Stranger Thingsin kolmas kausi saa oman pelinsä Kommentit pois päältä artikkelissa Stranger Thingsin kolmas kausi saa oman pelinsä

Heinäkuussa ilmestyvä odotettu Netflix -scifikauhusarja Stranger Thingsin kolmas kausi on saamassa oman pelinsä. Peli kantaa nimeä Stranger Things 3: The Game ja sen tuottaa yhdysvaltalainen Bonusxp, joka toteutti myös alkuperäisen Stranger Things -mobiilipelin.


Peli ammentaa 90-luvun 16-bittisistä seikkailupeleistä ja sitä voi pelata sarjan 12 eri hahmolla yksin tai kaverin kanssa paikallisesti co-op-tilassa.

Stranger Things 3: The Game ilmestyy siis samana päivänä heinäkuun 4. päivä kun sarjan kolmas kausi alkaa. Peli julkaistaan näillä näkymin ainakin Switch -konsolille, mutta todennäköisesti myös muille alustoille.

Kommentoi

Netflix työstää parhaillaan AAA-tason PC-peliä Kommentit pois päältä artikkelissa Netflix työstää parhaillaan AAA-tason PC-peliä

Netflix Games

on viime aikoina panostanut isosti pelaamiseen ja erityisesti mobiilipelaamiseen mm. ostamalla ja perustamalla pelinkehitysfirmoja sekä haaveillut omasta pilvipelipalvelusta.

Nyt yrityksen rekrysivujen uusien työpaikkailmoituksen myötä voinee päätellä, että yritys on kehittämässä AAA-tason peliä :lle. Peli on kuvausten mukaan kolmannen persoonan roolipeli ja se toteutetaan Engine -pelimoottorin avulla.

Pelistä saatetaan myös myöhemmin tuottaa sarja tai elokuva suoratoistopalveluun.

Kommentoi

Witcher -pääroolin näyttelijä vaihtuu sarjan neljännelle kaudella Kommentit pois päältä artikkelissa Witcher -pääroolin näyttelijä vaihtuu sarjan neljännelle kaudella

The Witcher

Suositun Netflix -sarjan pääroolin aikoo jättää roolinsa of Riviana sarjan neljännellä kaudella.

Cavillin tilalle päärooliin on värvätty australialainen näyttelijä Liam Hemsworth, joka tunnetaan mm. The Hunger Games -elokuvista.

Cavill tullaan näkemään vielä sarjan tulevalla kolmannella kaudella, joka on jo kuvattu. Kolmannen kauden odotetaan alkavan kesällä 2023.

aikoo julkaista myös toisen The Witcher -aiheisen sarjan nimeltään The Witcher: Origin, jossa päästään näkemään Witcherien syntytarina. Sarja alkaa joulukuun 25. päivä.

Kommentoi