Square Enixin tuleva hiippailuräiskintä Left Alive sai 14-minuuttia uutta pelikuvaa Kommentit pois päältä artikkelissa Square Enixin tuleva hiippailuräiskintä Left Alive sai 14-minuuttia uutta pelikuvaa

Square Enixin tuleva hiippailuräisintä on saanut 14-minuuttisen uuden pelivideon. Videolla avataan pelimekaniikkaa ja strategiaa. Peli sijoittuu tulevaisuuden kuvitteelliseen Novo Slavan kaupunkiin, jossa pelaaja joutuu selviytymään hiippailemalla, ansoja kyhäämällä ja kontaktia välttämällä tai vaihtoehtoisesti syöksymällä suoraan toimintaan aseet räiskyen.

Pelin taustalla ovat veteraanipelinkehittäjät Toshifumi Nabeshima (Armored Core -pelit), Yoji Shinkawa ( Solid -sarja) sekä Tabayuki Yanase (Ghost in the Shell: Arise, Mobile Suit 00, Xenoblade Chronicles X). Pelaaja saa vastaansa voimakkaasti aseistettuja sotilaita, panssaroituja ajoneuvoja sekä massiivisia mechejä. Pelissä edetään kolmella eri hahmolla ja pelaajan tekemät valinnat vaikuttavat tarinan edistymiseen.

saapuu 4 -konsoleille Japanissa helmikuun 28. päivä ja Playstation 4:lle ja :lle Euroopassa ja Pohjois-Amerikassa maaliskuun 5. päivä.

Kommentoi

The Division -mobiilipelistä saatiin kaksi uutta traileria Kommentit pois päältä artikkelissa The Division -mobiilipelistä saatiin kaksi uutta traileria

The Division: Resurgence

Ubisoft on julkaissut kaksi uutta esittelyvideota tulevasta ’s The Resurgence -toimintapelistä. Ensimmäisellä esittelyvideolla tutustutaan pelin maailmaan ja kuullaan pelin vastaavaa tuottajaa Fabrice Navrezia, joka kertoo pelin ominaisuuksista ja mahdollisuuksista haastattelun yhteydessä. Videolla nähdään myös pelikuvaa sen tapahtumista. Lisäksi mukana on pelin pariminuuttinen esittelyvideo.

Pelin testiversio on nyt pelattavissa ja sen tapahtumat sijoittuvat New Yorkin kaupunkiin. Mukana on seitsemän päätehtävää, 12 sivutehtävää ja neljä eri hahmoluokkaa. Näistä viimeisen saa käyttöönsä tasolla 15. Lisäksi mukana on päivittäisiä tehtäviä, avoimen pelimaailman aktiviteettejä ja pelaajien välisiä yhteenottoja.

Pelin testiversio on saatavilla -mobiililaitteille ja siihen voi rekisteröityä pelin kotisivuilla.

Kommentoi

Valheim -pelin uudesta Mistlands -biomista saatiin animoitu julkaisutraileri Kommentit pois päältä artikkelissa Valheim -pelin uudesta Mistlands -biomista saatiin animoitu julkaisutraileri

Valheim

on julkaissut vihdoin suositun Valheim -pelin uuden Mistlands -biomin ja nyt siitä on saatu animoitu traileri.

Mistlands -biomissa keskitytään enemmän seikkailemiseen kuin tukikohdan rakentamiseen. Mukana on uudentyyppinen luolasto, uusia pelimekaniikoita ja vastustajia.

Valheim ja Mistland -lisäosa on parhaillaan saatavilla PC:lle, OSX:lle ja Linuxille Steam Early Accessin kautta. Peli on parhaillaan 30% alennuksessa.

Kommentoi