State of Decay 2 saapuu Steam -palveluun ensi vuonna Kommentit pois päältä artikkelissa State of Decay 2 saapuu Steam -palveluun ensi vuonna

State of Decay 2

Zombiemaailmanlopun selviytymispeli on ilmestynyt yllättäen -palveluun. Peli julkaistaan alustavasti maaliskuussa 2020. Peli ilmestyi alunperin viime vuonna -konsolille ja :lle ainoastaan Microsoft Storen kautta.

Kehittäjä lupailee paljastaa myös uusia yllätyksiä peliin tulevien kuukausien aikana.

Pelissä ryhmä selviytyjiä yrittää rakentaa pientä palasta sivistystä zombieinvaasion jälkeen. Valitse ryhmääsi jäsenet, minne ja miten rakennat tukikohtasi sekä milloin lähdet laajentamaan reviiriäsi. Lähetä haluamasi ryhmän jäsenet etsimään ammuksia, ruokaa ja muita raaka-aineita. Jokaisella hahmolla on ominaiset piirteensä ja taidot joten jokainen pelikerta on omanlaisensa.

State of Decay 2 on parhaillaan saatavilla Xbox One -konsolille sekä PC:lle Microsoft Storen kautta. Steam -palveluun peli saapuu maaliskuussa 2020.

Värikkäät Turtle Beach REACT-R -peliohjaimet ovat nyt saatavilla Kommentit pois päältä artikkelissa Värikkäät Turtle Beach REACT-R -peliohjaimet ovat nyt saatavilla

Turtle Beach REACT-R

Turtle Beachin uudet värikkäät REACT-R -peliohjaimet ovat nyt saatavilla. Alkuperäisten mustat ja valko/laventeliset ohjaimet saavat siis rinnalleen uudet punaisen, violetin sekä vihreän mallin. Värien lisäksi ohjaimissa on kaksi uutta värinämoottoria, jotka parantavat immersiota.

REACT-R-ohjain on saavuttanut kiitosta niin pelaajilta kuin asiantuntijoilta, kuten GamesRadar+, joka kuvaili sitä ”erinomaiseksi hinta-laatusuhteeltaan” ja The Verge, joka suositteli sitä helppona valintana. Lisäksi alkuperäistä ohjainta on päivitetty ulkoisesti ja takaliipaisimia on parannettu, mikä takaa sekä houkuttelevan ulkonäön että erinomaisen suorituskyvyn.

”REACT-R tarjoaa pelaajille yhden parhaista ja edullisimmista Xboxin ja :n ohjaimista, jonka ääniominaisuudet ovat hintaansa nähden vertaansa vailla. Olemme innoissamme, että voimme päivittää REACT-R-ohjainta parannetuilla takaliipaisinmoottoreilla ja laajentaa valikoimaa näillä jännittävillä uusilla väreillä.”

sanoo Cris Keirn, Corporationin väliaikainen toimitusjohtaja ja globaalin myynnin johtaja

Ohjaimessa on myös ääniominaisuuksia parantavia pikanäppäimiä, alla kaksi lisäpainiketta sekä ergonomiset gripit.

Uudet Red, Nebula ja Pixel Green REACT-R Controller -ohjaimet ovat nyt saatavilla hintaan 49,99 euroa.

Retroileva roguelite Moonring ladattavissa ilmaiseksi PC:lle Kommentit pois päältä artikkelissa Retroileva roguelite Moonring ladattavissa ilmaiseksi PC:lle

Moonring

-pelikauppapaikka jakaa parhaillaan ilmaiseksi avoimen maailman vuoropohjaista roolipeliä . Voit katsoa pelin trailerin alta.

Klassisten Ultima -pelien henkeen toteutun retroilevan Moonring -pelin taustalla on Xboxin tunnetun -pelisarjan luoja.

Pelissä pelaajat pääsevät seikkailemaan laajaan käsin suunniteltuun maailmaan sekä tutkimaan maanalaisia tyrmiä, jotka ovat sattuman varaan luotuja. Seikkailun ja taistelun lisäksi pelistä löytyy hiippailua, kaupankäyntiä sekä paikallisten kanssa keskustelua.

Voit ladata Moonring -pelin ilmaiseksi täältä.