State of Decay 2 saapuu Steam -palveluun ensi vuonna Kommentit pois päältä artikkelissa State of Decay 2 saapuu Steam -palveluun ensi vuonna

State of Decay 2

Zombiemaailmanlopun selviytymispeli 2 on ilmestynyt yllättäen Steam -palveluun. Peli julkaistaan alustavasti maaliskuussa 2020. Peli ilmestyi alunperin viime vuonna One -konsolille ja PC:lle ainoastaan Storen kautta.

Kehittäjä lupailee paljastaa myös uusia yllätyksiä peliin tulevien kuukausien aikana.

Pelissä ryhmä selviytyjiä yrittää rakentaa pientä palasta sivistystä zombieinvaasion jälkeen. Valitse ryhmääsi jäsenet, minne ja miten rakennat tukikohtasi sekä milloin lähdet laajentamaan reviiriäsi. Lähetä haluamasi ryhmän jäsenet etsimään ammuksia, ruokaa ja muita raaka-aineita. Jokaisella hahmolla on ominaiset piirteensä ja taidot joten jokainen pelikerta on omanlaisensa.

2 on parhaillaan saatavilla One -konsolille sekä PC:lle Storen kautta. Steam -palveluun peli saapuu maaliskuussa 2020.

Kommentoi

The Division -mobiilipelistä saatiin kaksi uutta traileria Kommentit pois päältä artikkelissa The Division -mobiilipelistä saatiin kaksi uutta traileria

The Division: Resurgence

on julkaissut kaksi uutta esittelyvideota tulevasta ’s The Resurgence -toimintapelistä. Ensimmäisellä esittelyvideolla tutustutaan pelin maailmaan ja kuullaan pelin vastaavaa tuottajaa Fabrice Navrezia, joka kertoo pelin ominaisuuksista ja mahdollisuuksista haastattelun yhteydessä. Videolla nähdään myös pelikuvaa sen tapahtumista. Lisäksi mukana on pelin pariminuuttinen esittelyvideo.

Pelin testiversio on nyt pelattavissa ja sen tapahtumat sijoittuvat New Yorkin kaupunkiin. Mukana on seitsemän päätehtävää, 12 sivutehtävää ja neljä eri hahmoluokkaa. Näistä viimeisen saa käyttöönsä tasolla 15. Lisäksi mukana on päivittäisiä tehtäviä, avoimen pelimaailman aktiviteettejä ja pelaajien välisiä yhteenottoja.

Pelin testiversio on saatavilla -mobiililaitteille ja siihen voi rekisteröityä pelin kotisivuilla.

Kommentoi

Valheim -pelin uudesta Mistlands -biomista saatiin animoitu julkaisutraileri Kommentit pois päältä artikkelissa Valheim -pelin uudesta Mistlands -biomista saatiin animoitu julkaisutraileri

Valheim

on julkaissut vihdoin suositun Valheim -pelin uuden Mistlands -biomin ja nyt siitä on saatu animoitu traileri.

Mistlands -biomissa keskitytään enemmän seikkailemiseen kuin tukikohdan rakentamiseen. Mukana on uudentyyppinen luolasto, uusia pelimekaniikoita ja vastustajia.

Valheim ja Mistland -lisäosa on parhaillaan saatavilla :lle, :lle ja Linuxille Steam Early Accessin kautta. Peli on parhaillaan 30% alennuksessa.

Kommentoi