Star Wars on saanut vihdoin pelastajansa? – Ahsoka kerää ylistystä maailmalla Kommentit pois päältä artikkelissa Star Wars on saanut vihdoin pelastajansa? – Ahsoka kerää ylistystä maailmalla

on julkaissut uuden odotetun Ahsoka -sarjan, joka on nyt katsottavissa palvelun käyttäjille. Sarja vie katsojat jälleen kaukaiseen galaksiin seuraamaan Ahsoka Tano -nimisen jediritarin seikkailuja.

Pääosassa loistaa näyttelijä Rosario Dawson, joka esittää jo ikoniseksi noussutta Ahsokaa. Kyseinen hahmo teki ensimmäisen näytellyn esiintymisensä The Mandalorianin toisella tuotantokaudella, mutta hänet tunnettiin alun perin animaatiosarjasta : The Clone Wars. Ahsoka koostuu kahdeksasta jaksosta, jotka julkaistaan Disney+:aan 22. elokuuta 2023 – 3. lokakuuta 2023.

Ahsokan kaksi ensimmäistä jaksoa on nyt esitetty suoratoistopalvelussa ja reaktiot ovat olleet varsin positiivisia. Sarjan Rotten Tomatoes arviot ovat kriitikoiden osalta 94% ja yleisön tuoreusprosentti on tällä hetkellä 87%. Varsin lupaava alku siis.


It's a reminder that Star Wars, in the right hands, can be great.

FX:n odotettu Original-sarja Shõgun Valtaa Disney+ -palvelun – merkitse tämä päivä kalenteriisi Kommentit pois päältä artikkelissa FX:n odotettu Original-sarja Shõgun Valtaa Disney+ -palvelun – merkitse tämä päivä kalenteriisi

Errori.net

on suosittu suoratoistopalvelu, joka tarjoaa laajan valikoiman elokuvia, sarjoja ja lastenohjelmia. Palvelu on tunnettu laadukkaasta sisällöstään ja sisältää monipuolisia vaihtoehtoja kaikenikäisille katsojille.

Nyt palvelun tarjontaan on tuloillaan sivaltavan terävä , joka perustuu James Clavellin bestseller-romaaniin. Sarja starttaa 27.helmikuuta 2024.

Sarjan kuvaus kuuluu seuraavanlaisesti:

Shōgun”, James Clavellin bestseller-romaanin alkuperäistulkinta, sijoittuu Japaniin vuoteen 1600, vuosisadan määrittävän sisällissodan kynnyksellä. Tuottaja Hiroyuki Sanada tähdittää “Lord Yoshii Toranagana”, joka taistelee henkensä puolesta, kun hänen vihollisensa neuvoston jäsenet yhdistyvät häntä vastaan. Kun salaperäinen eurooppalainen laiva löytyy haaksirikkoutuneena lähellä olevasta kalastajakylästä, sen englantilainen lentäjä, “John Blackthorne” (Cosmo Jarvis), saapuu mukanaan salaisuuksia, jotka voisivat auttaa Toranagaa kallistamaan vaa'an valtansa hyväksi ja tuhoamaan Blackthornen omien vihollisten – jesuiitta-pappien ja portugalilaisten kauppiaiden – vaikutusvaltaa.

Toranagan ja Blackthornen kohtalot liittyvät kiinteästi heidän kääntäjäänsä, “Toda Marikoon” (Anna Sawai), salaperäiseen kristittyyn aatelisnaiseen ja häpeään joutuneen suvun viimeiseen edustajaan. Palvellessaan herraansa tässä jännittyneessä poliittisessa maisemassa Marikon on sovitettava yhteen uusi ystävyys Blackthornen kanssa, sitoutumisensa pelastaneeseen uskoon ja velvollisuutensa myöhäisen isänsä suhteen.

Disney+ lisäsi juuri valikoimaansa hehkutetun Poirot-mysteerielokuvan Kommentit pois päältä artikkelissa Disney+ lisäsi juuri valikoimaansa hehkutetun Poirot-mysteerielokuvan

Errori.net

on suosittu suoratoistopalvelu, joka tarjoaa laajan valikoiman elokuvia, sarjoja ja lastenohjelmia. Palvelu on tunnettu laadukkaasta sisällöstään ja sisältää monipuolisia vaihtoehtoja kaikenikäisille katsojille.

Nyt palvelun tarjontaan on lisätty yksi varsin mielenkiintoinen titteli, nimittäin syksyllä 2023 ensi-iltansa saanut -mysteeri, .

Venetsian Aaveet sijoittuu toisen maailmansodan jälkeiseen Venetsiaan pahaenteisesti pyhäinpäivän aattona, jolloin tapahtuvan karmivan mysteerin myötä valkokankaalle palaa maineikas etsivä Hercule Poirot. Eläkkeelle jäätyään Poirot on vetäytynyt viettämään hiljaiseloa maailman kiehtovimmassa kaupungissa, missä hän hyvin vastahakoisesti suostuu osallistumaan spiritistiseen istuntoon rapistuvassa palazzossa, jossa kummittelee. Kun yksi vieraista joutuu murhan uhriksi, etsivämme tempautuu pahuuden pyörteisiin tuossa varjojen ja salaisuuksien maailmassa. 

Elokuvan ohjaa Kenneth Branagh ja sen käsikirjoituksesta vastaa Oscar®-ehdokas Michael Green, joka on tehnyt aiemmin Logan-elokuvan. Tarina perustuu Agatha Christien romaaniin Kurpitsajuhla. Tuottajina toimivat Kenneth Branagh, Judy Hofflund, Ridley Scott ja Simon Kinberg, ja vastaavina tuottajina Louise Killin, James Prichard ja Mark Gordon. Näyttelijäkaartiin kuuluvat muun muassa Kyle Allen, Camille Cottin, Jamie Dornan, Tina Fey, Jude Hill, Ali Khan, Emma Laird, Kelly Reilly, Riccardo Scamarcio ja Michelle Yeoh. Elokuvassa on samoja tekijöitä kuin vuoden 2017 elokuvassa Idän pikajunan arvoitus ja vuoden 2022 elokuvassa Kuolema Niilillä.