Star Wars: Battlefront II on toinen kesäkuun PS Plus ilmaispeleistä Kommentit pois päältä artikkelissa Star Wars: Battlefront II on toinen kesäkuun PS Plus ilmaispeleistä

Star Wars: Battlefront II

Aiemmat huhut osottautuivatkin jälleen oikeiksi ja toinen kesäkuun ilmaisista peleistä onkin . Myös Marvel's Spider-Man -peliä huhuiltiin ilmaispeliksi.

Star Wars: Battlefront II tulee ladattavaksi kesäkuun 2. päivä ja sen lisäksi ladattavissa on myös , joka ilmestyi jo aiemmin ladattavaksi.

Osa PS Plus -käyttäjistä olivat varsin pettyneitä viime kuukauden tarjontaan, kun ilmaispeleinä saatiin ja -pelit.

PlayStation Plus -toukokuun ilmaiset pelit: jalkapalloa, cyberpunkkia, puzzlea ja scifiräiskintää Kommentit pois päältä artikkelissa PlayStation Plus -toukokuun ilmaiset pelit: jalkapalloa, cyberpunkkia, puzzlea ja scifiräiskintää

FC24

tarjoaa Plus -tilaajille toukokuussa neljä uutta ilmaispeliä. Pelit voi ladata omalle pelilaitteelle 7. päivä toukokuuta alkaen.

EA Sports FC 24 (PS4, PS5)

Jalkapallofanien uusi suosikkipeli! tarjoaa autenttisen jalkapalloilun kokemuksen maailman huippupelaajilla ja -joukkueilla.

Ghostrunner 2 (PS5)

Vauhdikas cyberpunk-toimintapeli, jossa yhden osuman taktiikalla on selviytyminen avainasemassa. Pelissä on uusia taisteluliikkeitä, ei-lineaarisia kenttiä ja uusia pelimuotoja.

Tunic (PS4, PS5)

Isometrinen seikkailupeli, jossa tutkitaan mystistä maailmaa ja taistellaan erilaisia vihollisia vastaan. Peli on täynnä salaisuuksia ja pulmia.

Destiny 2: Lightfall (PS4, PS5)

Destiny 2 -pelin uusi laajennus vie pelaajat Neptunukseen neonvaloiseen metropolikseen. Uusi laajennus tuo peliin uusia tarinoita, haasteita ja voimia.

Huhtikuun ilmaiset pelit , ja voi vielä ladata toukokuun 6. päivään asti.

Huhtikuun PlayStation Plus -ilmaispelit selvillä – luvassa taikoja, palikkaseikkailua sekä demonien vapautusta Kommentit pois päältä artikkelissa Huhtikuun PlayStation Plus -ilmaispelit selvillä – luvassa taikoja, palikkaseikkailua sekä demonien vapautusta

Immortals of Aveum

Plus -jäsenille on luvassa jälleen uusi kasa ilmaispelejä huhtikuussa. Tarjolla on maagista räiskintää -pelissä, tuttua palikkaseikkailua -pelissä sekä demonien vapauttamista -pelissä.

Immortals of Aveum (PS5)

Tämä yksinpelattava taikuuteen keskittyvä räiskintäpeli kertoo Jakin tarinan. Jak liittyy eliittitason taistelumasiharyhmään pelastaakseen maailman katastrofin paralta. Taika on avainasemassa sekä hyökkäyksessä että puolustuksessa. Koe nopea ja sulavasti toimiva taistelujärjestelmä. Avaa ja paranna yli 25 loitsua ja 80 lahjakkuutta. Löydä, paranna ja valmista satoja taikavälineitä, hio parasta pelityyliäsi kolmen taikuusvoiman avulla ja nouse Aveumin voimakkaimmaksi Triarch Magnukseksi.

Minecraft Legends (PS4, PS5)

Selvitä Minecraft Legendsin mysteerit. Tässä toimintastrategiapelissä tutkit rauhallisia maita, joilla on runsaat resurssit ja vehreät biomit, mutta jotka ovat myös tuhon partaalla. Raivokkaat Piglin-oliot ovat saapuneet, ja sinun tehtäväsi on solmia liittolaisuussuhteita uusien ystävien ja tuttujen mobien kanssa. Sen jälkeen johdat joukkoja eeppisissä taisteluissa hurjia Piglinejä vastaan puolustaaksesi Overworldia. Voit haastaa kaverisi tai pelata yhteistyössä intensiivisissä verkossa pelattavissa taisteluissa, joihin voi osallistua jopa kahdeksan pelaajaa. Puolusta kylääsi ja johda joukkosi tuhoamaan vastustajien tukikohdat.

Skul: The Hero Slayer (PS4)

Sankarijoukko on hyökännyt Demon Kingin linnaan ja vanginnut kaikki paitsi yhden sen asukkaan. Nyt sinä, vaatimaton luuranko Skul, olet vastuussa demoniveljiesi pelastamisesta. Tämä 2D-tasohyppelypeli sisältää roguelike-elementtejä, eli peliympäristö muuttuu jatkuvasti ja käytössäsi on kasvava määrä erilaisia kykyjä, joilla on omat ainutlaatuiset hyökkäysalueensa, nopeutensa ja voimansa. Varusta itsesi kahdella kyvyllä kerrallaan pelityylisi mukaisesti ja vaihda niitä taistelun tiimellyksessä löytääksesi parhaan strategian vihollisesi päihittämiseksi.