Street Fighter 6 -pelin hahmokaarti sai kolme lisäystä Kommentit pois päältä artikkelissa Street Fighter 6 -pelin hahmokaarti sai kolme lisäystä

Street Fighter 6

Tulevan Street Fighter 6 -taistelupelin hahmokaarti täydentyy kolmella uudella pelihahmolla. Mukana on Zangief, Lily sekä Cammy. Voit katsoa esittelytrailerin alta.

Capcom julkisti PlayStationin eilisessä State of Play -tapahtumassa hahmolisäyksiä tulevaan Street Fighter 6 -taistelupeliin. Näillä kolmella lisäyksellä pelin soturimäärä nousee yhteensä 18 erilaiseen ja toisistaan poikkeavaan hahmoon.

Tapahtumassa esitellyt hahmot ovat ensimmäisen kerran Super Street Fighter II -pelissä esiintynyt ja kissoja rakastava Cammy, paluun tekevä voimanpesä ja ammattilaispainija Zangief sekä pieni, mutta pippurinen Lily, joka on täysin uusi tulokas suositussa pelisarjassa. Kuten arvata saattaa, jokainen näistä taistelijoista toimii täysin toisistaan poikkeavalla tavalla ja lähestyy taisteluareenoita omalla persoonallisella tyylillään.

Yli 35 vuotta menestynyt pelisarja uudistuu, kun uudistaa pelin keskeistä ideaa niin yksin- kuin moninpelaajien iloksi uudenlaisella ohjattavuudella ja uusilla hahmoilla. Mukana on runsaasti myös tuttuja ja suosittuja pelihahmoja erikoisvoimineen ja taistelutyyleineen. Street Fighter 6 -pelimaailmassa kyse on ennen kaikkea katujen kulttuurista ja elämäntyylistä. Talojen seinillä koreilevat graffitit, energinen musiikki ja värikkäät tapahtumapaikat ovat yhtäällä pelin keskiössä kuin sen persoonalliset taistelijatkin.

Uuden sukupolven pelilaitteiden myötä myös Street Fighter nousee uudelle tasolle elävöittäen graafista tyyliä. Samalla pelin uudistettu ohjausmekaniikka tarjoaa taistelupelien ihastuttavuuden sekä uusille pelaajille että vanhoille konkareille. Peräti 18 toisistaan poikkeavan taistelijan valikoimasta löytyy roppakaupalla vaihtelua sekä tuttujen että vähemmän tunnettujen hahmojen muodossa.

julkaistaan 2. kesäkuuta 2023 sekä PlayStation 5, PlayStation 4 ja Xbox Series X sekä S -pelikonsoleille että :lle.

Kommentoi

Kauhuseikkailu Lorelai ladattavissa ilmaiseksi PC:lle Kommentit pois päältä artikkelissa Kauhuseikkailu Lorelai ladattavissa ilmaiseksi PC:lle

Lorelai

GOG -pelikauppapaikka jakaa tällä kertaa ilmaisena pelinä kauhua ja seikkailua yhdistelevää Lorelai -peliä.

on erityisesti aikuiseen makuun suunnattu psykologinen trilleripeli ja aikuistumistarina, jossa peli päähahmo, nuori nainen yrittää paeta helvetillisestä kodistaan.

Vuonna 2019 ilmestynyt peli on jatkoa ja Downfall -peleillä ja viimeinen osa R. Michalskin Devil Came Through trilogiaa.

Voit ladata pelin ilmaiseksi täältä PC:lle aina huomiseen torstaihin 23. maaliskuuta asti.

Kommentoi

Paalaus saapuu suosittuun Farming Simulator 22 -maataloussimulaatioon Kommentit pois päältä artikkelissa Paalaus saapuu suosittuun Farming Simulator 22 -maataloussimulaatioon

Farming Simulator 22

PAN Finlandin jakelema ja GIANTS Softwaren julkaisema Farming 22 -maatilasimulaatio laajeni Göweil Pack -lisäosan sisältämillä ominaisuuksilla.

Göwel Pack on vuoden ensimmäinen Farming 22:n sisältöpäivitys ja tuo mukanaan monipuolisia työkoneita virtuaalisen maatilan hoitoon. Keskiössä ovat erilaiset paalaimet ja paalaustyökalut sekä näiden paketointiin erikoistuneet laitteet. Yhdeksän erikoiskonetta kattava kokemus tarjoaa välineitä muun muassa sokerijuurikkaan, maissin ja rehun käsittelyyn. Näppärästi paketoidut maatilan tuotokset voi vastaavasti varastoida ja käyttää omien eläinten ruokintaan tai vaihtoehtoisesti myydä.

Nimensä mukaisesti lisäosapaketti keskittyy Göweilin laitteisiin, joita ovat muun muassa paalaustyökaluyhdistelmä LT-Master F115 ja VARIO-Master V140 sekä G4010 Q Profi -paalain ja monipuolinen G1015, jolta hoituu tuotteiden kuljetus, paketointi ja kasaus kaikki yhdellä kertaa. Muita mukana olevia laitteita ovat Göweil-valmisteiset mallit RBG, BTGQU, G-1 F125 Kombi, G-1 F125 ja G5020.

Lisäksi ja Göweil tuovat myöhemmissä päivityksissä lisää työtä helpottavia apuvälineitä, kuten säiliörehutankkeja ja paalinkääntäjiä, jotka helpottavat ja tehostavat maatilan toimintaa. Luvassa onkin vielä kolme lisäosapakettia sekä yksi isompi laajennusosa vielä vuoden 2023 aikana.

Farming 22 Platinum Edition ja 22 on saatavilla PlayStation 5, Series X ja S, PlayStation 4 sekä Xbox One -konsoleilla että PC:llä ja :llä.

Kommentoi