Star Wars: The Mandalorian -sarjan ensimmäinen traileri nähtävillä Kommentit pois päältä artikkelissa Star Wars: The Mandalorian -sarjan ensimmäinen traileri nähtävillä

Marraskuun 12. päivä ilmestyvän, uuden streamattavan : The Mandalorian -sarjan ensimmäinen traileri on nähtävillä. The Mandalorian tarinan traileri esitettiin Disneyn D23-expossa, jossa odotettiin laajempaakin paljastusta kanavan streamattavasta sarjasta. Mandalorianin tarinan inspiraatio sai alkunsa fanienkin suosikista Boba Fettistä ja tämän isästä Jangosta. Game of Thronesistakin tuttu Pedro Pascal näyttelee Mandalorianin hahmoa.

”After the stories of Jango and Boba Fett, another warrior emerges in the Star Wars universe. “The Mandalorian” is set after the fall of the Empire and before the emergence of the First Order. We follow the travails of a lone gunfighter in the outer reaches of the galaxy far from the authority of the New Republic.”

Trailerin voit katsoa tästä:

FX:n odotettu Original-sarja Shõgun Valtaa Disney+ -palvelun – merkitse tämä päivä kalenteriisi Kommentit pois päältä artikkelissa FX:n odotettu Original-sarja Shõgun Valtaa Disney+ -palvelun – merkitse tämä päivä kalenteriisi

Errori.net

on suosittu suoratoistopalvelu, joka tarjoaa laajan valikoiman elokuvia, sarjoja ja lastenohjelmia. Palvelu on tunnettu laadukkaasta sisällöstään ja sisältää monipuolisia vaihtoehtoja kaikenikäisille katsojille.

Nyt palvelun tarjontaan on tuloillaan sivaltavan terävä , joka perustuu James Clavellin bestseller-romaaniin. Sarja starttaa 27.helmikuuta 2024.

Sarjan kuvaus kuuluu seuraavanlaisesti:

Shōgun”, James Clavellin bestseller-romaanin alkuperäistulkinta, sijoittuu Japaniin vuoteen 1600, vuosisadan määrittävän sisällissodan kynnyksellä. Tuottaja Hiroyuki Sanada tähdittää “Lord Yoshii Toranagana”, joka taistelee henkensä puolesta, kun hänen vihollisensa neuvoston jäsenet yhdistyvät häntä vastaan. Kun salaperäinen eurooppalainen laiva löytyy haaksirikkoutuneena lähellä olevasta kalastajakylästä, sen englantilainen lentäjä, “John Blackthorne” (Cosmo Jarvis), saapuu mukanaan salaisuuksia, jotka voisivat auttaa Toranagaa kallistamaan vaa'an valtansa hyväksi ja tuhoamaan Blackthornen omien vihollisten – jesuiitta-pappien ja portugalilaisten kauppiaiden – vaikutusvaltaa.

Toranagan ja Blackthornen kohtalot liittyvät kiinteästi heidän kääntäjäänsä, “Toda Marikoon” (Anna Sawai), salaperäiseen kristittyyn aatelisnaiseen ja häpeään joutuneen suvun viimeiseen edustajaan. Palvellessaan herraansa tässä jännittyneessä poliittisessa maisemassa Marikon on sovitettava yhteen uusi ystävyys Blackthornen kanssa, sitoutumisensa pelastaneeseen uskoon ja velvollisuutensa myöhäisen isänsä suhteen.

Thor -ohjaaja lupaa tuoda tulevaan Star Wars elokuvaansa alkuperäistrilogian taikaa Kommentit pois päältä artikkelissa Thor -ohjaaja lupaa tuoda tulevaan Star Wars elokuvaansa alkuperäistrilogian taikaa


Taika Waititi haluaa tulevan -elokuvansa tuovan takaisin alkuperäistrilogian elokuvien taikaisen kosketuksen.

Keskustellessaan hankkeestaan The Kelly Clarkson Show'ssa Thor: Ragnarok -ohjaaja toisti aiempia kommenttejaan siitä, että hän haluaa ottaa aikansa elokuvan kanssa, mutta antoi ehkä vihjeen sen tunnelmasta. Hän mainitsi Star Wars -elokuvat Episode 4 – A New Hope, Episode 5 – The Empire Strikes Back ja Episode 6 – Return of the Jedi toimivan inspiraationa.

”Olen kehittänyt [Star Wars -elokuvaa] muutaman vuoden ajan, mutta luulen, että kuten minkä tahansa elokuvan kanssa, erityisesti tuon, haluan todella tehdä sen oikein, joten en halua kiirehtiä sitä”, Waititi sanoi. ”Se etenee sivussa.

”Haluan tavoittaa sen ilon ja viihteen, kuten alkuperäiset kuten The Empire Strikes Back ja Return of the Jedi ja kaikki ne, joten yritän selvittää sitä. Se tapahtuu.”

Elokuvaa ei julkaista lähitulevaisuudessa, ja Waititi sanoi aiemmin marraskuussa 2023, ettei usko sen valmistuvan ennen neljää parhaillaan työn alla olevaa projektiaan. Hän myös ilmoitti, ettei hän tule ohjaamaan toista Thor-elokuvaa näiden nykyisten projektien vaatiessa kuusi tai seitsemän vuotta, ja koska Star Wars todennäköisesti seuraa niitä, se saattaa saapua elokuvateattereihin vasta noin vuonna 2030.