Street Fighter -elokuvan ja TV-oikeudet siirtyivät elokuvastudio Legendarylle Kommentit pois päältä artikkelissa Street Fighter -elokuvan ja TV-oikeudet siirtyivät elokuvastudio Legendarylle

Street Fighter 6

Entertainment on hankkinut yksinoikeuden Capcomin kulttimaineisen -videopelisarjan live-action -elokuvan ja TV-oikeuksiin.

Kaikki projektit kehitetään ja tuotetaan yhdessä Capcomin kanssa, mukaan lukien kehitteillä oleva elokuva.

Siitä kun sarja käynnistyi vuonna 1987, Street Fighter on myynyt yli 49 miljoonaa kappaletta maailmanlaajuisesti ja sitä myötä tullut myös yhdeksi kaikkien aikojen tunnetuimmista ja eniten tuottaneista videopelisarjoista.

Sarjan seuraava luku, Street Fighter 6, on määrä julkaista 2. kesäkuuta 2023 PlayStation 5:llä, PlayStation 4:llä, Xbox Series X | S:llä ja PC:llä STEAMin kautta.

Kommentoi

Legendaarisia Capcom -pelejä tarjolla edullisesti Humble Bundlesta Kommentit pois päältä artikkelissa Legendaarisia Capcom -pelejä tarjolla edullisesti Humble Bundlesta

Monster Hunter Rise

tarjoilee parhaillaan edullista pelipakettia, joka sisältää Capcomin sankareita viliseviä legendaarisia pelejä kuten: , sekä 30th Anniversary Collection.

Paketti maksaa yhteensä 27,16 euroa ja siihen kuuluvat nämä pelit:

  • Monster Hunter Rise
  • Street Fighter 30th Anniversary Collection
  • Phoenix Wright: Ace Attorney Trilogy
  • Mega Man 11
  • Dragon's Dogma: Dark Arisen
  • Mega Man Legacy Collection 2
  • Mega Man Legacy Collection
  • Lost Planet 3 Complete Pack

Peli ja lisäosat ovat -koodeja :lle. Paketti on hankittavissa aina toukokuun 24. päivä asti.

Kommentoi

ASSEMBLY Summer 2022 juhlistaa tapahtuman 30-vuotista taivalta Kommentit pois päältä artikkelissa ASSEMBLY Summer 2022 juhlistaa tapahtuman 30-vuotista taivalta

Assembly Summer 2022

Summer 2022 on 30-vuotisjuhlatapahtuma, joka sisältää digitaaliseen taiteeseen ja luovuuteen keskittyvän ohjelmasisällön lisäksi runsaasti esports- eli kilpapeliohjelmaa.

Tapahtuman isoimpana esports-ohjelmanumerona nähdään ammattilaistason Counter-Strike: Global Offensive -turnaus (K16), joka lukeutuu myös vuoden isoimpiin kotimaisiin kilpapeliturnauksiin. Yhteensä 15 000 euron palkintopotista kilpailevat kutsujoukkueet Academy, KOVA, , Temp ja brittiläinen Into the Breach sekä karsintojen kautta jatkoon päässeet kotimaiset joukkueet Conquer, Cocolovers ja norjalainen VOID.

Ammattilaistason pelaamisen lisäksi Assemblyilla nähdään helposti lähestyttäviä harrastelijatason turnauksia, joissa peleinä ovat , Valorant, CS:GO, Rocket League ja Overwatch. Mielenkiintoinen ohjelmanumero on KOR-FIN Esports Festival 2022 PUBG -ystävyysottelu (K16), jossa otellaan eteläkorealaisia vastaan. Gigantti Valorant Cup (K16) tuo esports-lavalle karsintojen kautta joukkueita ottelemaan 4 000 euron palkintopotista. Taistelupelilava Assymyllyn kehässä nähdään otteluita peleissä , The King of Fighter, Guilty Gear, ja Super Smash Bros.

Yhtenä osana esports-ohjelmaa Assemblyilla ovat myös erinäisten esports-yhteisöjen ja toimijoiden ohjelmanumerot, joiden myötä tapahtuman kävijät pääsevät osallistumaan erilaisiin haasteisiin ja pienimuotoisempiin turnauksiin. Ohjelmaa ovat mukana järjestämässä ovat muun muassa KOVA, HAVU, Pelaajat.com, MoonTV sekä useita muita digitaalisen maailman toimijoita.

Esportsin lisäksi pelaamaan pääsee messualueelta löytyvien I love 8-bit -retronäyttelyn, Skrollin ja Retro Rewindin, Nintendo Switchin, Assygames-pelipisteen ja pelihalli Sugoin arcade-koneiden myötä. Assemblyilla on paljon peliaiheista sisältöä, ja se on vuosikymmeniä ollut yhtä lailla peli- kuin tietokoneharrastajien suosima tapahtuma, joka tarjoaa uniikin kävijäkokemuksen jokaiselle.

Suomen suurimman digitaaliseen kulttuuriin ja pelaamiseen keskittyvän festivaalin 30-vuotisjuhla lähestyy. Ensimmäiset Assemblyt järjestettiin vuonna 1992, ja tapahtuma on sittemmin kasvanut kymmenien tuhansien kävijöiden vuosittaiseksi tietokone- ja peliharrastajien kokoontumiseksi. Paikalle saavutaan tutustumaan uusimpaan tietotekniikkaan, uusimpiin peleihin, katsomaan digitaalista taidetta, jännittämään esports-turnauksia sekä löytämään uusia mielenkiinnon kohteita ja tuttavuuksia.

ASSEMBLY Summer 2022 -tapahtuma järjestetään 4.-7.8.2022 Helsingin Messukeskuksessa.

Kommentoi