Sunless Sea: Zubmariner Edition julkaistaan Switchille ja Xbox Onelle myöhemmin tässä kuussa Kommentit pois päältä artikkelissa Sunless Sea: Zubmariner Edition julkaistaan Switchille ja Xbox Onelle myöhemmin tässä kuussa

Failbetter Gamesin suosittu merellinen rogue-like Sunless Sea on tulossa myös Switchille ja Xbox Onelle. Nyt julkaistava versio pitää sisällään Zubmariner Edition -laajennuksen. Julkaisut tapahtuvat 23. päivä Switchille ja sitä seuraavana päivänä Xbox Onelle.

Peli on alunperin julkaistu PC:lle vuonna 2015. Sunless Sea nostaa pelaajat rohkeiksi höyrylaivakapteeniksi, joiden tehtävänä on purjehtia melkein väistämättä tuhoon tuomittuja reittejä Unterzee-nimisen maanalaisen meren yli.

Sunless Sea on viime kädessä pimeän tunnelmallinen etsinnän ja löytämisen peli, jossa vaarallinen valtameri on kartoitettava hyvin. Totaalisen synkkyyden vallitessa miehistön hulluuskaan ei ole kaukana.

 

Street Fighter 6 -taistelupelin turnauksessa miljoonan dollarin pääpalkinto – uusi hahmo pelattavissa Kommentit pois päältä artikkelissa Street Fighter 6 -taistelupelin turnauksessa miljoonan dollarin pääpalkinto – uusi hahmo pelattavissa

Street Fighter 6

Suositun -taistelupelin Pro Tour 2024 -turnauksessa on jaossa miljoonan dollarin pääpalkinto.

Turnauksessa jatketaan vuonna 2014 alkanutta perinnettä ja mestaruus ratkaistaan Capcom Cup XI -finaalitapahtumassa. Miljoonan dollarin voittopottia on tavoittelemassa maailman huippupelaajat.

Peli on saanut samalla myös uuden pelattavan hahmon, psykoottisen Ed-nyrkkeilijän. Ed on valittavissa kaikissa pelitiloissa sekä Fighting Ground -haasteissa. Hahmolla on myös omat päätehtävät ja tarinalinja.

Street Fighter 6 on saatavilla sekä , ja sekä S -konsoleille, että :lle. Pelin ikäraja on PEGI 12.

Rentouttava kalastuspeli Pocket Fishing saapui Switchille Kommentit pois päältä artikkelissa Rentouttava kalastuspeli Pocket Fishing saapui Switchille

Pocket Fishing

Rentouttava kalastuspeli on nyt saapunut Nintendo -konsolille. Peli tarjoaa mahdollisuuden narrata jopa 65 erilaista kalalajia, viidellä eri kalastusalueella ympäri maailmaa.

Pelissä keskitytään rentouttavaan ja hauskaan pelikokemukseen. Pelaajat ansaitsevat pelin edetessä uusia kalastusvälineitä ja haasteita. Peli tarjoaa kaksi suosittua kalastusmenetelmää, vapa- ja heittokalastuksen, sekä vuorokaudenajan vaihtelun ja Ultimate Fishing -sarjasta tutun vedenalaisen kameran.

Kalastuspaikkoja löytyy viidestä eri kohteesta: Uudesta-Seelannista, Yhdysvalloista, Norjasta, Mauritiukselta ja Amazonilta. Kalalajeja on pelissä yhteensä 65, mukaan lukien lohia, piraijoita, ankeriaita, haita, karppeja ja taimenia.

Pocket Fishing perustuu -pelistä tunnetun Ultimate Games S.A.:n kehittämälle Ultimate Fishing Mobile -pelille, joka on aiemmin ilmestynyt mobiililaitteille.

Pocket Fishing on nyt saatavilla Nintendo Switchille.