Steamin kesäalennukset alkoivat — Uusi Road Trip Special -tarjous voi säästää ylimääräisen vitosen Kommentit pois päältä artikkelissa Steamin kesäalennukset alkoivat — Uusi Road Trip Special -tarjous voi säästää ylimääräisen vitosen

Steam (Valve)

PC-pelaajien kesän kohokohtiin kuuluvat Steamin kesäalennukset ovat alkaneet tänään torstaina. Alennukset päättyvät 9. heinäkuuta. Esimerkiksi Total War- ja The Elder Scrolls -pelit ovat kauppapaikassa reilussa alennuksessa.

Uutena toimintona esittelee tänä kesänä Road Trip Special -tarjouksen. arjouksessa mistä tahansa vähintään 30 euron ostoksesta hyvitetään oston yhteydessä takaisin viisi euroa.

Kommentoi

Death Stranding ilmestyy PC:lle tänään – katso julkaisutraileri Kommentit pois päältä artikkelissa Death Stranding ilmestyy PC:lle tänään – katso julkaisutraileri

Death Stranding

Hideo Kojiman Death Stranding ilmestyy PC:lle tänään heinäkuun 14. päivä ja juhlistaakseen tätä peli on saanut uuden julkaisutrailerin.

Pelin piti alunperin ilmestyä PC:lle jo kesäkuun 2. päivä, mutta julkaisua viivästettiin heinäkuun 14. päivään. Pelin PC-version julkaisusta vastaa 505 Games ja se on saatavilla ja Epic Games Store -palveluiden kautta.

Death Stranding on saatavilla myös Playstation 4:lle.

Kommentoi

Steamin Pelifestivaalin kesätapahtuma tarjoaa yli 900 ilmaiseksi pelattavaa demoa Kommentit pois päältä artikkelissa Steamin Pelifestivaalin kesätapahtuma tarjoaa yli 900 ilmaiseksi pelattavaa demoa

Pelien kauppapaikka aloitti eilen uuden Pelifestivaalinsa kesätapahtuman. Kesätapahtumassa on tarjolla yli 900 ilmaiseksi pelattavaa demoa lähes jokaisesta genrestä. Mukana on pelinkehittäjiä 65 maasta. Tapahtuma on Steamin suurin demotilaisuus: kevään vastaavassa tapahtumassa demoja oli hieman yli 40.

Kesätapahtuma on käynnissä 22. kesäkuuta saakka. Demojen lisäksi tapahtumassa esitetään livehaastatteluja ja pelisessioita pelinkehittäjien kanssa, joihin yleisökin voi osallistua chat-toiminnon kautta. Valtaosa demoista on erilaisilta indiestudioilta, mutta esimerkiksi Fallout: New Vegasista tuttu Obsidian Entertainment osallistuu Grounded-selviytymispelillään.

Kommentoi