Steamiin uusia ei-toivottua sisältöä pois suodattavia ominaisuuksia Kommentit pois päältä artikkelissa Steamiin uusia ei-toivottua sisältöä pois suodattavia ominaisuuksia

on tehnyt lisää muutoksia kehittääkseen kauppakokemusta. Keskeinen uusi ominaisuus pelien löytämiseksi on ainakin kehittäjien ja julkaisijoiden kotisivujen mahdollistaminen. Tietysti tästä on hyvin vähän apua uusille indiekehittäjille, koska näkyvyysetu on edelleen suurilla tekijöillä ja pienempien julkaisijoiden, joilla ei ole selkeää tyyliä saati ole erityisen standardoitu, käyttäminen omaan peliin ei tuo ainakaan tämän päivityksen myötä lisäarvoa.

Käyttäjälle selkein parannus on suodatettavien avainsanojen määrän lisääminen kolmesta kymmeneen, joka tuo liikkumavaraa myös ei-kiinnostavien peligenrejen poistamiseen kaupan etusivulta. Tämä on hyödyllinen heille, jotka eivät halua kauppasivultaan alastomuutta sisältäviä pelejä, kuten selviytymispeli Exiles pois, mutta sen sijaan pääsisivät eroon tympeistä hentai-peleistä.

jatkaa myös työtään peliväärennösten ( Asset Storesta ostettu valmispeli, julkaistu hyvin pienillä muutoksilla jotain tunnetumpaa julkaisua muistuttavalla nimellä), poistamiseksi.

Kommentoi

X-Plane 12 -lentosimulaatio ilmestyy joulukuussa – katso uusi traileri Kommentit pois päältä artikkelissa X-Plane 12 -lentosimulaatio ilmestyy joulukuussa – katso uusi traileri

X-Plane 12

tuo lentosimulaation realismin seuraavalle tasolle. Kehittäjä Laminar Research on julkaissut upouuden trailerin, joka näyttää ultrarealistisen lentosimulaation tulevaisuuden, jossa kaikki perustuu todelliseen fysiikkaan.

Simulaattori sisältää 18 ainutlaatuista lentokonemallia, yksityiskohtaiset maisemat sekä yli 17 000 lentoasemaa ympäri maailmaa. Mukana on myös uudet maastotekstuurit, torneilla ja päällyste-efekteillä, jotka parantavat realistisuutta. julkaistaan joulukuussa 2022 :lle, Macille ja Linuxille.

on realistisin ja tehokkain lentosimulaattori, jossa on tarkat ilma-alusjärjestelmät ja mukaansatempaava pelimaailma. Pelin kehityksessä ovat olleet mukana oikeat lentäjät ja insinöörit. Peli on suunnattu kaikille jotka kaipaavat realistista lentosimulaatiokokemusta.

Mukana on mm.

  • Tilavuustekniset 3D-pilvet
  • Fysiikkaan perustuva fotometrinen valaistusmalli
  • 18 lentokonetta – Piper Cubista Airbus A330:een.
  • Maailmanlaajuinen 3D-vesi
  • Uudelleenkirjoitettu tekoäly-lennonjohtojärjestelmä
  • Maailmanlaajuiset 3D-metsät
  • Vuodenaikatekstuurit ja sääefektit
  • Uudistetut todelliset säätiedot sekä renderöinti

on parhaillaan saatavissa Early Access -tilassa :lle. Pelin on määrä ilmestyä virallisesti joulukuussa.

Kommentoi

GRID Legends -ajopeli sai uuden kestävyyspelitilan Kommentit pois päältä artikkelissa GRID Legends -ajopeli sai uuden kestävyyspelitilan

GRID Legends

EAn ja Codemastersin GRID Legends -ajopeli on saanut uuden kestävyyspelitilan, jossa pelaajat pääsevät koettelemaan taitojaan useiden ajoluokkien kera. Voit katsoa Enduring Spirit -pelitilan trailerin alta.

Uuden pelitilan lisäksi peliin on saatu uutena ratana legendaarinen Fuji Speedway -kilparata. Mukana on myös neljä uutta autoa: Mazda Autozam AZ-1 Mazdaspeed, Bentley Continental GT3, Bentley Speed 8 sekä BMW V12 LMR.

GRID Legends on saatavilla 5, PlayStation 4, Xbox Series X ja S sekä Xbox One -konsoleille, että PC:lle Origin ja Steam -palveluiden kautta. Enduring Spirit -lisäosan voi ostaa erikseen ja sen saa ilmaiseksi osana pelin Deluxe Edition -versiota.

Kommentoi