Spellforce 3 Reforced saapuu kesäkuussa konsoleille Kommentit pois päältä artikkelissa Spellforce 3 Reforced saapuu kesäkuussa konsoleille

SpellForce III

Paranneltu Reforced on saapumassa ja PlayStation -konsoleille 7. päivä kesäkuuta. Se miten reaaliaikaista strategiaa ja roolipeliä yhdistelevän pelin ohjaus toimii konsoleilla, avataan uusilla trailereilla, jotka voit katsoa alta.

Parannellussa pelin versiossa yksinpelikampanja on saanut uusia RTS-mekaniikkoja. Myös taitopuut, tehtävät, lootti sekä craftaus on paranneltu. Mukana on myös päivitetty co-op -tila.

Parannuksia on saatu myös pelin käyttöliittymään ja peli tukee nyt täysin ohjaimia. Mukana on myös täysin uusi skirmish kartta Bitter Canyon.

Uusina lisäyksinä pelistä löytyy Journey -pelitila, joka noudattelee aiempaa Free Game Mode -pelitilaa. Tämä tuo peliin n. 20 tuntia lisää pelattavaa yksin tai kaverin kanssa.

Arena -tila on päättymätön pelitila, jossa aloitat uudella hahmolla ja taistelet vihollisaaltoja vastaan, ostat loottia ja taikoja kauppiailta sekä haastat muut pelaajat tulostauluilla.

Reforged ilmestyy ja PlayStation -konsoleille kesäkuun 7. päivä.

Kommentoi

Keskiaikainen Mordhau -taistelupeli saapuu konsoleille Kommentit pois päältä artikkelissa Keskiaikainen Mordhau -taistelupeli saapuu konsoleille

Mordhau

Kehittäjä Triternion on ilmoittanut julkaisevansa suositun keskiaikaisen Mordhau -taistelupelin ja Xbox -konsoleille.

Hektisiin ja valtaviin lähitaisteluihin keskittyvä peli sai alkunsa Kickstarter -joukkorahoituskampanjan myötä ja ilmestyi :lle vuonna 2019.

ilmestyy 5, PlayStation 4, Series X ja S sekä Xbox One -konsoleille. Tarkka julkaisuajankohta on vielä toistaiseksi pimennossa.

Kommentoi

Uusi Command & Conquer -peli Tempest Rising tulossa PC:lle Kommentit pois päältä artikkelissa Uusi Command & Conquer -peli Tempest Rising tulossa PC:lle

Tempest Rising

Nordic on julkaisemassa uutta Command & Conquer -peliä nimeltään Tempest Rising myöhemmin tänä vuonna :lle. Voit katsoa pelin ensimmäisen trailerin alta.

Tempest Rising pyrkii tuomaan klassisen reaaliaikaisen strategian tähän päivään modernimman tuotannon myötä. Pelissä tulee olemaan myös tukikohdan rakennusta.

Peli sijoittuu ydinsodan jälkeiseen maailmaan, jossa kamppaillaan resursseista. Valittavana on kolme eri ryhmittymää, jolla pelaajat voivat pelata.

Tempest Rising ilmestynee tämän vuoden lopulla :lle.

Kommentoi