Suikodenin hengellinen jatkaja Eiyuden Chronicle sai julkaisijan 505 Gamesista Kommentit pois päältä artikkelissa Suikodenin hengellinen jatkaja Eiyuden Chronicle sai julkaisijan 505 Gamesista

Suomihitti Controlin julkaissut tiedoitti julkaisevansa Eiyuden Chroniclen.

Kyseessä on kulttiroolipelisarjan Suikodenin kehittäjien uudesta projektista, joka menestyi yllättävän hyvin -sivustolla. aloitti rahoituskampanjan kyseisellä sivustolla viime heinäkuussa. Kehittäjien noin 400 000 euron tavoitemäärä murtui helposti, sillä kampanjan loppuun mennessä he olivat onnistuneet keräämään melkein neljä miljoonaa euroa.

Nimikkeen vetonauloiksi kerrotaan kuudella hahmolla toimivat taistelumekaniikat ja kaksiuloitteiset sprite-tyyliset hahmodesignit. Pelin tarinasta tulee vastaamaan Yoshitaka Murayama, joka aikanaan oli käsikirjoittamassa ja 2 -rooliseikkailuja.

Max Payne -uusinnoista saatiin lisätietoja – kehitysbudjetti samaa luokkaa kuin Alan Wake 2:ssa Kommentit pois päältä artikkelissa Max Payne -uusinnoista saatiin lisätietoja – kehitysbudjetti samaa luokkaa kuin Alan Wake 2:ssa

Max Payne 2

on paljastanut tietoja hartaasti odotetuista -uusinnoista. Pelien kehitysbudjetti on samaa luokkaa kuin hiljattain julkaistussa -pelissä.

Remedy tekee yhteistyötä - ja Red Dead Redemption -peliyhtiön Rockstarin kanssa uuden luodakseen uudet versiot ensimmäisistä Max Payne -peleistä :lle, sekä viimeisimmän sukupolven konsoleille. Remedy vastaa kehitystyöstä, kun taas Rockstar rahoittaa projektia kokonaisuudessaan. Max Payne -uusinnot kehitetään samalla Remedy Northlight -pelimoottorilla, jota käytettiin myös ja Alan Wake 2 -peleissä.

Myös alkuperäiset Max Payne -pelit syntyivät Remedy ja Rockstarin yhteistyön tuloksena, Remedy vastasi kehitystyöstä ja Rockstar julkaisi pelit. Rockstar jatkoi myöhemmin kehittämällä -pelin.

Remedy ei ole vielä paljastanut Max Payne 1 ja 2 uusintojen tai Alan Wake 2:n kehitysbudjettia, mutta analyytikot arvioivat kokonaishinnan olevan 70 miljoonaa euroa, josta 20 miljoonaa euroa olisi käytetty markkinointiin.

Talouskatsauksessaan Remedyn toimitusjohtaja Tero Virtala kertoi, että Alan Wake 2 on ”kerännyt jo merkittävän osan Epic Games Publishingin tekemistä investoinneista” myytyään yli miljoona kappaletta vuoden 2023 loppuun mennessä. Alan Wake 2 on nopeiten myynyt Remedy-peli, joka julkaistiin digitaalisena versiona 27. lokakuuta 2023 PC:lle Epic Games Storen kautta, PlayStation 5:lle ja /S:lle.

Max Payne 1 ja 2 uusintojen kehitystiimin osalta Virtala kertoi, että tiimi on tehnyt merkittävää edistystä vuoden aikana.

Näiden lisäksi Remedyllä on työstössä -jatko-osa sekä , joka on neljän pelaajan co-op spin-off Control -pelistä. Tulevilla peleillä ei ole vielä varmistettuja julkaisupäivämääriä.

Tällainen on GTA:n tappaja Crime Boss -peli – katso ensimmäinen traileri Kommentit pois päältä artikkelissa Tällainen on GTA:n tappaja Crime Boss -peli – katso ensimmäinen traileri

ja ovat julkaisemassa uutta ensimmäisen persoonan räiskintäpeliä nimeltään . Voit katsoa pelin ensimmäisen trailerin alta.

90-luvun toimintaleffoja tapaan tähtinäyttelijöitä vilisevässä pelissä pelaajat pääsevät suorittamaan -peleistä tuttuja keikkoja (heists). Peli ammentaa myös selkeästi -pelisarjasta.

Pelissä nähdään mm. Michael Madsen (Kill Bill, Reservoir Dogs), Chuck Norris, Danny Trejo, Vanilla Ice, Kim Basinger, Damion Poiter sekä Michael Rooker.

Crime Boss: Rockay City ilmestyy :lle Epic Games Storen kautta maaliskuun 28. päivä 2023. Vielä ei ole varmaa saapuuko peli konsoleille.