Starfield ja Redfall -pelit viivästyvät ensi vuoden puolelle Kommentit pois päältä artikkelissa Starfield ja Redfall -pelit viivästyvät ensi vuoden puolelle

on ilmoittanut, että kovasti odotettu Starfield -avaruusroolipeli viivästyy ensi vuoden keväälle. Pelin piti ilmestyä alunperin tämän vuoden marraskuussa.

Samalla myös toinen Bethesdan alaisen studion kehittämä räiskintäpeli viivästyy ensi vuoden puolelle. Molempien viivästyksien syynä on, että pelien viimeistely vie odotettua enemmän aikaa. Tämä sama kaava on toistunut viime aikoina monien suurten pelien tapauksissa.

on Bethesdan kovasti odotettu ”Skyrim avaruudessa”, eli aiempien The Elder Scrolls -pelien kaltainen roolipeli, joka sijoittuu avaruuteen.

Redfield on puolestaan avoimen maailman co-op räiskintäpeli, jossa pelaajat taistelevat vampyyrilegioonaa vastaan eristetyllä saarella. Pelin taustalla ovat ja Dishonored -pelien kehittäjä Arkane Austin.

Kommentoi

Viivästyneestä Starfield -pelistä saatiin uusi kuvankaappaus Kommentit pois päältä artikkelissa Viivästyneestä Starfield -pelistä saatiin uusi kuvankaappaus

ilmoitti aiemmin tässä kuussa viivästyttävänsä kovasti odotetun Starfield -avaruusroolipelin julkaisua ensi vuoden puolella. Nyt pelistä on vuotanut uusi kuvakaappaus, jonka voit katsoa alta.

Kuva jaettiin Reddit -palvelussa ilman sen kummempia tarkennuksia. Kuvassa nähdään yksinkertaisesti pelissä oleva ovi.

on Bethesdan kovasti odotettu ” avaruudessa”, eli aiempien The Elder Scrolls -pelien kaltainen roolipeli, joka sijoittuu avaruuteen.

ilmestyy alustavasti ensi vuoden puolella ja S -konsoleille sekä PC:lle.

Kommentoi

Jotun, Prey ja Redout ladattavissa ilmaiseksi PC:lle Kommentit pois päältä artikkelissa Jotun, Prey ja Redout ladattavissa ilmaiseksi PC:lle

jakaa tällä viikolla kolmea peliä: viikinkiseikkailu Jotun, scifiräiskintä sekä futuristinen ajopeli Redout.

Vuonna 2015 ilmestyneen pelin on kehittänyt ja julkaissut indiefirma Thunder Lotus Games. Pelissä yhdistyvät käsinpiirretty grafiikka, norjalainen mytologia, toiminta sekä seikkailu. Päähahmo on Thora, kunniattoman kuoleman kohdannut viikinki, jonka täytyy todistaa itsensä päästäkseen Valhallaan.

Prey on puolestaan vuonna 2017 ilmestynyt mainio scifiräiskintä, joka sijoittuu vuoteen 2032 ja siinä seikkaillaan kuuta kiertävällä Talos I -avaruusasemalla. Olet osa kokeilua, jonka tarkoituksena on muuttaa ihmiskuntaa lopullisesti, mutta asiat menevät tietenkin pieleen.

Redfall

Redfall on futuristinen ajopeli, joka ammentaa peleistä kuten Wipeout, Rollcage sekä F-Zero. Peli ilmestyi alunperin :lle vuonna 2016.

Kommentoi