” palvelimet, joilla pelaajat voivat halutessaan poistaa käytöstä moninpelin eri alustojen välillä. Suorituskykyvaihtoehdot vastaavat Xbox Series X -versiota, ja PS5-versiossa on 60 peruspokaalia sekä Platina-pokaali nimeltä ”Merirosvojen Perfektionisti”.

Sea of Thieves

Sea of Thievesin julkaisua pidettiin aikanaan Rarelle kriittisen tärkeänä pelinä, sillä studio oli tehnyt muutaman Kinect Sports -pelin ennen kuin luopui liiketunnistamislisälaitteesta. Sea of Thievesistä on kuitenkin tullut Rarelle menestys ja yksi sen kautta aikojen eniten pelatuista peleistä. Tulevaisuuden suunnitelmista ei ole vielä tietoa, mutta Rare työstää edelleen vuonna 2019 julkistettua Everwildia, jolla ei ole vielä virallista julkaisupäivää.

Sea of Thieves on viimeisin Xbox-peli, joka hyppää kilpaileville alustoille. Aiemmin vastaavan siirtymän ovat tehneet Obsidianin Grounded ja Pentiment sekä Tango Gameworksin Hi-Fi Rush. Microsoft testaa nyt multialustastrategiaa tällä kvartetilla ja saattaa tulevaisuudessa julkaista lisää omia ensisijaisia pelejään myös muille kuin Xbox-konsoleille.

Lähde: IGN