Star Wars: The Mandalorian -sarjan ensimmäinen traileri nähtävillä Kommentit pois päältä artikkelissa Star Wars: The Mandalorian -sarjan ensimmäinen traileri nähtävillä

Marraskuun 12. päivä ilmestyvän, uuden streamattavan : The Mandalorian -sarjan ensimmäinen traileri on nähtävillä. The Mandalorian tarinan traileri esitettiin Disneyn D23-expossa, jossa odotettiin laajempaakin paljastusta kanavan streamattavasta sarjasta. Mandalorianin tarinan inspiraatio sai alkunsa fanienkin suosikista Boba Fettistä ja tämän isästä Jangosta. Game of Thronesistakin tuttu Pedro Pascal näyttelee Mandalorianin hahmoa.

”After the stories of Jango and Boba Fett, another warrior emerges in the Star Wars universe. “The Mandalorian” is set after the fall of the Empire and before the emergence of the First Order. We follow the travails of a lone gunfighter in the outer reaches of the galaxy far from the authority of the New Republic.”

Trailerin voit katsoa tästä:

Kommentoi

Huurteisesta seikkailusta syksyn säveleen – Arvostelussa Frozen 2 Kommentit pois päältä artikkelissa Huurteisesta seikkailusta syksyn säveleen – Arvostelussa Frozen 2

Frozen 2 Kristoff ja Olaf

Frozen 2

8.2 / 10
Hyvää Uuteen palettiin siirtyminen, poikkeuksellisen hyvä tarina Huonoa Pienille tarkoitettu on usein turhankin kepeää ja turvallista, mutta miksipä ei olisi? Yleisesti Frozen 2 on yksi parhaita Disneyn jatko-osia ja itsessään mainio animaatioelokuva joka päättää hyvän vuosikymmenen megayhtiölle.

Disneyn kasvaneet omistukset viimeisen viidenkymmenen-sadan vuoden ajan rakastetuimmista hahmoista ja maailmoista ovat, varsinkin viimeisimmän Tähtien Sodan ja laiskojen uudelleenfilmatisointien osalta aiheuttaneet lähinnä närää. Toiseen osaansa päässyt Frozen olisi helppo kohde hyvin aggressiivisen tuotteistamisen esimerkkinä, jos se olisi huono. Frozen 2 ei kuitenkaan ole huono. Disneyllä on ollut kokoillan animaatioiden osalta hyviä ja huonoja kausia. 1990-luku, jonka aikakauden elokuvia kuvataan uudelleen oikeilla kameroilla, oli hyvä kausi ja nyt päättynyt 2010-luku oli toinen.

Olen helpottunut, että kodissa eivät pienten ihmisten vaatimuksesta pyöri Illuminationin modernit animaatiot vaan nämä. Vaiana, ensimmäinen Frozen ja jossain määrin myös Kaksin Karkuteillä kestävät passiivista uudelleenkatsomista koska ne eivät jätä aukkoja paikkaamatta. Frozen 2 on tarinana vahva, koska se esittää useita kysymyksiä, viittaa niihin rinnakkain pitkin elokuvan kulkua ja sitoo ne yhteen todella mallikkaasti ja jokainen joka on koskaan kirjoittanut fiktiota tietää miten hiton kova saavutus se on. Frozen 2 onnistuu löytämään myös ensimmäisestä elokuvasta lankoja sidottavaksi yhteen ja tarjoaa täten vielä suuremman palkinnon elokuvan loputtua.

Kaiken kaikkiaan elokuvana ja tarinana Frozen 2 on vahvempi kuin edeltäjänsä. Ainoa missä ensimmäinen osa on parempi on laulut, joka saattaa erityisesti samaa renkutusta tuhansia kertoja uudelleen soittavien ja laulavien lasten vanhempina olla ihan hyvä asia. Vähemmän tarttuva johtolaulu taakse jää nopeammin kuin megahitti, joita edeltävän elokuvan lisäksi oli ainakin Vaianassa. On myönnettävä, että Frozen 2 on yksi niistä elokuvista joita jaksaa pyörittää televisiossa kerrasta toiseen sen ajan alkaessa ja yksi Toy Story 4:n ja Avengers: Endgamen ohella Disneyn vahvimpia vuoden 2019 julkaisuja.

Kommentoi

Planet of the Apes saa jatkoa – Maze Runner ohjaaja mukana Kommentit pois päältä artikkelissa Planet of the Apes saa jatkoa – Maze Runner ohjaaja mukana

War for the Planet of the Apes

Planet of the Apes -elokuvat ovat saamassa jatkoa nykyään Disneyn omistaman 20th Century Foxin toimesta. Uuden toistaiseksi nimettömän Planet of the Apes tulee ohjaamaan Maze Runner -elokuvasarjan ohjaaja Wes Ball.

Saagan jossa ihmisten ja apinoiden välinen valta-asettelu on nurinkurinen sai alkunsa vuoden 1963 novellista La Planète des singes ja 20th Century Fox on tuottanut siitä useita elokuvia, joista ensimmäinen ilmestyi vuonna 1968.

Viimeisin Planet of the Apes -elokuvasarja alkoi vuoden 2011 Rise of the Planet of the Apes -elokuvasta ja päättyi vuoden 2017 War for the Planet of the Apes -elokuvaan.

Kommentoi