Spellforce 3 Reforced ilmestyi konsoleille – katso julkaisutraileri Kommentit pois päältä artikkelissa Spellforce 3 Reforced ilmestyi konsoleille – katso julkaisutraileri

SpellForce III

Paranneltu Reforced on vihdoin saapunut ja PlayStation -konsoleille. Samalla pelistä on saatu julkaisutraileri, jonka voit katsoa alta.

Pelin parannellussa versiossa yksinpelikampanja on saanut uusia RTS-mekaniikkoja. Myös taitopuut, tehtävät, lootti sekä craftaus on paranneltu. Mukana on myös päivitetty co-op -tila.

Parannuksia on saatu myös pelin käyttöliittymään ja peli tukee nyt täysin ohjaimia. Mukana on myös täysin uusi skirmish kartta Bitter Canyon.

Uusina lisäyksinä pelistä löytyy Journey -pelitila, joka noudattelee aiempaa Free Game Mode -pelitilaa. Tämä tuo peliin n. 20 tuntia lisää pelattavaa yksin tai kaverin kanssa.

Arena -tila on päättymätön pelitila, jossa aloitat uudella hahmolla ja taistelet vihollisaaltoja vastaan, ostat loottia ja taikoja kauppiailta sekä haastat muut pelaajat tulostauluilla.

Reforged on saatavilla ja PlayStation -konsoleille sekä :lle.

Kommentoi

Keskiaikainen Mordhau -taistelupeli saapuu konsoleille Kommentit pois päältä artikkelissa Keskiaikainen Mordhau -taistelupeli saapuu konsoleille

Mordhau

Kehittäjä Triternion on ilmoittanut julkaisevansa suositun keskiaikaisen Mordhau -taistelupelin ja Xbox -konsoleille.

Hektisiin ja valtaviin lähitaisteluihin keskittyvä peli sai alkunsa Kickstarter -joukkorahoituskampanjan myötä ja ilmestyi :lle vuonna 2019.

ilmestyy 5, PlayStation 4, Series X ja S sekä Xbox One -konsoleille. Tarkka julkaisuajankohta on vielä toistaiseksi pimennossa.

Kommentoi

Uusi Command & Conquer -peli Tempest Rising tulossa PC:lle Kommentit pois päältä artikkelissa Uusi Command & Conquer -peli Tempest Rising tulossa PC:lle

Tempest Rising

on julkaisemassa uutta Command & Conquer -peliä nimeltään myöhemmin tänä vuonna :lle. Voit katsoa pelin ensimmäisen trailerin alta.

pyrkii tuomaan klassisen reaaliaikaisen strategian tähän päivään modernimman tuotannon myötä. Pelissä tulee olemaan myös tukikohdan rakennusta.

Peli sijoittuu ydinsodan jälkeiseen maailmaan, jossa kamppaillaan resursseista. Valittavana on kolme eri ryhmittymää, jolla pelaajat voivat pelata.

Tempest Rising ilmestynee tämän vuoden lopulla :lle.

Kommentoi