Starfieldin kehittelijät ovat uuden Indiana Jones -pelin kimpussa – mahdollinen julkistus tulee ensi vuonna Kommentit pois päältä artikkelissa Starfieldin kehittelijät ovat uuden Indiana Jones -pelin kimpussa – mahdollinen julkistus tulee ensi vuonna

Indiana Jones

Bethesda Game Studiosin johtaja Todd Howard on antanut vihjeitä, että lisätietoa MachineGamesin -peliprojektista jaetaan kansalle ensi vuonna. Bethesda kertoi hiljattain pelin kehityksen olevan puolessa välissä, mikä antaa toivoa faneille, jotka ovat odottaneet lisätietoja.

Indiana Jones -pelin julkaisu saattaa olla vasta vuonna 2025, mutta fanit voivat odottaa syvällisempää kurkistusta peliin ensi vuonna. Tämä vastaisi heidän uteliaisuuttaan siitä, kuinka MachineGames yhdistää genret ja siirtyy uuteen natsinvastaiseen sarjaan.

Kun on viimein julkaistu, Howard on jo saanut kysymyksiä siitä, milloin faneille annetaan lisää tietoa Bethesdan seuraavasta suuresta projektista, Indiana Jonesista. Peli ilmoitettiin vuonna 2021, eikä siitä tiedetä vielä paljon. Pelinkehittäjät ovat kuitenkin innokkaita kuulemaan lisää MachineGamesin näkemyksestä historialliseen sarjaan.

Haastattelussa Howard oli selvästi innoissaan ja halusi antaa lisää tietoa pelistä, mutta ei ehkä voinut. Sen sijaan hän vain hymyili ja sanoi:

”Puhutaan ensi vuonna.”

Kulttimainetta nauttivan Indiana Jones -pelin kehittäjän mielestä natseja käytetään aivan liikaa kyseisessä franchisessa Kommentit pois päältä artikkelissa Kulttimainetta nauttivan Indiana Jones -pelin kehittäjän mielestä natseja käytetään aivan liikaa kyseisessä franchisessa

Vuonna 1992 julkaistun ja The -pelin luoja Hal Barwood on ilmaissut mielipiteensä natsien liiallisesta käytöstä Indiana Jones -franchisessa.

Time Extensionin haastattelussa Barwood kutsui natsien sisällyttämistä Indiana Jones & The Dial Of Destinyssa ”valtavaksi virheeksi” ja ilmaisi pettymyksensä niiden toistuvaan läsnäoloon.

Vaikka The Fate of Atlantis itse sisältää natsit, Barwood uskoo LucasArtsin jatkaneen harhaanjohtavaa polkua, todeten:

”He eivät vain voineet keksiä jotain, joka ei sisältäisi natseja… He vain ajattelivat, että heidän tulisi tehdä mitä oli jo tehty.”

Indiana Jones on ollut pitkään hiljainen videopelimaailmasta, mutta tekee paluun -nimisen pelin myötä, jonka julkaisee . Se on ensimmäisen persoonan peli, jossa Indyä näyttelee Troy Baker, ja tapahtuu vuonna 1937, ”Kadonneen aarteen metsästäjän” ja ”Indiana Jones ja Viimeisen ristiretken” välissä.

Xbox-yksinoikeudet saattavat pian ilmestyä myös PlayStation 5:lle – tuleva Indiana Jones ensimmäisten joukossa Kommentit pois päältä artikkelissa Xbox-yksinoikeudet saattavat pian ilmestyä myös PlayStation 5:lle – tuleva Indiana Jones ensimmäisten joukossa

Suositut brändit kuten ja saattavat tulevaisuudessa saapua :lle, kertovat The Verge ja XboxEra.

Tämä viittaa mahdolliseen muutokseen Microsoftin lähestymistavassa pelien yksinoikeuksiin, kun tietyt Xbox-pelit näyttävät ilmestyvän myös muille alustoille, kuten Switchille ja PS5:lle.

, joka on määrä julkaista Xboxilla ja PC:llä joulukuussa 2024, saattaa olla ensimmäinen esimerkki. Lähteiden mukaan se voisi saapua PS5:lle ”muutaman kuukauden kuluttua” jonkin aikaa kestävän yksinoikeusjakson jälkeen.

Starfield, Bethesdan odotettu avaruusroolipeli, löytyy myös huhujen listalta. XboxEra väittää, että Microsoft saattaa julkaista sen PS5:lle ”Shattered Space” -laajennuksen jälkeen vuonna 2024.