Strategiapeli Frostpunk saapuukin konsoleille vasta lokakuussa Kommentit pois päältä artikkelissa Strategiapeli Frostpunk saapuukin konsoleille vasta lokakuussa

Frostpunk

Jäinen ja synkän strategiaa, kaupunginrakentelua ja selviytymistä yhdistelevä on saapumassa konsoleille vasta lokakuun 11. päivä. Xbox One pelaajat pääsevät pelaamaan peliä jo tuolloin, mutta Playstation 4 -versio ilmestynee viikon myöhemmin lokakuun 18. päivä.

Alunperin vuonna 2018 ilmestyneen pelin piti saapua konsoleille jo kesällä, mutta peli puolalainen kehittäjä 11 Bit Studios on käyttänyt aikansa pelin viimeistelyyn. Peli on saanut julkaisunsa jälkeen lukuisia päivityksiä, jotka ovat tuoneet uusia pelimuotoja, ominaisuuksia ja tapahtumasarjoja.

on parhaillaan saatavilla PC:lle Steamin, Windows Storen, GOGin ja Humble Storen kautta.

Kommentoi

Baldur’s Gate 3 ilmestyy elokuussa 2023 Kommentit pois päältä artikkelissa Baldur’s Gate 3 ilmestyy elokuussa 2023

Baldur's Gate 3

Kehittäjä Studios on paljastanut Game Awards -tapahtuman yhteydessä, että Baldur’s Gate 3 -peli saanee virallisen julkaisunsa elokuussa 2023.

Peli on ollut saatavilla tilassa jo vuodesta 2020 lähtien ja siinä on pelattavissa pelin ensimmäinen Act.

Samalla on julkaistu pelin rajoitettu Collector’s Edition -keräilyversio, joka sisältää mm. tarroja, dioraman, taidekirjan, kankaisen kartan sekä paljon muuta.

Baldur’s Gate 3 on parhaillaan saatavilla Early Access -tilassa :lle Steam ja GOG -palveluiden kautta sekä Google Stadia -pelipalvelusta.

Kommentoi

Idris Elba saapuu Cyberpunk 2077 -peliin – katso uusi traileri Kommentit pois päältä artikkelissa Idris Elba saapuu Cyberpunk 2077 -peliin – katso uusi traileri

Cyberpunk 2077

Red on julkaissut Game Awards -tapahtuman yhteydessä uuden trailerin tulevasta 2077 -pelin Phantom Liberty -lisäosasta.

Trailerilla nähdään uusi lisäys pelin näyttelijäkaartiin ja se on Idris Elba, joka tunnetaan mm. Luther sarjasta ja sekä The elokuvista.

Elba nähdään Solomon Reedin roolissa, joka on ainoa henkilö johon pelaajat voivat luottaa mahdottomalta tuntuvan vakoojatehtävän yhteydessä.

Phantom Liberty -lisäosa ilmestyy ensi vuoden puolella 2077 -peliin. Peli on saatavilla PC:lle sekä PlayStation ja Xbox -konsoleille

Kommentoi