Strategiapeli Anno 1800 pelattavissa ilmaiseksi Gamescom-viikon ajan Kommentit pois päältä artikkelissa Strategiapeli Anno 1800 pelattavissa ilmaiseksi Gamescom-viikon ajan

Anno 1800

Saksan Gamescom-pelimessuilla juhlistaa pelaamisen ilosanomaa ja tarjoaa sen ansiosta Anno 1800 -strategiapelin pelattavaksi ilmaiseksi Gamescom-viikon ajan. Pelistä voi nauttia -tietokoneilla 26. elokuuta saakka täysin ilmaiseksi.

Ilmainen pelikokeilu sisältää avoimen pelitilan kolme ensimmäistä vaihetta sekä moninpelimuodon. Samalla pelaajat pääsevät kokeilemaan ensimmäistä kertaa pelin vuorokausijärjestelmää, joka julkaistaan uutena ominaisuutena 10. syyskuuta alkaen kaikille Anno 1800 -pelaajille. Ilmaisviikon esittelyvideon voi katsoa osoitteessa

Samalla julkisti pelin toisen lisälaajennuksen, 10. syyskuuta ilmestyvän Botanica-lisäosan. Sen myötä omaa Anno-pelimaailmaa voi laajentaa kasvitieteellisellä puutarhalla ja sen erilaisilla rakennelmilla. Nämä puolestaan parantavat pelikaupungin turismia ja viehättävyyttä sekä tuovat omanlaisiaan palkintoja pelaajan käyttöön. Lisäksi rakennettavissa on aiemmista Anno-peleistä tuttu musiikkipaviljonki.

Anno 1800 on monipuolinen ja yksityiskohtainen strategiapeli, jossa pelaaja keskittyy suunnittelemaan ja rakentamaan omaa valtakuntaansa rakennuksista infrastruktuuriin avoimessa pelimaailmassa. Erilaiset tontit, rakennelmat ja katuverkostot ovat pelaajan suunniteltavissa. Näiden lisäksi diplomatia, tutkimusmatkat, kaupankäynti ja jopa mahdollinen sodankäynti ovat pelaajien päätettävissä. Yksinpelin lisäksi Anno 1800 sisältää pelisarjan klassisen moninpelitilan. Anno 1800 ja sen kausikortti ovat saatavilla digitaalisesti Store- ja Games -kauppapaikoista Windows-tietokoneille.

Kommentoi

Far Cry 6 -toimintapeli sai viimeisen lisäosansa – katso traileri Kommentit pois päältä artikkelissa Far Cry 6 -toimintapeli sai viimeisen lisäosansa – katso traileri

Far Cry 6 - Lost Between Worlds

Nyt julkaistu Far Cry 6 -toimintapelin Lost Between Worlds -lisäosa laajentaa pelin tarjontaa fysiikan lakeja uhmaaviin vaihtoehtoisiin todellisuuksiin. Pelilaajennus tarjoaa mahdollisuuden palata Dani Rojasin hahmolla Yaran valtioon, mutta uudella tavalla. Nyt edessä on ainutlaatuinen ja todellisuuden rajoja venyttävä kokemus. Luvassa on poikkeuksellisia peliympäristöjä, uudenlaisia vihollisia ja mielet vinksauttavia kokemuksia.

Far Cry 6 on saatavilla sekä Series X/S-, Xbox One-, 5-, ja PlayStation 4 -pelikonsoleille että pc-tietokoneille. Far Cry 6: Lost Between Worlds -lisäosa julkaistaan 6. joulukuuta kaikille edellä mainituille pelialustoille.

Lisäosan myötä Far Cry 6 on alennusmyynnissä jopa 67 prosentin alennuksella. Lisätietoa alennuskampanjasta löytyy täältä.

Kommentoi

Laadukas nippu VR-pelejä tarjolla edullisesti Humble Bundlesta Kommentit pois päältä artikkelissa Laadukas nippu VR-pelejä tarjolla edullisesti Humble Bundlesta

After the Fall

Humble Bundle tarjoilee jälleen edullista VR-pelipakettia, joka sisältää mm. Doom VFR, After The Fall ja Vox Machinae -pelit.

Paketti maksaa yhteensä 23,91 euroa ja siihen kuuluvat nämä 7 peliä:

  • After the Fall – Launch Edition
  • Cosmonious High
  • Vox Machinae
  • Arizona Sunshine
  • DOOM VFR
  • Cave Digger 2: Dig Harder
  • Bean Stalker

Kaikki pelit ovat Steam -koodeja PC:lle ja vaativat toimiakseen VR-lasit kuten HTC Vive, Meta Quest tai Windows Mixed Reality. Paketti on hankittavissa aina joulukuun 16. päivä asti.

Kommentoi