Spellbreak battle royale RPG-pelin hahmoluokat esittelyssä Kommentit pois päältä artikkelissa Spellbreak battle royale RPG-pelin hahmoluokat esittelyssä

Spellbreak

Tänään suljettuun betatestiin ilmestynyt roolipelaamista ja battle royalea yhdistelevän Spellbreak -pelin hahmoluokat ovat saaneet tarkemmat esittelyt.

Pelissä on valittavana kuusi eri hahmoluokkaa, joista jokaisella on ominainen pelityyli ja erityiset taidot.

The Pyromancer

Pyromancer luottaa nimensä mukaan tuleen ja pyrkii aiheuttamaan keskialueen tuhoa taistelukentällä. Taitoina on Fireball, joka jättää palavia lammikoita jälkeensä. Flamewall taitoa voi käyttää puolustaakseen tiettyä aluetta. puolestaan mahdollistaa pidempien hyppyjen tekemisen yhdistettynä Flamewall taitoon.

 

Stoneshaper

Stoneshaper on maata hyväkseen käyttävä puolustava maagi, joka voi murtaa maata taistellakseen lähietäisyydellä tai viskoa kivenmurikoita etäisempiä vihollisia vastaan. Taitoina Shockwave joka repii maata ja sinkoaa sen kohti vastustajia. Samalla pelaaja saa myös suojaa itselleen. Alla olevassa kuvassa Stoneshaper käyttää Boulderfall taitoa.

 

Toxicologist

Jos hiippailu kiinnostaa on valintasi Toxicologist. Pelaajan käytössä on myrkkypulloja, jotka aiheuttavat tahmeita alueita taistelukentälle. Voit myös viljellä taistelukentälle isoja kaasupilviä, jotka voi sytyttää, sähköistää tai pelaaja voi muuttua itse näkymättömäksi menemällä kaasupilven läpi. Näkymättömyys myös lisää samalla tuhovoimaa.

 

Conduit

Conduit valjastaa myrskyn ja salamat käyttöönsä. Lightning Bolt aiheuttaa vastustajalle sätkyt, jonka seurauksena vastahyökkäys on mahdotonta. Conduit hallitsee myös manan käytön paremmin, joka mahdollistaa hyökkäämisen taidoilla useammin kuin muilla hahmoilla.

 

Tempest

Tempest puolestaan hallitsee tuulen ja aiheuttaa tuhoa yläilmoista. Wind Shear mahdollistaa pitkien lentomaisten hyppyjen teon seiniltä ja maasta. Tornado taito puolestaan vetää viholliset mukaansa tai lennättää pelaajan vieläkin korkeammalle. Yläilmoissa Tempest aiheuttaa enemmän tuhoa kuin maassa.

 

Frostborn

Frostborn puolestaan on jäätä hyväkseen käyttävä tarkka-ampuja. Hahmo voi luoda jäisiä reittejä, joita pitkin joukkue voi edetä nopeammin. Ice Lance aiheuttaa suurta vahinkoa, mutta vaatii tarkkuutta. Pahaan tilanteeseen joutuessa Freeze jäädyttää vastustajat ympäriltä.

 

Spellbreak -pelin suljettu beta alkoi tänään 3. maaliskuuta 4 -konsolilla. Peli tulee olemaan saatavilla myös PC:lle Storen kautta.

Kommentoi

Rainbow Six Siege -verkkopelin odotettu suurturnaus pelataan huhtikuussa Tanskassa Kommentit pois päältä artikkelissa Rainbow Six Siege -verkkopelin odotettu suurturnaus pelataan huhtikuussa Tanskassa

Rainbow Six Siege Blast R6 Major

kokoaa 24 maailman parasta Rainbow Six Siege -tiimiä Kööpenhaminan BLAST R6 Major -pelitapahtumaan.

Kööpenhaminassa 24. huhtikuuta ja 7. toukokuuta välisenä aikana pelattava peliturnaus on uuden BLAST R6 -ekosysteemin ensimmäinen tapahtuma. Ubisoftin ja BLASTin yhteistyössä järjestämä peliturnaus on samalla uuden pelivuoden ensimmäinen R6 Major -tapahtuma, jossa nähdään maailman huippuluokan tiimit ottamassa mittaa toisistaan.

Uusi kisamuoto toivottaa myös yleisön paikan päälle tervetulleeksi katsomaan turnauksen loppuotteluita. Tapahtuma järjestetään Forum Copenhagen -tapahtumakeskuksessa Kööpenhaminassa, joten paikan päälle saapuminen on tehty helpoksi myös ulkomaisille vierailijoille.

Turnaus on jaettu kolmeen eri vaiheeseen, joista kaksi ensimmäistä pelataan ilman yleisöä. Ensimmäinen vaihe käydään läpi 24.–27. huhtikuuta ja toinen vaihe 29. huhtikuuta ja 3. toukokuuta välisenä aikana. Tapahtuma huipentuu yleisölle avoimeen päätökseen 5.–7. toukokuuta.

Turnauksen esikarsinnat ovat jo meneillään ja joukkueet kisaavatkin mukaan pääsystä yhdeksällä eri alueella. Näistä mukaan valitaan 24 parasta joukkuetta, jotka kisaavat peräti 750 000 dollarin palkintopotista. Lisäksi joukkueet palkitaan kisamenestyksestä pisteillä, jotka ratkaisevat vuoden 2024 Six Invitational -mestaruuskisoihin pääsyn Brasiliassa.

Tanska tunnetaan vahvana Rainbow Six Siege -kilpapelaamiseen maana, joka on aiemmin tuonut maailmalle muun muassa lajin kaksinkertaisen maailmanmestarin, Niclas ‘Pengu’ Mouritzenin, sekä tuoreen Six Invitational -voittajan ja kisojen parhaana pelaajan palkitun kisaajan, Benjamin ‘Benjamaster’ Derelin.

BLAST R6 Major on yksi kilpaurheilun suurimmista kansainvälisistä tapahtumista tänä vuonna ja samalla Kööpenhaminan ensimmäinen isomman kokoluokan Siege-pelitapahtuma. Vuoden 2023 toinen BLAST R6 Major -pelitapahtuma järjestään marraskuussa Yhdysvalloissa. Lisätietoa tapahtumasta löytyy täältä.

Rainbow Six Siege on saatavilla PlayStation 5, PlayStation 4,  Series X ja S sekä Xbox One -konsoleille, että PC:lle. Lisäksi peli on saatavana myös Ubisoftin Uplay+ -tilauspalvelusta.

Kommentoi

Vapise The Sims – Life By You -elämäsimulaatio ilmestyy syyskuussa Kommentit pois päältä artikkelissa Vapise The Sims – Life By You -elämäsimulaatio ilmestyy syyskuussa

Life By You

Paradox Interactive on julkaisemassa varteenotettavaa kilpailijaa suositulle The Sims -elämäsimulaatiolle. Uusi peli kantaa nimeä ja sen kehityksestä vastaa entinen pomo Rod Humble ja Second Life luoja Linden Lab.

Peli tulee kehittäjän mukaan olemaan mahdollisimman modattavissa oleva ja avoin elämäsimulaatio. Pelaajat voivat luoda omat hahmonsa ja elää elämäänsä vapaasti rakentaen kotiaan, käyden töissä ja luoden uraansa. Pelissä voi myös käydä vapaasti oikeita keskusteluita muiden pelihahmojen kanssa.

ilmestyy PC:lle Steam ja Games Storen kautta Early Access tilassa syyskuun 12. päivä.

Kommentoi