Square Enixin tuleva Forspoken -seikkailupeli viivästyy lokakuulle Kommentit pois päältä artikkelissa Square Enixin tuleva Forspoken -seikkailupeli viivästyy lokakuulle

Forspoken

Square Enix on viivästyttänyt tulevan Forspoken -seikkailupelinsä julkaisuajankohtaa lokakuulle. Peli tunnettiin aiemmin nimellä Project Athia ja sen oli määrä ilmestyä toukokuussa PlayStation 5 -konsolille ja :lle.

Nyt Square Enix on kertonut Twitterissä julkaisemassaan viestissä, että pelin viimeistely vaatii vielä aikaa. Pelin kehittäjänä toimii Luminous Productions, joka on tunnettu mm. Final Fantasy XV -pelistä.

Seikkailua ja toimintaa yhdistelevän fantasiapelin päähahmoa Frey Hollandia näyttelee Ella Balinska, joka on tuttu mm. Charlie’s Angels -elokuvasta. Frey päätyy kauniiseen, mutta petolliseen Athian maahan, jossa tämän täytyy oppia maagisia taitoja selviytyäkseen.

ilmestyy PlayStation 5 -konsolille ja :lle lokakuussa 2022.

Kommentoi

Seikkailupelejä tarjolla edullisesti Humble Bundlesta Kommentit pois päältä artikkelissa Seikkailupelejä tarjolla edullisesti Humble Bundlesta

beyond a steel sky

Humble Bundle tarjoilee tällä kertaa edullista pakettia, joka sisältää erilaisia seikkailupelejä kuten Beyond a Steel Sky, sekä Unawoved.

Paketti maksaa yhteensä 19,60 euroa ja siihen kuuluvat nämä pelit:

Kaikki pelit ovat Steam -koodeja PC:lle ja osa peleistä toimii myös :llä ja Linuxilla. Paketti on hankittavissa aina elokuun 12. päivä asti.

Kommentoi

NBA 2K23 -koripallopelistä saatiin uusi traileri Kommentit pois päältä artikkelissa NBA 2K23 -koripallopelistä saatiin uusi traileri

NBA 2K23

Tulevasta NBA 2K23 -koripallopelistä on saatu uusi traileri, jonka voit katsoa alta.

Trailerilla nähdään mm. uusia animaatioita ja huhujen mukaan peli tulee olemaan edeltäjäänsä NBA 2K22 -peliä hitaampi temmoltaan. Samaisten huhujen mukaan pelissä tullaan näkemään myös uusi heittomittari.

ilmestyy syyskuun 9. päivä 5, PlayStation 4, Xbox Series X ja S sekä Xbox One -konsoleille, että :lle Steamin kautta.

Kommentoi