Strateginen Anno 1800 -peli laajeni uusiin korkeuksiin The High Life -lisäosan myötä Kommentit pois päältä artikkelissa Strateginen Anno 1800 -peli laajeni uusiin korkeuksiin The High Life -lisäosan myötä

Anno 1800

The High Life -lisäosa on pelin kolmannen kauden laajennus, joka tuo suosittuun strategiapeliin pilvenpiirtäjät, uudet tuotantolaitokset ja täysin uuden kaupunkimonumentin. Lisäksi peli saa uudenlaisen huippupistetaulukon sekä uudenlaisen työkalun kaupunkisuunnitteluun.

Kiihtyvällä vauhdilla kasvava yhteisö tarvitsee paljon asuntoja. Kun kaupungin pinta-ala käy vähiin, on helpointa laajentaa ylöspäin ja kasvattaa rakennuksien korkeutta. Erityisesti äärimmäisen korkeat pilvenpiirtäjät kymmenine kerroksineen tarjoavat valtavasti asuintilaa verrattain pienellä pinta-alalla. The High Life -lisäosan pilvenpiirtäjät tulevat pelissä Investor- ja Engineer-asukkaiden valikoimaan, jolloin rakennuksia voidaan kasvattaa asukastason mukaan yhä korkeammaksi ja näin tarjota entistä enemmän asuntoja kaupunkilaisten käyttöön.

Ensimmäistä kertaa Anno 1800 -pelissä on mahdollisuus laajentaa rakennuksia ylöspäin. Tämä tapahtuu modulaarisen järjestelmän avulla, joka mahdollistaa erilaisten osien yhdistelyn ja räätälöinnin. Lisäksi lisäosa tarjoaa mahdollisuuden rakennuttaa The Skyline Tower -pilvenpiirtäjämonumentin, joka on saanut innoituksensa maailman kuuluisimmista tosielämän vastineista.

Korkeita rakennuksia rakentaessaan pelaajan on syytä pitää mielessä niin sanottu panoraamaefekti. Sen toteutuessa pelaaja saa vähennyksiä rakennusten ylläpitokustannuksiin ja pystyy mahduttamaan rakennuksiin enemmän asukkaita. Ehtona kuitenkin on, että pilvenpiirtäjän ympärillä ei saa olla yhtä korkeita tai korkeampia rakennuksia näköalaa haittaamassa.

Korkeiden rakennusten lisäksi lisäosa sisältää valikoiman elämänlaatua parantavia rakennusmahdollisuuksia kaupunkiin sekä huippupistetaulukon ja kätevän monityökalun rakentamiseen. Sen avulla pelaajan oma kaupunkisuunnittelu nopeutuu ja helpottuu.

Lisäosan tarkempia yksityiskohtia ja ominaisuuksia käsittelevä blogiteksti on luettavissa täällä.

Anno 1800- ja Anno 1800: Complete Edition -pelit sekä kausikortit ovat saatavilla digitaalisesti Store- ja Games -kauppapaikoista :lle.

Kommentoi

Taistelupelejä tarjolla pikkurahalla Humble Bundlessa Kommentit pois päältä artikkelissa Taistelupelejä tarjolla pikkurahalla Humble Bundlessa

Soul Calibur VI

tarjoilee tällä kertaa edullista Fighting Juggernauts -pelipakettia, joka sisältää mm. VI, Legendary Edition, Power Rangers: Battle for the sekä Killer Instinct -pelit.

  • Mikäli maksat ainoastaan euron saat One Finger Death Punch 2 -pelin.
  • Jos maksat vähintään 10,17 euroa saat aiemman lisäksi myös ja Slap City -pelit.
  • Mikäli pulitat vähintään 10,36 euroa saat kaikkien edeltämainittujen lisäksi myös VI, Legendary Edition, Power Rangers: Battle for the sekä Killer Instinct -pelit ja alennuskuponkeja VI -pelin kausiin.

Paketti on ostettavissa aina marraskuun 3. päivään asti. Pelit ovat koodeja :lle. Osa tuotoista lahjoitetaan hyväntekeväisyyteen.

Kommentoi

Cyberpunk 2077 ja The Witcher 3 -pelien uuden sukupolven konsolien päivitykset myöhästyvät Kommentit pois päältä artikkelissa Cyberpunk 2077 ja The Witcher 3 -pelien uuden sukupolven konsolien päivitykset myöhästyvät

Cyberpunk 2077

CD Projekt Red on ilmoittanut viivästyttävänsä Cyberpunk 2077 ja The Witcher 3: Wild Hunt -hittipeliensä uuden sukupolven päivityksiä.

Syyskuussa kehittäjä lupasi julkaista päivitykset vielä ennen tämän vuoden loppua, mutta nyt julkaisu näyttänee siirtyneen Cyberpunkin osalta vuoden 2022 ensimmäiselle neljännekselle ja Witcherin osalta toiselle neljännekselle.

Cyberpunk 2077 -peli on parhaillaan saatavilla Playstation 5, Playstation 4, Xbox Series X ja S sekä Xbox One -konsoleille, :lle ja Google Stadia -pelipalvelussa. Pelin virallinen uuden sukupolven konsolien versio ilmestynee myöhemmin tänä vuonna.

Kommentoi