Stranger Thingsin kolmas kausi saa oman pelinsä Kommentit pois päältä artikkelissa Stranger Thingsin kolmas kausi saa oman pelinsä 46

Heinäkuussa ilmestyvä odotettu -scifikauhusarja Stranger Thingsin kolmas kausi on saamassa oman pelinsä. Peli kantaa nimeä ja sen tuottaa yhdysvaltalainen , joka toteutti myös alkuperäisen -mobiilipelin.


Peli ammentaa 90-luvun 16-bittisistä seikkailupeleistä ja sitä voi pelata sarjan 12 eri hahmolla yksin tai kaverin kanssa paikallisesti co-op-tilassa.

Stranger Things 3: The Game ilmestyy siis samana päivänä heinäkuun 4. päivä kun sarjan kolmas kausi alkaa. Peli julkaistaan näillä näkymin ainakin Nintendo Switch -konsolille, mutta todennäköisesti myös muille alustoille.

Sivuston perustaja ja toimittaja.

Kommentoi

Kotimaisen Next Gamesin uusi Stranger Things -mobiilipeli ilmestyy ensi vuonna Kommentit pois päältä artikkelissa Kotimaisen Next Gamesin uusi Stranger Things -mobiilipeli ilmestyy ensi vuonna 34

Helsinkiläinen Next Games -pelifirma on tuottamassa yhteistyössä Netflixin kanssa kolmatta The -aiheista mobiilipeliä. Vielä nimetön peli ilmestyy vuonna 2020 Androidille ja iOS:lle. Firma on aiemmin tuottanut The Walking Dead -mobiilipelejä.

Alustavien tietojen perusteella peli perustuu sijaintiin ja siinä on pulmanratkonta- ja roolipelielementtejä. Pelissä pääsee seikkailemaan ja taistelemaan toisten pelaajien kanssa Upside Down -maailmassa. Pelissä on myös Google Maps -integraatio. Tyyliltään peli noudattelee 80-luvun estetiikkaa.

Järjestyksessään toinen ja kolmanteen kauteen keskittyvä ilmestyy heinäkuun 4. päivänä. Samana päivänä ilmestyy myös sarjan kolmas tuotantokausi. Aiempi ensimmäisen ja toisen kauden väliin sijoittuva Stranger Things: The Game -mobiiliseikkailupeli ilmestyi vuonna 2017.

Sivuston perustaja ja toimittaja.

Kommentoi

The Division -pelisarja kääntyy elokuvaksi Netflixille Kommentit pois päältä artikkelissa The Division -pelisarja kääntyy elokuvaksi Netflixille 29

Ubisoft ja on lyöneet hynttyyt yhteen ja ilmoittaneet julkaisevansa The Division -aiheisen elokuvan. Leffan pääroolissa nähdään Jake Gyllenhaal (Velvet Buzzsaw, Life) ja Jessica Chastain (Dark Phoenix, Molly’s Game). Elokuvan ohjaajana toimii David Leitch (Deadpool 2, John Wick).

Leffan juoni noudattelee pelien tarinaa ja siinä pandemia leviää Black Fridayn aikaan paperirahan välityksellä ja aiheuttaa tuhojaan New Yorkin kaupungissa. Henkiin jäävät yrittävät selvitä seuraavasta kaaoksesta ja pelastaa mitä ihmisyydestä on jäljellä.

The Division -elokuvan julkaisuajankohta on vielä toistaseksi pimennossa.

Sivuston perustaja ja toimittaja.

Kommentoi

Tykkäätkö huonosta scifistä? Katso Alien Warfare Kommentit pois päältä artikkelissa Tykkäätkö huonosta scifistä? Katso Alien Warfare 69

1.5 / 10
Heh heh Kaikki on niin huonoa, että välillä se on oikeasti hauskaa. Legendaariset naamapalmut läpsivät kasvoja ja hymähdykset täyttävät katseluhuoneen. Viihdearvossa on onnistuttu jotenkin. Hyörh Näyttelijät, erikoisefektit, juoni... kaikki on ihan kauheaa.

Varoitus, tämä ”arvostelu” sisältää juonipaljastuksia ja huonoa kirjoitusta leffan tason hengessä.

Jonkinlaiset näyttelijäksi itseään kutsuvat tyypit ovat cool, hauska ja kovaksikeitetty erikoisryhmä, jotka ovat huonoja siinä mitä tekevät, mutta koska presidentti käski, niin heidät työhön lähetetään. Salaisesta tutkimuskeskuksesta on hävinnyt kaikki ihmiset ja pitäisi selvittää, että mitä tapahtuu. Tästähän se katsojan riemu alkaa.

Tutkimuskeskus oli löytänyt oudon mustan palikan, mikä muutti kaikki tuhkaksi, paitsi yhden naisen, joka sattui olemaan suojassa sähkömagneettiselta säteilyltä suojatussa kasvihuoneessa, mikä näyttää eteiskopilta. Jännitys ja toiminta alkaa, kun huonoihin cosplay-asuihin pukeutuneet avaruuden muukalaiset haluavat saada palikan itselleen!

Vaikka vihollisia on neljä ja hyviä jätkiä neljä (yksi on nainen ja hänellä ei ole pyssyä, paitsi leffan loppupuolella, mutta koska hän ei pyssyä käytä häntä ei lasketa mukaan), niin ammuskelua on todella paljon. Johtuen siitä, että ihmisten luodit eivät vahingoita avaruuden valloittajia sillä he käyttävät huijauksena suojakilpeä. Viholliset eivät osu, sillä he ampuvat vähän ja keskittyvät lähinnä kävelemään paikasta toiseen, seisoskelemaan ja välillä teleporttailemaan.

Katsokaa kuinka upeat asut! Läheltä näyttää vaahtomuovilta ja Finfoamilta.

Luulisi, että teleportilla olisi helppo hakea palikka, koska teleportilla pääsee vaikka muihin maailmoihin lentelemään (näin kävi). Mutta ei.

Ammuskellaan ja huudetaan. Sitten päätetään vaihtaa musta palikka ihmisten iskuryhmän pomoon joka jäi tyhmänä panttivangiksi. Ja kuinka jännittävää! Musta palikka ja nämä avaruuden kommandot eivät olleetkaan tulleet maapallolle siitä syystä mitä luultiin! Loput joudut selvittämään katsomalla elokuvan.

Hölmön näköisiä sekundanäyttelijöitä ja vastaavaa näyttelytyötä, rumia proppeja, mielikuvitukseton joku mitä voi löyhästi juoneksi kutsua. Osittain huonouden takia todella huvittava ja siksi myös yllättävän viihdyttävä. Tämän leffan kanssa aika kului nopeasti. On muuten aika turha varmasti sanoa, että leffa sisältää hirveän määrän epäloogisuuksia juonessa. Montako sinä niitä löydät? Leffa löytyy Netflixistä.

Linkkaamani traileri on ties mistä, koska minua ei kiinnosta hakea järkevää sellaista.

Kesällä PSVita on tosi kiva!

Kommentoi