Sting esitti Animal Crossing -peliin sijoittuvassa talk show -ohjelmassa The Policen ”Don’t Stand So Close To Me” -kappaleen Kommentit pois päältä artikkelissa Sting esitti Animal Crossing -peliin sijoittuvassa talk show -ohjelmassa The Policen ”Don’t Stand So Close To Me” -kappaleen

Koronan aiheuttaman poikkeustilan aikana englantilainen käsikirjoittaja Gary Whitta alkoi pyörittää omaa talk show -ohjelmaa Animal Corssing: New Horizons -pelimaailmassa. Hän rakennutti oman talonsa kellariin studion ja muutaman lähetyksen jälkeen pääsi kaverinsa kanssa näyttämään -lähetystään Twitchin etusivulle. Nykyään hänen luonaan vierailee mm. tunnettuja näyttelijöitä ja muusikoita, jotka ovat yhtälailla hurahtaneet Animal Crossing -peliin.

Tuoreimmalla Animal Talking -jaksossa vierailee Sting, joka esitti The Policen vuonna 1980 julkaiseman ”Don't Stand So Close To Me” -kappaleen. Juontaja Whitta oli niin innoissaan Stingistä, että sanoi ohjelmassa olevan kaksi aikakautta. Aika ennen Stingiä ja aika Stingin jälkeen. Hän on varma, että saa jatkossa ketä vain haluaa ohjelmaansa. ”Ohjelmaniko ei ole tarpeeksi hyvä sinulle, vaikka se on tarpeeksi hyvä Stingille?”.

Alta voi katsoa Stingin esityksen lisäksi koko lähetyksen, jolla vierailevat myös käsikirjoittaja-näyttelijä Kevin ”Silent Bob” Smith ja sarjakuvakäsikirjoittaja Marc Bernardin. Ennen vieraiden vaihtoa Sting lauloi pätkiä ”Every Breathe You Take”- ja ”Roxanne” -kappaleista ja myöhemmin osioita ”Fields of Gold”- ja ”Message in a Bottle” -kappaleista. Smith ja Bernardin kysyivät Stingiltä erilaisia kysymyksistä, ja ohjelmassa hän paljastaa kuinka Sting-nimi syntyi ja mikä on pitkän avioliiton salaisuus.

Pelaaja loi Super Smash Bros. -intron kokonaisuudessaan Animal Crossing: New Horizonin sisällä Kommentit pois päältä artikkelissa Pelaaja loi Super Smash Bros. -intron kokonaisuudessaan Animal Crossing: New Horizonin sisällä

Nintendon suurta suosiota nauttiva : New Horizons -peli täytti hiljattain vuoden. Erityisesti karanteeniaikana suureen suosioon noussut peli jatkaa edelleen suosiotaan, ja sille on tulossa vielä joukko uusia päivityksiä Nintendon puolelta.

Pelaajat kykenevät käyttämään pelin sisäisiä mekaanikkoja hyödykseen, josta hyvänä esimerkkinä on tuore video, jolla eräs pelaaja loi . -pelin intron kokonaisuudessaan Animal Crossingin sisällä.

Custom -ulkoasujen sekä nokkelien editointikikkojen avulla Great-Bit Arcade -kanava onnistui luomaan uskottavan näköisen kopion Super Smash Bros. -pelin introsta. Mario ja Luigi löytyvätkin pelistä itsestään ulkomuotoina, mutta muut hahmot Great-Bit Arcade customoi itse.

Ori and the Will of the Wisps -studio lahjoitti 58 000 dollaria sademetsien suojeluun Kommentit pois päältä artikkelissa Ori and the Will of the Wisps -studio lahjoitti 58 000 dollaria sademetsien suojeluun

Hurmaavista Ori-tasohyppelyistään tunnettu lyöttäytyi yhteen ja -julkaisijoiden kanssa kerätäkseen rahaa sademetsiä suojelevalle hyväntekeväisyysjärjestölle.

Moon Studios yhdessä julkaisijoiden kanssa lahjoittivat viisi prosenttia Ori and the Will of the Wispsin -julkaisun myynnin tuotoista Rainforest Trust -järjestölle.

Tähän laskettiin kaikki mahdolliset versiot myydyistä peleistä, mukaanlukien keräilijän versiot, jotka tapahtuivat joulukuun 8. päivän ja 13. päivän välillä.

Alunperin osapuolet lupasivat lahjoittaa enintään 25 000 dollaria, mutta myynnit kasvoivat niin paljon, että lahjoituksen summaksi muodostui 58 000 dollaria.

Lahjoituksen myötä Rainforest Trustin on mahdollista pelastaa Manhattanin-suuruisen alueen verran sademetsää.