Star Wars laajentaa Pimeän Uhka -elokuvan tarinaa vuosipäivän kunniaksi julkaistavassa sarjakuvassa Kommentit pois päältä artikkelissa Star Wars laajentaa Pimeän Uhka -elokuvan tarinaa vuosipäivän kunniaksi julkaistavassa sarjakuvassa

Disney ilmoitti virallisesti laajentavansa : Episodi 1 – Pimeän Uhka -elokuvan tarinaa sarjakuvan puolella juhlistaessaan elokuvan 25-vuotispäivää.

Käsikirjoittaja paljasti nettisivuillaan sarjakuvan ilmestyvän toukokuussa, mutta virallista julkaisupäivää ei ole vielä ilmoitettu. Yksi mahdollinen julkaisupäivä voisi olla toukokuun 19. päivä, jolloin Pimeä uhka sai ensi-iltansa tai virallisena Star Wars-päivänä eli toukokuun neljäntenä päivänä.

Pimeä Uhka sai ensi-iltansa 19. 5. 1999 ja se palaa elokuvateattereihin 3. 5. 2024, jolloin juhlistetaan elokuvan ilmestymisen vuosipäivää. Vaikka Pimeä Uhka ja ylipäätään koko esiosatrilogia on ollut Star Wars-fanien keskuudessa jatkuvan kohun aiheena, niin Obi-Wan Kenobia esittävä on sanonut, että ne ovat saaneet nykyään osakseen positiivisempaakin suhtautumista.

Star Warsin kapteeni Needana tunnettu Michael Culver on kuollut 85-vuoden iässä Kommentit pois päältä artikkelissa Star Warsin kapteeni Needana tunnettu Michael Culver on kuollut 85-vuoden iässä

Michael Culver, parhaiten tunnettu roolistaan kapteeni Needana elokuvassa : Episodi V – Imperiumin vastaisku, menehtyi 27. helmikuuta 85-vuotiaana. Uutisen välitti The Guardian -lehti.

Culverin ura käsitti sekä näyttämön että valkokankaan. Rooli Star Warsissa oli lyhyt, mutta sitäkin mieleenpainuvampi. Muita huomionarvoisia rooleja ovat suuri osa vuoden 1984 elokuvassa A Passage to India ja toistuvat esiintymiset brittiläisissä televisiosarjoissa, kuten The Adventures of Black Beauty ja The House of Eliott. Hänen viimeinen elokuvatyyppinsä oli vuoden 2016 Winterstoke House -elokuvassa.

Culver oli myös menestyksekäs näyttämötaiteilija, joka esiintyi lukuisissa näytelmissä uransa aikana. Verkossa on esitetty kunnianosoituksia, kun Star Wars -fanit jakavat muistojaan Culverin tapaamisista tapahtumissa.

Onko Rey Skywalkerilla lapsia tulevassa Star Warsissa? – näin kommentoi näyttelijä itse Kommentit pois päältä artikkelissa Onko Rey Skywalkerilla lapsia tulevassa Star Warsissa? – näin kommentoi näyttelijä itse

Daisy Ridley vihjasi, että Rey Skywalkerilla ei ole todennäköisesti lapsia tulevassa -elokuvassa.

Puhuessaan Deadlinelle Ridley kertoi, ettei ole vielä nähnyt käsikirjoitusta, mutta odottaa elokuvan sijoittuvan 15 vuotta The Rise of Skywalkerin jälkeiseen aikaan ja keskittyvän Reyn rakentaessa uudelleen Jediritaria. Tämä herätti faniteorioita Reyn kasvattamasta uudesta jedien sukupolvesta.

Kuitenkin Ridley huomautti, että Jedien perinteisesti ei ole tarkoitus muodostaa kiintymyssuhteita, mikä monimutkaistaisi lasten saamisen. Vaikka poikkeuksiakin on ollut, kuten Anakin Skywalker, tällaiset kiintymykset eivät ole aina päättyneet hyvin.