Star Wars -elokuvat saapuvat Brawlhalla -pelin taistelukentille Kommentit pois päältä artikkelissa Star Wars -elokuvat saapuvat Brawlhalla -pelin taistelukentille

tuo suositut Stars Wars -hahmot osalliseksi -pelin vauhdikkaisiin taistoihin.

Kauan sitten kaukaisessa galaksissa kolme rohkeaa jedisoturia taisteli rauhan ja oikeudenmukaisuuden puolesta Kloonisodissa. Peloton Anakin Skywalker, jalo jedimestari Obi-Wan Kenobi ja vapaustaistelija Ahsoka jättivät jälkensä historiaan, josta heidät myös tultaisiin tuntemaan. Mutta kun galaktinen tasavalta hajosi, nousi esiin yksi sen tunnetuimmista vihollisista, Sith-herra Darth Vader – tuo pahamaineisen imperiumin tunnetuin johtohahmo.

Nämä neljä Voimaa käyttävää hahmoa saapuvat osaksi Brawlhalla-taistelupelin taistelijakaartia, jonka myötä mukana tulee uutta tekniikkaa sekä ainutlaatuisia efektejä ja hahmoanimaatioita. Eikä tule unohtaa hahmojen tunnistettavia valomiekkoja! Pelipävitys 8.06 sisältää myös kokonaan uuden Balance Pass -järjestelmän, uusia säätömahdollisuuksia, yleisluontoisia peliparannuksia ja ohjelmointikorjauksia.

Hahmolisäysten myötä mukaan tulevat ainutlaatuiset aseskinit ja asianmukaiset ääniefektit, jotka noudattavat tuttua Star Wars -tyyliä. Lisäksi jokainen pelitapahtuman aikana sisään kirjautunut pelaaja saa ilmaisen Jedi Knight -pelaajatittelin.

Brawlhalla-pelissä Anakin Skywalker ja Darth Vader toimivat Ezio-taistelijan voimin. Vastaavasti Ahsoka Tano ja Obi-Wan Kenobi mukailevat Asuri- ja Val-soturien taistelutyyliä. Tuttuun tapaan jokaisella hahmoversiolla on omat kommenttinsa, erikoisanimaationsa ja erikoishyökkäyksensä. Kaikki Star Wars -teemaiset keräilyesineet ovat hankittavissa pelin sisäisestä kauppapaikasta koko Star Wars -tapahtuman ajan.

Peli on ladattavissa ilmaiseksi sekä , , ja S, ja Nintendo -konsoleille että :lle. Lisäksi peli on saatavilla mobiililaitteille.

Purjeilla kohti pettymyksiä – arvostelussa merirosvoseikkailu Skull and Bones Kommentit pois päältä artikkelissa Purjeilla kohti pettymyksiä – arvostelussa merirosvoseikkailu Skull and Bones

Skull and Bones

Skull and Bones: PS5

4.5 / 10
Hyvää Kaunis pelimaailma, myrskyt, laivojen muokkaaminen, meritaistelut Huonoa Itseään toistavat tehtävät ja pelimekaniikka, "tyhjä" pelimaailma Yhteenveto Skull and Bonesia saatiin odottaa pitkään ja odotus ei ollut sen arvoinen. Koville merirosvopelien faneille se saattaa kuitenkin tuoda hieman fiilisteltävää, joskin siinäkin tapauksessa se kannattaa napata ainoastaan alelaarista.

Olen odottanut Skull and Bonesia kuin aarre aarteenmetsästäjä siitä lähtien, kun ilmestyi vuonna 2013. Upea merirosvomaailma, mukaansatempaavat taistelut ja vapaus seikkailla olivat Black Flagin parhaita puolia. Skull & Bonesin piti olla sen henkinen seuraaja ja sen piti viedä tämä kaava entistä pidemmälle. Ikävä kyllä, lopputulos on pettymyksien täyteinen.

sijoittuu historialliseen Intian valtamereen, kulta-ajan merirosvojen aikakaudelle. Pelaaja ottaa roolin lupaavasta merirosvokapteenista, joka pyrkii kasvattamaan mainettaan ja vaurauttaan. Pelin ytimessä on oman laivaston kehittäminen ja varustaminen. Pelaajat pääsevät valitsemaan erilaisista laivatyypeistä, joilla on omat vahvuutensa ja heikkoutensa. Laivan tuunaaminen erilaisilla aseilla, panssareilla ja purjeilla onkin yksi pelin mukaansatempaavimmista elementeistä.

Pinnalta kaunis, syvyydessä ontto

Visuaalisesti Skull and Bones on kiitettävällä tasolla. Intian valtameri on toteutettu näyttävästi, auringonpaiste kimmeltelee turkoosilla vedellä ja tiheät viidakot reunustavat rannikoita. Myrskyt ovat näyttävää katseltavaa ja niissä taistelukohtaukset nousevat eeppisiksi. Myös alukset ovat näyttävästi toteutettu.

Mutta kuten usein, kauniin ulkokuoren sisällä pelin yksityiskohtien taso laskee. Hahmot ovat hyvin geneerisiä, eikä pelimaailmassa ole juurikaan mielenkiintoista löydettävää. Aavemaisia linnakkeita ja kätkettyjä lahtia on niukasti verrattuna Black Flagiin.

Itseään toistavaa meritaistelua

Pelin ytimessä on meritaistelu ja sen toteutus on pääosin toimivaa. Pienistä dhow-paateista aina suurempiin Sambuk-aluksiin ulottuva laivasto on monipuolinen ja jokaisella aluksella on omat vahvuutensa ja heikkoutensa. Tykkien paukkuessa ja laivojen rytäkässä toisiaan vastaan taistelut voivat olla parhaimmillaan todella intensiivisiä.

Valitettavasti pelin tehtävämuotoilu on yksi sen heikoimmista lenkeistä. Pelaaja löytää itsensä usein suorittamassa samoja tehtävätyyppejä, mikä syö pelin pitkäikäisyyttä ja yllättävyyttä. Aarrejahti ja merirosvoelämä jäävät lopulta toissijaisiksi toistuvien meritaisteluiden ja resurssien keräämisen takia.

Lupaus jää lunastamatta

lupaili Skull and Bonesista “AAAA” -tason peliä ja sitä saatiin odottaa pitkään useista viivästymisistä johtuen. Lupaus jää kuitenkin tällä kertaa vain lupaukseksi. Pelistä puuttuu yksinkertaisesti sen hiottuvuus ja monipuolisuus, jota siltä olisi odotettu. Tehtävät alkavat toistaa itseään hyvin nopeasti, eikä pelissä ole juurikaan muuta tekemistä kuin taisteleminen ja resurssien kerääminen.

Toisin kuin Black Flag, Skull and Bones ei tarjoa kiehtovaa narratiivia tai mukaansatempaavia hahmoja, jotka sitoisivat pelaajaa itse peliin. Pelimaailma tuntuu elottomalta verrattuna Black Flagin rikkaaseen historialliseen kontekstiin.

Jos etsit puhtaasti merirosvotaisteluiden adrenaliinia, Skull and Bones voi tarjota sinulle jonkin verran hauskoja hetkiä. Mutta jos kaipaat mukaansatempaavaa tarinaa, kiehtovaa pelimaailmaa tai syvällistä merirosvoelämystä yhdessä kavereiden kanssa, kannattaa suunnata katseesi vaikkapa Assassin's Creed IV: Black Flagiin tai Sea of Thievesiin.

Ubisoft+ Classics -pelikirjasto laajenee kuudella klassikkojulkaisulla Kommentit pois päältä artikkelissa Ubisoft+ Classics -pelikirjasto laajenee kuudella klassikkojulkaisulla

Ubisoft Classics

+ Classics -pelipalveluun on tulossa kuusi uutta peliä huhtikuun, toukokuun ja kesäkuun aikana. Uudet pelit ovat:

Huhtikuu

  • : Avoimen maailman moottoriurheilupeli, jossa pelaajat voivat kilpailla autoilla, moottoripyörillä, veneillä ja jopa pienkoneilla.
  • : Vauhdikas bilepeli, joka on kuin modernisoitu versio polttopallosta.

Toukokuu

  • : Reaaliaikainen strategiapeli, jossa pelaajat rakentavat asutusyhteisöjä ja taistelevat ryövärilaumoja vastaan.
  • : Toimintaseikkailupeli hakkeroinnin maailmasta.

Kesäkuu

  • : Teollisen ajanjakson alkupuolelle sijoittuva strategiapeli, jossa pelaajat rakentavat kaupunkiympäristöä tyhjästä.
  • : Toimintapeli, jossa pelaajat joutuvat keskelle kuvitteellisen Kyratin valtion sisällissotaa.

Ubisoft+ Classics -pelipalvelu on saatavilla PlayStation-pelikonsoleille ja :lle. Tilaus maksaa 7,95 euroa kuukaudessa ja sen voi peruuttaa milloin tahansa.

Palvelussa on tällä hetkellä yli 50 peliä vuosien varrelta, ja valikoima laajenee jatkuvasti. Uusia pelejä lisätään noin kuukauden välein.

Ubisoft+ Classics on hyvä vaihtoehto pelaajille, jotka haluavat pelata vanhempia Ubisoft-pelejä edullisesti ja helposti.