Strategiapeli Anno 1800 pelattavissa ilmaiseksi Gamescom-viikon ajan Kommentit pois päältä artikkelissa Strategiapeli Anno 1800 pelattavissa ilmaiseksi Gamescom-viikon ajan

Anno 1800

Saksan -pelimessuilla juhlistaa pelaamisen ilosanomaa ja tarjoaa sen ansiosta Anno 1800 -strategiapelin pelattavaksi ilmaiseksi -viikon ajan. Pelistä voi nauttia -tietokoneilla 26. elokuuta saakka täysin ilmaiseksi.

Ilmainen pelikokeilu sisältää avoimen pelitilan kolme ensimmäistä vaihetta sekä moninpelimuodon. Samalla pelaajat pääsevät kokeilemaan ensimmäistä kertaa pelin vuorokausijärjestelmää, joka julkaistaan uutena ominaisuutena 10. syyskuuta alkaen kaikille Anno 1800 -pelaajille. Ilmaisviikon esittelyvideon voi katsoa osoitteessa

Samalla julkisti pelin toisen lisälaajennuksen, 10. syyskuuta ilmestyvän Botanica-lisäosan. Sen myötä omaa Anno-pelimaailmaa voi laajentaa kasvitieteellisellä puutarhalla ja sen erilaisilla rakennelmilla. Nämä puolestaan parantavat pelikaupungin turismia ja viehättävyyttä sekä tuovat omanlaisiaan palkintoja pelaajan käyttöön. Lisäksi rakennettavissa on aiemmista Anno-peleistä tuttu musiikkipaviljonki.

on monipuolinen ja yksityiskohtainen strategiapeli, jossa pelaaja keskittyy suunnittelemaan ja rakentamaan omaa valtakuntaansa rakennuksista infrastruktuuriin avoimessa pelimaailmassa. Erilaiset tontit, rakennelmat ja katuverkostot ovat pelaajan suunniteltavissa. Näiden lisäksi diplomatia, tutkimusmatkat, kaupankäynti ja jopa mahdollinen sodankäynti ovat pelaajien päätettävissä. Yksinpelin lisäksi Anno 1800 sisältää pelisarjan klassisen moninpelitilan. Anno 1800 ja sen kausikortti ovat saatavilla digitaalisesti Store- ja Games -kauppapaikoista -tietokoneille.

Kommentoi

Overwatch 2 -pelin Junker Queen hahmosta saatiin uusi traileri Kommentit pois päältä artikkelissa Overwatch 2 -pelin Junker Queen hahmosta saatiin uusi traileri

Overwatch 2

Blizzard on julkaissut uuden trailerin tulevasta Overwatch 2 -pelin uudesta Junker Queen hahmosta. Voit katsoa trailerin alta.

Junker Queen -hahmo on kyberneettisesti kyvykäs, erittäin liikkuva ja käyttää aseenaan raidetykkiä.

Aiemmin ilmoitettiin, että Overwatch 2 tulee olemaan ilmaispelattava ja se tulee korvaamaan aikaisemman Overwatch -pelin kokonaisuudessaan.

Overwatch 2 lanseerattiin alunperin vuonna 2019 Blizzconissa, mutta sen jälkeen pelistä ei kuultu juurikaan. Vuonna 2020 ja 2021 pelin käsikirjoittaja Michael Chu ja ohjaaja Jeff Kaplan jättivät Blizzardin.

Overwatch 2 ilmestyy Early Access tilassa PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X ja S, Xbox One sekä Nintendo Switch -konsoleille, että PC:lle.

Kommentoi

The Sims 4 -pelin uusin lisäosa vie pelaajat takaisin koulun penkille Kommentit pois päältä artikkelissa The Sims 4 -pelin uusin lisäosa vie pelaajat takaisin koulun penkille

The Sims 4: High School

Electronic Arts ja Maxis ovat julkaisemassa uuden High School -lisäosan The Sims 4 -peliin heinäkuun 28. päivä. Voit katsoa lisäosan trailerin alta.

Lisäosa tuo peliin Copperdale Highh -koulukampuksen ja paljon uutta tehtävää. Peliin saadaan myös ThrifTea -kahvila, kirjasto sekä rehtorin kartano.

Lisäosan myötä peliin saadaan myös uusia ennalta luotuja hahmoja kuten rehtorin tytär Ash, joka on tyyli-ikoni. Mukana ovat myös romanttisesti kiusallinen Kevin sekä tähtiurheilija Sidney.

Lisäosassa pelaajat pääsevät osallistumaan luennoille ja kokeisiin sekä käymään lounaalla. Mukana on myös cheerleadingiä, eri urheilulajeja sekä shakkiklubi.

The Sims 4: High School -lisäosa saapuu heinäkuun 28. päivä PC:lle ja Macille Originin ja Steamin kautta, sekä PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox Series X ja S että Xbox One -konsoleille.

Kommentoi