Strategiapelejä tarjolla edullisesti Humble Bundlen uusimmassa paketissa Kommentit pois päältä artikkelissa Strategiapelejä tarjolla edullisesti Humble Bundlen uusimmassa paketissa

Muv-Luv

Humble Bundlen kautta saat nyt käsiisi koko Muv-Luv-sarjan englanninkielisen kokoelman! Sarja starttaa höpsöltä lukioaikaiselta komedialliselta seurustelusarjakuvalta ja paisuu lopulta scifi-eepokseksi, jossa taistellaan eri ulottuvuuksien välillä. Koe koko saaga tässä paketissa, aina alkuperäisestä visuaalisesta romaanista ja sen laajamittaisista jatko-osista Muv-Luv Alternative ja Muv-Luv Unlimited, rikkaaseen universumiin sijoittuviin sivutarinoihin.

Paketti maksaa 23,85 euroa ja sisältää nämä 10 peliä:

  • Muv-Luv Alternative Total Eclipse Remastered: Jännittävä lisätarina Muv-Luv Alternative -peliin.
  • Muv-Luv Alternative: Yksi kaikkien aikoijen arvostetuimmista visuaalisista novelleista.
  • The Imperial Capital Burns – Muv-Luv Alternative Total Eclipse
  • Muv-Luv photonmelodies ♮: Kolme lisätarinaa Muv-Luv Alternative peliin.
  • [TDA00] Muv-Luv Unlimited: THE DAY AFTER – Episode 00 REMASTERED
  • [TDA01] Muv-Luv Unlimited: THE DAY AFTER – Episode 01 REMASTERED
  • [TDA02] Muv-Luv Unlimited: THE DAY AFTER – Episode 02 REMASTERED
  • [TDA03] Muv-Luv Unlimited: THE DAY AFTER – Episode 03 REMASTERED
  • Muv-Luv: Sisältää kaksi ensimmäistä osaa päätrilogiasta.
  • Muv-Luv photonflowers: Lisätarinoita Muv-Luv Extra ja Muv-Luv Alternative peleihin.

Paketti on hankittavissa aina heinäkuun 24. päivä asti. Kaikki pelit ovat Steam -koodeja :lle.

Lentotaistelupeli The Falconeer ladattavissa ilmaiseksi PC:lle Kommentit pois päältä artikkelissa Lentotaistelupeli The Falconeer ladattavissa ilmaiseksi PC:lle

The Falconeer

-pelaajille on tarjolla ilmaseikkailuja tällä viikolla, sillä on lunastettavissa ilmaiseksi Epic Games Storesta. Tämä BAFTA-ehdokas lentotaistelupeli on soolokehittäjä Tomas Salan käsialaa ja tarjoaa pelaajille mahdollisuuden hypätä jättimäisen taistelulinnun selkään ja tutkia upeaa maailmaa.

Pelissä pääset lentämään majesteettisen taistelulinnun selässä, tutustumaan henkeäsalpaavaan merimaailmaan sekä osallistumaan eeppisiin ilmataisteluihin. The Falconeer tarjoaa useita kampanjoita, joissa pelaaja pääsee kokemaan maailman eri osapuolten näkökulmia. Matkasi varrella kohtaat erilaisia tehtäviä ja sivutehtäviä, puolustat laivoja merirosvoilta ja krakenilta sekä taistelet jättimäisiä rapukaupunkeja ja teknologiaa hallitsevaa The Mancer Order-järjestöä vastaan.

The Falconeer -ilmaisjakso Epic Games Storessa päättyy 11. heinäkuuta, joten nappaa peli nyt ilmaiseksi!

Historiallista seikkailua ilmaiseksi PC:lle – nappaa The First Templar talteen ennen kuin on liian myöhäistä Kommentit pois päältä artikkelissa Historiallista seikkailua ilmaiseksi PC:lle – nappaa The First Templar talteen ennen kuin on liian myöhäistä

The First Templar

Klassikkopelien ystäville huikea uutinen! .com tarjoaa -peli – Special Editionin ilmaiseksi rajoitetun ajan. Kyseessä on toimintaseikkailupeli, jossa pelaaja pääsee keskiaikaiseen Eurooppaan temppeliherran ja hänen naispuolisen kumppaninsa saappaisiin. Kaksikko selvittää salaisuuksia Temppeliherrain ritarikunnan ympärillä ja on osallisena suuressa salaliitossa.

Peli sisältää sekä yksinpeli- että yhteistyöpelimoodin. GOG.comin jakama versio on Special Edition, joka sisältää myös lisäsisältöä. The First Templar on yleensä saatavilla noin 9,99 eurolla, joten kyseessä on oiva tilaisuus napata peli ilmaiseksi kokoelmaasi.

Tarjous päättyy heinäkuun 6. päivä, joten toimi nopeasti! GOG.com tunnetaan DRM-vapaista peleistään, joten The First Templar on pelattavissa myös ilman verkkoyhteyttä. Voit ladata pelin täältä.