Spellforce 3 Reforced saapuu kesäkuussa konsoleille Kommentit pois päältä artikkelissa Spellforce 3 Reforced saapuu kesäkuussa konsoleille

SpellForce III

Paranneltu Reforced on saapumassa Xbox ja PlayStation -konsoleille 7. päivä kesäkuuta. Se miten reaaliaikaista strategiaa ja roolipeliä yhdistelevän pelin ohjaus toimii konsoleilla, avataan uusilla trailereilla, jotka voit katsoa alta.

Parannellussa pelin versiossa yksinpelikampanja on saanut uusia RTS-mekaniikkoja. Myös taitopuut, tehtävät, lootti sekä craftaus on paranneltu. Mukana on myös päivitetty co-op -tila.

Parannuksia on saatu myös pelin käyttöliittymään ja peli tukee nyt täysin ohjaimia. Mukana on myös täysin uusi skirmish kartta Bitter Canyon.

Uusina lisäyksinä pelistä löytyy Journey -pelitila, joka noudattelee aiempaa Free Game Mode -pelitilaa. Tämä tuo peliin n. 20 tuntia lisää pelattavaa yksin tai kaverin kanssa.

Arena -tila on päättymätön pelitila, jossa aloitat uudella hahmolla ja taistelet vihollisaaltoja vastaan, ostat loottia ja taikoja kauppiailta sekä haastat muut pelaajat tulostauluilla.

ilmestyy Xbox ja PlayStation -konsoleille kesäkuun 7. päivä.

Tasohyppelyräiskintä Towaga: Among Shadows ladattavissa ilmaiseksi PC:lle Kommentit pois päältä artikkelissa Tasohyppelyräiskintä Towaga: Among Shadows ladattavissa ilmaiseksi PC:lle

Towaga: Among Shadows

Sunnyside Gamesin kehittämä ja Noodlecaken julkaisema toimintapeli on parhaillaan ladattavissa ilmaiseksi :lle Steamistä.

Towaga: Among Shadows on tyylikäs 2D-räiskintäpeli, jossa pelaaja omaksuu valon mestarin roolin. Matkaa lumotun maan halki ja taistele raivoisten olentojen laumoja vastaan käyttäen voimakkaita loitsujasi.

Peli tarjoaa yli 70 ainutlaatuista kenttää, joilla pelaaja voi hioa taitojaan ja avata uusia varusteita. Neljä erilaista pelitilaa pitävät kokemuksen monipuolisena. Samalla kun kukistat pahuuden voimia, paljastuu Az'Kalarin salaperäinen menneisyys kerättämiesi esineiden kautta.

Towagan visuaalinen ilme on animaatioelokuvien inspiroima ja mukaansatempaava ääniraita luo eeppisen tunnelman taisteluihin. Voit ladata pelin ilmaiseksi täältä.

Rainbow Six Siege -moninpelin tuore pelikausi tuo mukanaan uutta verta Kommentit pois päältä artikkelissa Rainbow Six Siege -moninpelin tuore pelikausi tuo mukanaan uutta verta

Rainbow Six Siege

tuo suosittuun -moninpeliin kiehtovan uudistuksen, joka muuttaa pelin luonnetta alokasoperaattoreilla. Pelin yhdeksännen vuoden toinen kausi, Operation New Blood, esittelee Recruit-uudistuksen. Sen myötä joukkoon liittyy kaksi keltanokkaa: Striker-hyökkääjä ja Sentry-puolustusoperaattori.

Näille hahmoille pelaajat voivat valita kaksi toissijaista laitetta. Tämä avaa kiehtovia uusia yhdistelmiä ja luo uusia mahdollisuuksia taktikoinnille.

Lisäksi pelipäivitys tuo mukanaan tasapainoa parantavia muutoksia Fenfirille ja Solisille. Armeijakäyttöinen piikkilanka on nyt entistä terävämpi ja vahingoittaa operaattoreita näiden liikkuessa langan läpi. Mukana on myös joukko pienempiä lisäyksiä, kuten muutoksia karttoihin ja pelimekaniikkoihin, sekä hienosäätöä pelattavuuteen.

Stadium Alpha- ja Stadium Bravo -kentät ovat käyneet läpi remontoinnin. Esimerkiksi luodinkestävien lasipintojen määrää on vähennetty ja samalla kenttien puolustettavuutta on parannettu. Versus AI -kenttävalikoima on laajentunut Coastline- ja Nighthaven Labs -kartoilla.

Tom Clancy's Rainbow Six Siege on saatavana , , /S ja -pelikonsoleille että :lle. Se on saatavana myös Ubisoftin Uplay+ -tilauspalvelussa. Pelin ikäraja on PEGI 18.