Suomalainen Control -toimintapeli sai uuden esittelyvideosarjan – katso ensimmäinen osa Kommentit pois päältä artikkelissa Suomalainen Control -toimintapeli sai uuden esittelyvideosarjan – katso ensimmäinen osa

Pelijulkaisija esittelee suomalaisen Remedy Entertainmentin tekemää -toimintapeliä lyhyillä videoleikkeillä paljastamatta liikoja pelin luonteesta tai sen tarinasta.

Ensimmäisenä vuorossa on Setting the Scene -video, joka luo silmäyksen pelin tapahtumapaikka The Oldest Houseen ja pelin päähahmo Jesseen. Kun yliluonnolliset voimat ovat saaneet ympäristön haltuunsa, alkaa tapahtua kummia eikä kukaan ole turvassa. Tervetuloa Yhdysvaltojen salaisen valvontayksikön maailmaan!

Kotimainen klassikkopeli Max Payne 2 julkaistiin tasan 20 vuotta sitten Kommentit pois päältä artikkelissa Kotimainen klassikkopeli Max Payne 2 julkaistiin tasan 20 vuotta sitten

Tasan 20 vuotta sitten, 14. lokakuuta 2003, videopelimaailma sai tutustua Max Paynen synkkään ja film noir -henkiseen jatko-osaan, 2: The Fall of Max Payne.

Remedy Entertainmentin luoma, vahvasti kerronnallinen ja aikoinaan monellakin tapaa mullistava peli, tunnetaan erityisesti sen ”bullet time” -mekaniikasta, joka mahdollistaa ajan hidastamisen tulitaisteluissa. Pelin filmimäinen ote, syvä ja kieroutunut juoni sekä Maxin synkkä ääninäyttely ovat jättäneet lähtemättömän jäljen pelaajien sydämiin ympäri maailmaa.

Alunperin vuonna 2001 ja 2003 ilmestyneet pelit ovat saamassa modernit versioinnit PlayStation 5 ja Xbox Series X sekä S -konsoleille, että PC:lle Remedyn oman Northlight -pelimoottorin avulla. Samainen moottori on käytössä myös , CrossFire X Story Mode ja Quantum Break -peleissä.

Näitä versiointeja innolla odotellen!

Alan Wake 2 -pelistä saatiin 14-minuuttinen pelivideo Kommentit pois päältä artikkelissa Alan Wake 2 -pelistä saatiin 14-minuuttinen pelivideo

Alan Wake 2

Hiljattain myöhäistetystä Remedyn kovasti odotetusta -pelistä on saatu uusi 14-minuuttinen pelivideo GamesCom -tapahtuman yhteydessä. Voit katsoa sen alta.

Pelissä Saga Anderson saapuu tutkimaan pikkukaupungissa tapahtuneita rituaalimurhia. Tapahtumat saavat painajaismaisen käänteen, kun hän löytää kauhutarinan sivuja, jotka alkavat toteutua.

Alan Wake 2 ilmestyy lokakuun 27. päivä ja sekä S -konsoleille, että :lle Epic Games Storen kautta.