Strategiapeli Age of Wonders III ladattavissa ilmaiseksi Humble Storesta Kommentit pois päältä artikkelissa Strategiapeli Age of Wonders III ladattavissa ilmaiseksi Humble Storesta

Vuonna 2014 ilmestynyt vuoropohjainen fantasiastrategiapeli on ladattavissa ilmaiseksi Humble Bundlen Storesta.

Ensimmäinen Age of Wonders ilmestyi vuonna 1999. Jatko-osa yhdistelee imperiumin rakentelua, roolipeliä sekä sodankäyntiä.

on ladattavissa vielä päivän verran Humble Storesta PC, sekä Linux -käyttöjärjestelmille.

Kommentoi

Visuaalinen fantasiaromaani Arcadia Fallen saapuu PC:lle ja Switchille Kommentit pois päältä artikkelissa Visuaalinen fantasiaromaani Arcadia Fallen saapuu PC:lle ja Switchille

Arcadia Fallen

Galdra Studiosin ensimmäinen visuaalinen fantasiaromaani saapuu PC:lle 17. marraskuuta ja Nintendo Switch -konsolille ensi vuoden puolella. Pelissä valintasi muokkaavat hahmosi persoonallisuutta.

Pelissä pelaajat omaksuvat nuoren alkemistin oppipojan roolin, joka on tahattomasti sidottu kiellettyyn henkeen. Jouduttuaan yllättäen sotaan ihmiskunnan ja taikuuden välillä, hänen täytyy liittoutua epätodennäköisten sankareiden ryhmään paetakseen omaa tuhoaan ja pelastaakseen samalla maailman.

on pohjoismaista inspiroitunut fantasia, jossa roolipelaaminen ja henkilökohtainen ilmaisu ovat etusijalla. Se sisältää kustomoitavan päähenkilön ja dialogijärjestelmän, joka antaa pelaajien muokata hahmonsa persoonallisuutta pelatessa. Haluatko olla ujo? Rohkea? Tai ikuinen vitsiniekka? Vietä aikaa matkallasi mukana olevien seuralaisten kanssa, joista neljä voit romantisoida (LGBTQ+-ystävällinen), ja jos romantiikka ei ole sinun juttusi, voit luoda merkityksellisiä ja syviä platonisia suhteita kaikkien kanssa.

Hallitse alkemiakykysi pelin alkemiapulmiin keskittyvässä minipelissä ja käytä järkeäsi Anemone Valleyn mysteerien paljastamiseen.

Peli rahoitettiin menestyksekkäästi Kickstarterissa kesällä 2020, jolloin se keräsi rahaa AAA-laatuisiin ääninäyttelijöihin, kuten Joe Zieja (Fire Emblem: Three Houses) ja Erica Lindbeck ( 5, Final Fantasy VII Remake), Philip Bache (Life Is Strange, Skyrim) ääniohjauksella.

saapuu PC:lle 17. marraskuuta Steam, sekä Itch.io -palveluiden kautta. Peli saapuu myös Nintendo Switch -konsolille ensi vuoden puolella.

Kommentoi

DOOM-aiheinen roguelike Jupiter Hell saapui Early Accessiin Kommentit pois päältä artikkelissa DOOM-aiheinen roguelike Jupiter Hell saapui Early Accessiin

Jupiter Hell

Samalla pelistä on saatu uusi julkaisutraileri, jonka voit katsoa alta.

Peli sai alkunsa DOOM -pelinä nimeltään DoomRL. Sittemmin Zenimaxin lakijutun myötä pelin julkaisu viivästyi, mutta lopputulokseksi saatiin Jupiter Hell.

Jupiter Hell
Pelissä liikutaan roguelike peltyypille ominaisesti näppäimistön avulla.

Jupiter Hell on kuin digitaalinen DOOM lautapeli. Perinteistä roguelike henkeä korostaa myös ohjaus, joka toimii pelkästään näppäimistöllä. Saatavilla on kuitenkin myös tuki ohjaimille. Valittavana on hahmotyyppejä kuten Marine, Scout ja Technician. Näiden ominaisuuksia voi syventää yli 20 eri roolilla. Grafiikka on miellyttävän retroileva aina kuvaputkinäytön kaarevuutta ja HUDin fontteja myöten. Taustalla soi lajityypille ominainen heavy metallin renkutus.

Jupiter Hell
Retrohenkisyyttä korostaa kuvaputkinäytön kaarevuus.

Vastaansa pelaajat saavat zombeja, demoneja ja muita hirviöitä. Aseistuksena on perinteisiä haulikoita ja moottorisahoja, sekä raidetykki. Pelitiloja on perinteisen tarinatilan lisäksi Trials mode, jossa omaa kokemusta voi muokata. Saatavilla on myös Arena mode, jossa pelaajat saavat vastaansa aallottain vihollisarmeijoita. Endless mode on puolestaan loputon määrä sattumanvaraan luotuja tasoja. Classic modessa puolestaan pääsee pelaamaan ilman tarinaa sekä tasoja.

Jupiter Hell on saatavilla Early Access tilassa Steam, ja Humble Store kauppapaikoista.

Kommentoi