Street Fighter -elokuva saa tutun logon – luvassa jotain uutta? Kommentit pois päältä artikkelissa Street Fighter -elokuva saa tutun logon – luvassa jotain uutta?

Street Fighter

Ensimmäinen virallinen logo Legendary Picturesin tulevalle Street Fighter -elokuvalle on julkaistu, ja kokeneet fanit tunnistavat sen varmasti heti. Logo on samaa tyyliä kuin Capcomin pitkäaikaisen tappelupeli-sarjan videopeleissä aiemmin käytetty.

esitteli logon Las Vegas Licensing Expossa, tapahtumassa jossa tunnetut brändit esittelevät tuleviin medioihin liittyvää oheistuotetta.

Elokuvaa, joka on vielä toistaiseksi kaukana ensi-illasta, ohjaavat Danny ja , jotka tekivät läpimurron vuonna 2022 ohjaamalla ainutlaatuisella tavalla kauhugenreä lähestyneen elokuvan Talk to Me.

Colliderin mukaan ohjaajaveljekset ovat painottaneet olevansa tietoisia mahdollisuudesta luoda ”jotain sellaista, mitä ei ole koskaan aiemmin nähty”.

Tämä ei ole ensimmäinen kerta, kun Street Fighterista tehdään live-action-. Vuoden 1994 elokuva, jossa näyttelivät Jean-Claude Van Damme ja Raul Julia, sai murskaavat arvostelut. Elokuva tuotti kuitenkin 99,4 miljoonaa dollaria maailmanlaajuisesti 35 miljoonan dollarin budjetilla.

Vuonna 2009 julkaistiin toinen elokuva, : The Legend of Chun-Li, joka keräsi vain 12,8 miljoonaa dollaria lippukassalla 50 miljoonan dollarin budjetista.

Vuonna 2014 julkaistu nettisarja Street Fighter: Assassin's Fist menestyi paremmin. Se kesti 12 jaksoa ja julkaistiin myöhemmin myös kokonaisena elokuvana.

Street Fighter -elokuvan ja TV-oikeudet siirtyivät elokuvastudio Legendarylle Kommentit pois päältä artikkelissa Street Fighter -elokuvan ja TV-oikeudet siirtyivät elokuvastudio Legendarylle

Street Fighter 6

on hankkinut yksinoikeuden Capcomin kulttimaineisen -videopelisarjan live-action -elokuvan ja TV-oikeuksiin.

Kaikki projektit kehitetään ja tuotetaan yhdessä Capcomin kanssa, mukaan lukien kehitteillä oleva .

Siitä kun sarja käynnistyi vuonna 1987, Street Fighter on myynyt yli 49 miljoonaa kappaletta maailmanlaajuisesti ja sitä myötä tullut myös yhdeksi kaikkien aikojen tunnetuimmista ja eniten tuottaneista videopelisarjoista.

Sarjan seuraava luku, Street Fighter 6, on määrä julkaista 2. kesäkuuta 2023 PlayStation 5:llä, PlayStation 4:llä, Xbox Series X | S:llä ja PC:llä STEAMin kautta.

Elijah Wood nähdään tulevassa The Toxic Avenger -leffan uusinnossa Kommentit pois päältä artikkelissa Elijah Wood nähdään tulevassa The Toxic Avenger -leffan uusinnossa

Toxic Avenger

Entertainment on kyhäämässä uusintoa 80-kuvun kulttielokuvasta . Nyt uusinnon näyttelijäkaartiin on lisätty Elijah Wood ja Julia Davis.

Leffaan on aiemmin kiinnitetty Kevin Bacon, Peter Dinklage sekä Jacob Tremblay. Ohjauksesta ja käsikirjoituksesta puolestaan vastaa Macon Blair (I Don't Feel at Home in This World Anymore). Alkuperäisen elokuvan ohjaajat Lloyd Kaufman ja Michael Herz tuottavat uusinnon.

Alkuperäisessä vuonna 1984 ilmestyneessä The Toxic Avengerissa kiusattu moppipoika Melvin putoaa ydinjätetynnyriin ja muuttuu Toxic Avenger -antisankariksi.