Suomalainen Control -toimintapeli sai uuden esittelyvideosarjan – katso ensimmäinen osa Kommentit pois päältä artikkelissa Suomalainen Control -toimintapeli sai uuden esittelyvideosarjan – katso ensimmäinen osa

Pelijulkaisija esittelee suomalaisen Entertainmentin tekemää Control -toimintapeliä lyhyillä videoleikkeillä paljastamatta liikoja pelin luonteesta tai sen tarinasta.

Ensimmäisenä vuorossa on Setting the Scene -video, joka luo silmäyksen pelin tapahtumapaikka The Oldest Houseen ja pelin päähahmo Jesseen. Kun yliluonnolliset voimat ovat saaneet ympäristön haltuunsa, alkaa tapahtua kummia eikä kukaan ole turvassa. Tervetuloa Yhdysvaltojen salaisen valvontayksikön maailmaan!

Kommentoi

Alan Wake -tv-sarja edistyy – AMC osti oikeudet sarjaan Kommentit pois päältä artikkelissa Alan Wake -tv-sarja edistyy – AMC osti oikeudet sarjaan

Yhdysvaltalainen televisiokanava AMC on ostanut oikeudet kotimaisen toimintaseikkailu Alan Wake -aiheiseen tv-sarjaan.

Pelin kehittäneen Remedyn luova johtaja Sam kertoi aiheesta pelin hiljattaisessa 12-vuotisjuhlan päivityksessä.

Alan Wake -tv-sarjasta puhuttiin ensimmäisen kerran jo vuonna 2018. Tällöin tuottajana ja käsikirjoittana toimi muassa Legion, Under The Dome ja Cloak & Dagger -sarjoista tuttu Peter Calloway.

Kotimaisen Rememdy Entertainmentin kehittämä ja Microsoftin julkaisema ilmestyi vuonna 2010.

Kommentoi

CrossfireX ilmestyi Xbox -konsoleille – katso julkaisutraileri Kommentit pois päältä artikkelissa CrossfireX ilmestyi Xbox -konsoleille – katso julkaisutraileri

CrossfireX

Eteläkorealaisen Smilegaten kehittämä CrossfireX -peli on nyt ilmestynyt ja sekä S -konsoleille. Voit katsoa pelin julkaisutrailerin alta.

Crossfire X on vuonna 2007 ilmestyneen Crossfire -pelin konsoliversio. on kehittänyt alkuperäisen pelin ja sen konsoliversion moninpeliosion. Kotimainen puolestaan on tuottanut pelin yksinpelikampanjan, joka koostuu operaatioista, jotka puolestaan jakautuvat jaksoihin.

Crossfire X on nyt saatavilla ilmaiseksi ja sekä S -konsoleille.

Kommentoi