Star Wars Holiday Special jää ikuisesti myötähäpeän historiaan – uusi dokumentti paljastaa kulissien takaisesta maailmasta Kommentit pois päältä artikkelissa Star Wars Holiday Special jää ikuisesti myötähäpeän historiaan – uusi dokumentti paljastaa kulissien takaisesta maailmasta

Star Wars Holiday Special jää ikuisesti myötähäpeän historiaan. Halvat lavasteet, kauhea näyttelemistaito ja todella kauheat musiikkiesitykset loivat tien yhteen kaikkien aikojen nolompiin elokuvan markkinointitemppuihin. Mutta miten tämä kaikki oikein tapahtui?

Uusi dokumentti, A Disturbance in the Force, menee kulissien taakse maailman kiehtovimpaan elokuvasarjan vitsaukseen ja paljastaa, miten se kauhistuttava galaksin kaukaisuudesta peräisin oleva roskapolttoaine päätyi näyttöpäätteillemme.

”Vuonna 1977 Star Warsista tuli kulttuuri-ilmiö, joka yksinään elvytti pysähtyneen elokuvateollisuuden ja muutti pysyvästi elokuvien myynnin, valmistuksen ja markkinoinnin”, lukee sen virallinen synopsis. ”Vuonna 1978 elokuvantekijä George Lucas suostui hyödyntämään Star Warsin aiheuttamaa hulluutta tuottamalla lomaviihde-TV-erikoisen. Ja vituiksihan siinä lähes kaikki sitten meni….”

Star Wars Holiday Special esitettiin kiitospäivänä 1978 ja sitä katseli 13 miljoonaa täysin ymmällään olevaa katsojaa. Tuoden jouluista taikaa Star Wars -universumiin Holiday Special kertoo Life Dayn tarinan, wookiee-perinteen, jossa Chewbacca ja hänen perheensä juhlivat perhettä, iloa ja harmoniaa yhdessä Han Solon, Luke Skywalkerin ja prinsessa Leian kanssa.

Lentotaistelupeli The Falconeer ladattavissa ilmaiseksi PC:lle Kommentit pois päältä artikkelissa Lentotaistelupeli The Falconeer ladattavissa ilmaiseksi PC:lle

The Falconeer

-pelaajille on tarjolla ilmaseikkailuja tällä viikolla, sillä on lunastettavissa ilmaiseksi Epic Games Storesta. Tämä BAFTA-ehdokas lentotaistelupeli on soolokehittäjä Tomas Salan käsialaa ja tarjoaa pelaajille mahdollisuuden hypätä jättimäisen taistelulinnun selkään ja tutkia upeaa maailmaa.

Pelissä pääset lentämään majesteettisen taistelulinnun selässä, tutustumaan henkeäsalpaavaan merimaailmaan sekä osallistumaan eeppisiin ilmataisteluihin. The Falconeer tarjoaa useita kampanjoita, joissa pelaaja pääsee kokemaan maailman eri osapuolten näkökulmia. Matkasi varrella kohtaat erilaisia tehtäviä ja sivutehtäviä, puolustat laivoja merirosvoilta ja krakenilta sekä taistelet jättimäisiä rapukaupunkeja ja teknologiaa hallitsevaa The Mancer Order-järjestöä vastaan.

The Falconeer -ilmaisjakso Epic Games Storessa päättyy 11. heinäkuuta, joten nappaa peli nyt ilmaiseksi!

Historiallista seikkailua ilmaiseksi PC:lle – nappaa The First Templar talteen ennen kuin on liian myöhäistä Kommentit pois päältä artikkelissa Historiallista seikkailua ilmaiseksi PC:lle – nappaa The First Templar talteen ennen kuin on liian myöhäistä

The First Templar

Klassikkopelien ystäville huikea uutinen! .com tarjoaa -peli – Special Editionin ilmaiseksi rajoitetun ajan. Kyseessä on toimintaseikkailupeli, jossa pelaaja pääsee keskiaikaiseen Eurooppaan temppeliherran ja hänen naispuolisen kumppaninsa saappaisiin. Kaksikko selvittää salaisuuksia Temppeliherrain ritarikunnan ympärillä ja on osallisena suuressa salaliitossa.

Peli sisältää sekä yksinpeli- että yhteistyöpelimoodin. GOG.comin jakama versio on Special Edition, joka sisältää myös lisäsisältöä. The First Templar on yleensä saatavilla noin 9,99 eurolla, joten kyseessä on oiva tilaisuus napata peli ilmaiseksi kokoelmaasi.

Tarjous päättyy heinäkuun 6. päivä, joten toimi nopeasti! GOG.com tunnetaan DRM-vapaista peleistään, joten The First Templar on pelattavissa myös ilman verkkoyhteyttä. Voit ladata pelin täältä.