Streets of Rage -elokuva tulossa John Wick -ohjaajalta Kommentit pois päältä artikkelissa Streets of Rage -elokuva tulossa John Wick -ohjaajalta

Streets of Rage

Segan retrotaistelupeli on muuntumassa elokuvaksi John Wick -ohjaaja Derek Kolstadin käsikirjoittamana.

Elokuvan tuotannosta tuleevastaamaan dj2 Entertainment ( 2, Takes Two) sekä Escape Artists (The Equalizer).

Pelisarja sai alkunsa vuonna 1991 Sega /Mega Drive -konsoleilla ja viimeisin neljäs osa ilmestyi vuonna 2020. Peleissä entiset poliisit taistelevat rikollisjärjestöä vastaan, joka on kaapannut kuvitteellissen yhdysvaltalaisen kaupungin paikallishallinnon.

Kommentoi

Retromäiskintä Streets of Rage 4 ilmestyi mobiililaitteille – katso julkaisuvideo Kommentit pois päältä artikkelissa Retromäiskintä Streets of Rage 4 ilmestyi mobiililaitteille – katso julkaisuvideo

Streets of Rage 4

Segan klassikkosarjan paluu 4 on vihdoin saapunut ja iOS -laitteille. Voit katsoa pelin julkaisutrailerin alta.

Peli sisältää takaumia alkuperäisiin Genesiksen peleihin ja siinä nähdään pikselöityjä klassikkohahmoja aiemmista peleistä sekä myös kuullaan Yuzo Koshiron käsialaa oleva 16-bittisen ääniraita.

Pelin mobiiliversiota on ollut tekemässä Playdigious, joka tunnetaan mm. Sparklite ja Evoland -peleistä.

4 on nyt saatavilla ja iOS -laitteille. Peli on myös saatavilla Nintendo Switch, Playstation 4 ja Xbox One -konsoleille sekä :lle.

Kommentoi

Ghost of Tsushima elokuva sai käsikirjoittajan Kommentit pois päältä artikkelissa Ghost of Tsushima elokuva sai käsikirjoittajan

Ghost of Tsushima

Sonyn samuraiseikkailupeli on saamassa elokuvaversion John Wick -elokuvien ohjaaja Chad Stahelskin toimesta. Nyt projektille on saatu käsikirjoittaja.

Leffan tulee käsikirjoittamaan Takashi Doscher, joka tunnetaan post-apokalyptisesta romantiikkaleffasta Only sekä A Fighting Chance -dokumentista.

Elokuva on toistaiseksi vasta alkutekijöissään, mutta siinä tullaan seuraamaan pelistä tutun Jin Sakain seikkailuja. Leffan tuotannosta vastaa yhdessä Productionsin kanssa.

Kommentoi