Starfield ja Redfall -pelit viivästyvät ensi vuoden puolelle Kommentit pois päältä artikkelissa Starfield ja Redfall -pelit viivästyvät ensi vuoden puolelle

on ilmoittanut, että kovasti odotettu Starfield -avaruusroolipeli viivästyy ensi vuoden keväälle. Pelin piti ilmestyä alunperin tämän vuoden marraskuussa.

Samalla myös toinen Bethesdan alaisen studion kehittämä räiskintäpeli viivästyy ensi vuoden puolelle. Molempien viivästyksien syynä on, että pelien viimeistely vie odotettua enemmän aikaa. Tämä sama kaava on toistunut viime aikoina monien suurten pelien tapauksissa.

Starfield on Bethesdan kovasti odotettu ”Skyrim avaruudessa”, eli aiempien The Elder Scrolls -pelien kaltainen roolipeli, joka sijoittuu avaruuteen.

Redfield on puolestaan avoimen maailman co-op räiskintäpeli, jossa pelaajat taistelevat vampyyrilegioonaa vastaan eristetyllä saarella. Pelin taustalla ovat ja Dishonored -pelien kehittäjä Arkane Austin.

Kommentoi

Starfield -avaruusroolipelin julkaisu viivästyy syyskuulle Kommentit pois päältä artikkelissa Starfield -avaruusroolipelin julkaisu viivästyy syyskuulle

Starfield

Bethesdan kovasti odotettua Starfield -avaruusroolipeliä joudutaan odottelemaan vielä tovi, sillä pelin julkaisua on siirretty syyskuun 6. päivään.

Pelin piti aiemmin ilmestyä jo marraskuussa 2022, mutta pelin julkaisua siirrettiin tämän vuoden alkupuolelle. Kehittäjä on kuitenkin luvannut julkaista syvällisen katsauksen peliin kesäkuun 11. päivä Direct -tapahtuman yhteydessä.

Pelin tarina sijoittuu vuoteen 2330 ja siinä pelaajat liittyvät ryhmittymään nimeltään Constellation, jotka ovat universumin viimeisimpiä avaruuden tutkijoita. Ryhmittymä etsii muukalaisten kadonneita aarteita.

ilmestyy syyskuun 6. päivä PC:lle sekä Series X -konsolille, sekä tulee olemaan saatavilla Xbox Game Pass -tilauksen kautta.

Kommentoi

Bethesdan vampyyrimoninpeli Redfall ilmestyy toukokuun alussa – katso syväluotaava traileri Kommentit pois päältä artikkelissa Bethesdan vampyyrimoninpeli Redfall ilmestyy toukokuun alussa – katso syväluotaava traileri

Redfall

Bethesdan ja Arkane Studiosin tuleva avoimen maailman Redfall -co-op räiskintäpeli on saanut vihdoin tarkan julkaisuajankohdan. Peli ilmestyy toukokuun 2. päivä Xbox -konsoleille ja PC:lle.

Peli on verrattavissa vampyyrimaailmaan sijoittuvaksi ja The Legend of Zelda: Breath of the Wild -pelien risteytykseksi. Pelattavissa on varsinainen pääjuonen lisäksi lukuisia sivutehtäviä.

Pelihahmoja tulee olemaan valittavissa kuusi erilaista ja jokaisella on ominaiset piirteensä ja ominaisuudet. Aseina on perinteisten kiväärien ja käsiaseiden lisäksi myös erikoisempia kuten Stake Launcher.

Pelin piti alunperin ilmestyä jo viime vuoden puolella, mutta Bethesda viivästytti julkaisua toukokuussa 2022. Samalla viivästyi myös toinen odotettu Starfield -peli.

ilmestyy yksinoikeudella Xbox -konsoleille sekä PC:lle toukokuun 2. päivä 2023.

Kommentoi