Steam käynnistää ”Kultaisen viikon” alennusmyynnit Kommentit pois päältä artikkelissa Steam käynnistää ”Kultaisen viikon” alennusmyynnit

Japanissa vietetään keväällä  ”” -nimistä lomaviikkoa, joka osuu huhtikuun loppuun ja toukokuun alkuun. 

Luvassa onkin viikon ajan japanilaisten pelien juhlaa, kun aloittaa  ”Kultaisen viikon” kunniaksi 29.4 – 6.5 kestävät alennusmyynnit. Tuhannet japanilaiset pelit ovat nyt myynnissä palvelussa alennettuun hintaan. Listalla olevia julkaisuja ovat esimerkiksi , , Yakuza: Like a Dragon, , Dragon Ball FighterZ ja paljon muuta.

Kaikki tarjoukset ovat nähtävissä täältä.

Luovuutta ruokkivia hiekkalaatikkopelejä tarjolla edullisesti Humble Bundlesta Kommentit pois päältä artikkelissa Luovuutta ruokkivia hiekkalaatikkopelejä tarjolla edullisesti Humble Bundlesta

The Universim

Humble Bundlessa on parhaillaan tarjolla pelipaketti, joka sisältää erilaisia hiekkalaatikkopelejä kuten jumalpeli , rakentamista ja selviytymistä yhdistelevä sekä eriskummallisten alusten rakentelua tarjoava .

Paketti maksaa yhteensä 18,46 euroa ja siihen kuuluvat nämä pelit:

  • The Universim
  • Above Snakes
  • Trailmakers: Deluxe Edition
  • TerraTech
  • TerraTech: R&D Labs
  • Necesse
  • From the Depths
  • My Little Universe

Paketti on hankittavissa aina maaliskuun 30. päivä asti. Kaikki pelit ja alennuskoodit ovat -koodeja :lle. Osa peleistä toimii myös OSX ja Linux -alustoilla.

Trackmania-ajopeli juhlistaa 20-vuotista taivaltaan uudella lisäsisällöllä Kommentit pois päältä artikkelissa Trackmania-ajopeli juhlistaa 20-vuotista taivaltaan uudella lisäsisällöllä

Trackmania

juhlistaa -pelin 20-vuotista taivalta uusilla päivityksillä, jotka tuovat mukanaan ralliautoja ja uusia rakennuspalikoita.

Päivityksen myötä pelaajille tarjotaan mahdollisuus sukeltaa nostalgisiin rallitunnelmiin, kun uudet autot vievät heidät jännittäville ajomatkoille. Lisäksi peliin on lisätty peräti 240 uutta rakennuspalikkaa, joilla voi luoda monipuolisempia ratoja kuin koskaan aiemmin.

Uuden päivityksen myötä peliin on tulossa myös erilaisia aktiviteetteja, joiden avulla pelaajat voivat voittaa erilaisia palkintoja. Tänään käynnistyy Discovery-kampanja, jossa pelaajilla on mahdollisuus voittaa uusi auto sekä muita Trackmania-palkintoja. Lisäksi 27. ja 28. helmikuuta julkaistaan kaksi uutta erikoisrataa, joiden päiväkohtaiset voittajat palkitaan myös Trackmania-palkinnoilla.

Päivityksen keskiössä on uusi Rally-päivitys, joka tarjoaa pelaajille ainutlaatuisen ajokokemuksen ja päivitetyn ralliauton tuntuman. Tavoitteena on säilyttää alkuperäisen rallin tunnelma teknisillä radoilla ja hiekkapinnoilla, samalla kun päivitetty ralliauto tarjoaa uudistetun ajotuntuman muovi-, jää- ja puupinnoilla. Lisäksi autoon on päivitetty tuntuvat fysiikkaominaisuudet.

Trackmania on ilmainen pelattavaksi perusversiossaan, ja pelaajilla on mahdollisuus hankkia Standard- ja Club-versiot hintaan 9,99 ja 29,99 euroa.