Star Wars: Hunters ilmestyy Switchille ja mobiililaitteille ensi vuonna Kommentit pois päältä artikkelissa Star Wars: Hunters ilmestyy Switchille ja mobiililaitteille ensi vuonna

Star Wars: Hunters

ja Games ovat julkaisemassa Stars Wars -aiheista areenaräiskintäpeliä nimeltään Star Wars: Hunters ensi vuoden alussa Switch -konsoleille sekä iOS -laitteille.

Pelissä on julkaisuhetkellä pelattavana kahdeksan eri hahmoa: Sentinel, Grozz, Imara Vex, Zaina, Aran Tal, Rieve, J-3DI, Utooni sekä Sling Shot. Lisää hahmoja on tulossa peliin myöhemmin. Jokaisella hahmotyypillä on ominaisensa pelityyli. Valittavana on myös kolme hahmoluokkaa: Damage, Support ja Tank.

Star Wars: Hunters tulee olemaan saatavilla ilmaiseksi Switch -konsoleille sekä iOS -laitteille alkuvuodesta 2022. Peli ilmesty myöhemmin myös Android -laitteille. Peli tukee alustojen välistä ristiinpelaamista.

Kommentoi

FIFA 23 -pelistä saatiin uusi syväluotaava traileri Kommentit pois päältä artikkelissa FIFA 23 -pelistä saatiin uusi syväluotaava traileri

FIFA 23

julkaisee uuden 23 -jalkapallopelinsä syyskuun 30. päivä. Nyt tulevasta pelistä on saatu uusi syväluotaava esittelyvideo, joka pureutuu mm. FUT Momentsiin, pelaajakemioihin, ristiinpelaamiseen, muokattavuuteen sekä Jalkapallon maailmanmestaruuskilpailuihin. Voit katsoa trailerin alta.

Pelissä realismia on paranneltu mm. stadionin sisä- ja ulkokuvissa, kentän kulumisessa, parannelluissa uusinnoissa sekä tarkemmin mallinnetussa yleisössä.

Pelissä on myös uusi syväterävyyskamerakulma, joka tuo pelikokemuksen lähemmäksi jalkapallolähetystä. Mukana on myös ensimmäistä kertaa naispuolisia toimihenkilöitä. Trainerin ulkoasua on myös päivitetty nykyaikaisemmaksi.

Teknologialtaan pelissä on paranneltu HyperMotion 2 -teknologia sekä pelissä on myös hyödynnetty koneoppimista. Hypermotion -teknologia nähtiin ensimmäisen kerran edellisessä 22 -pelissä ja siinä oikeiden pelaajien liikkeitä on taltioitu aidomman näköisten animaatioiden saavuttamiseen. Koneoppimista puolestaan käytetään sopivien animaatioiden yhdistelemiseen.

Lisäksi pelissä tulee olemaan uusia taitoliikkeitä kuten vasemman jalan liikkeitä, Mbappen harhautusvetoja sekä muita nimikkoliikkeitä suosituilta pelaajilta.

23 ilmestyy PlayStation 5, PlayStation 4, Series X ja S, sekä Switch -konsoleille, että :lle syyskuun 30. päivä.

Kommentoi

Dragons: Legends of the Nine Realms ilmestyy syyskuun lopulla Kommentit pois päältä artikkelissa Dragons: Legends of the Nine Realms ilmestyy syyskuun lopulla

Dragons: Legends of the Nine Realms

DreamWorksin ja Outright Gamesin koko perheelle soveltuva lohikäärmepeli Dragons: Legends of the Nine Realms ilmestyy PC:lle ja konsoleille syyskuun 23. päivä. Voit katsoa pelin uuden trailerin alta.

Videolla nähdään pelin kaikki neljä lohikäärmettä sekä niitä vastaan asettuvia vihollisia. Videolla nähdään myös itse pelimaailmaa.

Toimintaa ja seikkailua yhdistelevässä pelissä pelaajat pääsevät tutkimaan Realms of the Hidden Worldin maailmaa ja sen eri kohteita kuten Dark Valley sekä King’s Realm.

Pelissä Thunder, Plowhorn, Feathers, Wu ja Wei käyttävät erilaisia voimiaan kuten jäätä ja höyryä voittaakseen viholliset kuten Fault Ripperin.

Peli perustuu DreamWorksin alkuperäiseen animaatiosarjaan.

Dragons: Legends of The Nine Realms ilmestyy syyskuun 23. päivä PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X ja S, Xbox One, sekä Nintendo konsoleille sekä PC:lle, että Google Stadia -pelipalvelussa.

Kommentoi