Streets of SimCity on täällä taas – halusit tai et Kommentit pois päältä artikkelissa Streets of SimCity on täällä taas – halusit tai et 134

, tuo vuosituhannen vaihteen inhotus tai ihastus on täällä taas – kiitos aktiivisten fanien peli on taas pelattavissa SimStreetsX -päivityksen myötä. Samainen poppoo on aiemmin päivittänyt myös SimCopterin pelattavaksi moderneilla PC:illä.

Streets of syntyi vuonna 1997 kun pelifirma Maxista patistettiin tekemään enemmän voittoa. Siinä pelaaja pääsi kaahailemaan -pelissä luotujen karttojen lomaan aseilla varustetulla autolla, koska miksi ei? Peli julkaistiin raakileena ja kärsi monista bugeista ja ongelmista.

Streets of SimCityn grafiikka hivelee edelleen näköhermoja.
Streets of SimCityn grafiikka hivelee edelleen näköhermoja.

Nyt tätä kärsimystä pääsee kokemaan jälleen. Mikäli sinulta löytyy alkuperäiset pelit, voit ladata ja -päivitykset täältä.

Sivuston perustaja ja päätoimittaja.

Kommentoi

The Simsin pelaajat pääsevät nauttimaan vauva-Yodan söpöydestä Kommentit pois päältä artikkelissa The Simsin pelaajat pääsevät nauttimaan vauva-Yodan söpöydestä 105

Uusi meemisuosikki vauva-Yoda saapuu The Sims 4 -videopeliin. Mutta ennen kuin kukaan innostuu ja alkaa syytää rahaa tähän ostettavaan lisäsisältöön tiedotettakoon, että se ei tee mitään. Kyseessä on vain patsas, mitä simit pääsevät pällistelemään ja ihastelemaan.

Vaikka kyseessä onkin uutinen, niin nyt pitää allekirjoittaneen aukaista oma sanainen arkkunsa. Baby Yodaksi ristitty hahmo on varmasti söpö ja hauska, siitähän kertoo internetin kepeät meemit. Myönnän, nämä ovat mukavia ja harmittomia, mutta sarjaa seuraamattomana myös joka paikasta silmille hyppiviä ja ärsyttäviäkin. Sehän on vain mielipidekysymys, pitääkö siitä vai ei. Ja meemit yleensä jakaa mielipiteitä rakastetusta ärsyttävään.

Mikä ihan oikeasti tässä ärsyttää on se, miten tällä rahastetaan. En edes vaivautunut tarkistamaan tämän bittikikkareen hintaa, mutta onhan tämä typerää kuin mikäkin! Sanokaa jos olen väärässä, enkä tiedä mistä puhun (koska en varsinaisesti tiedä), mutta tämä olisi voinut olla osa The Mandalorian -tavarapakettia tai Star Wars joulusettiä tai jotain. Jos se on, niin myönnän virheeni uutisoijana.

Tämä uutinen vain ei kirjoittajana minua kiinnostanut pätkääkään, ja lähinnä sai tuohtumaan. Nyt kun olen saanut tämän purettua itsestäni, niin lukijat voivat kertoa mielipiteensä tästä (ja oikaisut voi myös jättää kommenttikenttään. Jätän artikkelin korjaamatta, että jokainen näkee idioottimaisuuteni).

Loppusanoiksi, kipin kapin vauvayoudapatsasta hankkimaan ne, jotka siitä oikeasti The Sims 4:n virtuaalimaailmassa iloa saavat.

Monessa lammessa samanaikaisesti uiskenteleva pelialan hörhö.

Striimailen Xboxilla: https://mixer.com/Errori

Kommentoi

8BitDo lanseerasi NES-henkisen hiiren Kommentit pois päältä artikkelissa 8BitDo lanseerasi NES-henkisen hiiren 122

8BitDo N30

Oletko vannoutunut NES-fani tai muuten vaan retrohenkinen ja langatonta hiirtä vailla? Lisälaitevalmistaja 8BitDo on lanseerannut NES-henkisen langattoman N30 hiiren.

Hiiren suunnitteli alunperin Daniel Jansson jo vuonna 2008, jolloin hän teki hiirestä pelkän vaahtomuovimallin. Nyt kuitenkin 8BitDo on konkretisoinut Janssonin suunnitelman fyysiseksi tuotteeksi.

8BitDo N30
Hiiren muotokieli on kuin suoraan 80-luvulta.

Hiiri tukee 2.4 GHz taajuutta ja siinä on vierittämiselle tarkoitettu kosketusalusta, kaksi painiketta ja d-pad navigoimiseen. Muotokieli on kuin suoraan 80-luvulta ja voisi hyvinkin olla Nintendo -konsolin lisälaite.

8BitDo N30 voi tilata firman sivuilta hintaan 22,65 €.

Sivuston perustaja ja päätoimittaja.

Kommentoi

Tältä näyttää uudelleenmasteroitu Command & Conquer Kommentit pois päältä artikkelissa Tältä näyttää uudelleenmasteroitu Command & Conquer 139

Command & Conquer Remastered

Tällähetkellä vanhojen pelien uusiminen moderneille pelialustoille on muotia. Tästä kertovat hiljattain ilmestyneet Link’s Awakening ja MediEvil -uusinnat tai vaikkapa tuleva System Shock -pelin henkiinherätys. Myös strategiapelien aateli Command & Conquer on saamassa uudelleenkäsittelyn ja uusinnan kohteina ovat pelisarjan ensimmäinen osa Command & Conquer: Tiberian Dawn ja tämän esiosa Command & Conquer: Red Alert.

Pelin aitouden säilyttämiseksi uusintojen kehittäjät Petroglyph Games ja Lemon Sky Studios ovat vain päivittäneet bittikartat tarkemmiksi. Puristit voivat myös kääntää parannellut grafiikat pois päältä ja nauttia alkuperäisistä 320×200 resoluution grafiikoista. Parannetut grafiikat tukevat 4K eli 3840×2160 resoluutiota. Uusintoversioissa on myös mahdollisuus zoomata pelikenttää.

Command & Conquer Remastered -paketin julkaisuajankohta ja mille alustoille se ilmestyy on vielä täysin pimennossa.

Sivuston perustaja ja päätoimittaja.

Kommentoi